Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

• Author

IMG_7239.thumb.jpeg.967e7182574c9af8195a5525e28f86c7.jpeg

:grozan:

samo ne znam šta će sad sa aleksom

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jbni klinac, pozdravio ga Kori Volden, mahaće žutim peškirom celu sezonu.

Nači stavio nam ga zalizani. Malo gela na kosicu, malo na glavicu, i dok se okreneš već je kasno

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_7239.thumb.jpeg.967e7182574c9af8195a5525e28f86c7.jpeg

:grozan:

samo ne znam šta će sad sa aleksom

Aleksa je od zalizanog. Jel i on na Surcinu? :fantom:

Stranac plej sa dečjim bolestima dobio je solidnu šansu na dve sezone, a sada odlazi. Mislio sam da će slično ispasti, samo da će da ode u NBA. Bolje uzeti nekog brzog i upotrebljivog crnca malo ispod radara iz Italije, Turske, Nemačke, Izraela, nego trpeti mladog prospekta, a znaš da će najbolje igre pružiti negde drugde.

Edited by Facundo Orellana

na kraju će ispasti da će da odu oni za koje sam mislio da sigurno ostaju, a ostanu oni za koje sam mislio da sigurno idu

2 hours ago, arheolog1981 said:

Gotova stvar, otišao je u Fener definitivno 

Srećan mu put.

Невезано чак за ову ситуацију то зализано ђубре ми је најодвратнији спортски радниктм диљем планете земље, ако би раскрстили с њим и забранили му прилазак Арени онда је један Мадар мала цена за то.

1 minute ago, Ted said:

na kraju će ispasti da će da odu oni za koje sam mislio da sigurno ostaju, a ostanu oni za koje sam mislio da sigurno idu

To i nije tako lose onda ako si pomislio da i Andjusic sigurno ostaje ....

a Miška jebe i fizički izgled. kada bi trebao da priložiš fotografiju na temu kako izgleda mafijaš, on se naprosto savršeno uklapa

čak i da nije mafijaš, toliko verodostojno izgleda da mu niko neće verovati ;)

Edited by Ted

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

welcome bro

giphy.gif?cid=2154d3d7f22dd6df593235c792

Ako stvarno bude došao ima da zajebavam drugara svaki dan. Toliko ga mrzi da je počeo da mrzi i klubove gde igra :D

Obicno kad ljudi dosegnu neke pozicije gledaju da pomognu svojoj zajednici, selu, gradu, drzavi...Misko mi je uvek delovao kao 1 od onih koji bi zavrnuo rodjenu majku ako neko ponudi evro vise, retko pohlepan covek. 

3 minutes ago, Geo said:

To i nije tako lose onda ako si pomislio da i Andjusic sigurno ostaje ....

nisam o njemu promišljao. više o ovima od kojih se živi

Edited by Ted

43 minutes ago, mozzer said:

Kakav bre Madar rastavio ga deda Serhio u 5.tekmi ono bilo neprijatno, putuj Igumane. Ja bih voleo (Kalates) Nice Srbija ti.....

Nemoj Kalatesa samo, eksplodiraće forum od gnoja koji bi bio bačen.

evo sad informacija da je Ponitka dogovoren, samo da udari svojeručni/elektronski i to je to

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout