MiddleClass Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) 2 hours ago, Eleniko said: ovo ipak nije gotovo kao što je izgledalo, kaboklo scenarij ponovo https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jogi-ferel-trazi-raskid-sa-kinezima-partizan-mozzart-bet-ga-zeli-do-kraja-sezone/467549 A kukali su na Zalizanog i Madara. Od vrhuske kluba pa sve do sipkasa. I onda se odje ljute kad im kazu da je Zoc licemjeran Edited November 24, 2023 by MiddleClass
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 8 minutes ago, *edited by mod said: Koliko često si pominjao taj slučaj pre nego što je ponovo postao trener Partizana? Ti, ćoki i ostale bukake? Jel se pominjalo dok je vodio druge klubove ili je zasmetalo kada se vratio u Partizan? Mada slatko je ono "odavno ne brojimo domaće igrače i strance" Odavno=polovina ovogodišnjeg prelaznog roka Pa da nisu tvoji saborci uzeli da zataškano ubistvo relativizuju sa "ležao" (a ovaj je malo sedeo, eventualno nekoliko puta zalegao), ne bih ni sad. Jel tebi iz citata nije jasno da je to pominjao neko pre mene? I da te razočaram, Ćoki i ja nikada nismo bili nikakva množina, a razilazimo se po svemu osim po trivijalnoj činjenici za koga navijamo. Razumem da nismo svi isti i da nije te nesrećne trivijalnosti, Ćoki bi tebi bio sasvim pristojan Ostoja.
Nikodije Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, kralj said: Pa da nisu tvoji saborci uzeli da zataškano ubistvo relativizuju sa "ležao" (a ovaj je malo sedeo, eventualno nekoliko puta zalegao), ne bih ni sad. Jel tebi iz citata nije jasno da je to pominjao neko pre mene? I da te razočaram, Ćoki i ja nikada nismo bili nikakva množina, a razilazimo se po svemu osim po trivijalnoj činjenici za koga navijamo. Razumem da nismo svi isti i da nije te nesrećne trivijalnosti, Ćoki bi tebi bio sasvim pristojan Ostoja. zar coki nije grobar? uvek se hvalio da je tamo igrao, a sada im se sveti jer su ga proglasili za netalentovanog 1
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Just now, Nikodije said: zar coki nije grobar? uvek se hvalio da je tamo igrao, a sada im se sveti jer su ga proglasili za netalentovanog Moraću da ga pitam. Kaže on Grobar, a Žoc i Mutavi naši. 1
Nikodije Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, kralj said: Moraću da ga pitam. Kaže on Grobar, a Žoc i Mutavi naši. ima li ijedan grobar u kkp osim nordeusa koji finansira sve te cigane u klubu 2
*edited by mod Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 14 minutes ago, kralj said: Pa da nisu tvoji saborci uzeli da zataškano ubistvo relativizuju sa "ležao" (a ovaj je malo sedeo, eventualno nekoliko puta zalegao), ne bih ni sad. Jel tebi iz citata nije jasno da je to pominjao neko pre mene? I da te razočaram, Ćoki i ja nikada nismo bili nikakva množina, a razilazimo se po svemu osim po trivijalnoj činjenici za koga navijamo. Razumem da nismo svi isti i da nije te nesrećne trivijalnosti, Ćoki bi tebi bio sasvim pristojan Ostoja. Naravno da ne bi, Ćoki nikad bio ni prihvatljiva a kamo li pristojna opcija. A to ponajmanje ima veze sa sportom. A što se tiče te nesreće to što je potežete posle 35 godina kao neupitan dokaz za ne znam šta više govori o vama koji to radite nego o samom događaju. Valjda one gluposti o kupljenim evro titulama, uvek najvećim budžetima i slično su se izlizale pa ajde da pojačamo priču iz 80ih 1
MiddleClass Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 6 minutes ago, *edited by mod said: Naravno da ne bi, Ćoki nikad bio ni prihvatljiva a kamo li pristojna opcija. A to ponajmanje ima veze sa sportom. A što se tiče te nesreće to što je potežete posle 35 godina kao neupitan dokaz za ne znam šta više govori o vama koji to radite nego o samom događaju. Valjda one gluposti o kupljenim evro titulama, uvek najvećim budžetima i slično su se izlizale pa ajde da pojačamo priču iz 80ih Posto si na to odgovorio mozes li se sloziti da je licemjerno udarati na sva zvona u slucaju Madar, a u slucaju Kaboklo se zabija glava u pjesak? 1
booyaka Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Just now, MiddleClass said: Posto si na to odgovorio mozes li se sloziti da je licemjerno udarati na sva zvona u slucaju Madar, a u slucaju Kaboklo se zabija glava u pjesak? Da su Srbi ne bi bilo nikakvih problema sa njima, ovako...
smooth.Op Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 10 minutes ago, MiddleClass said: Posto si na to odgovorio mozes li se sloziti da je licemjerno udarati na sva zvona u slucaju Madar, a u slucaju Kaboklo se zabija glava u pjesak? Po čemu su to isti slučajevi?
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) 19 minutes ago, *edited by mod said: Naravno da ne bi, Ćoki nikad bio ni prihvatljiva a kamo li pristojna opcija. A to ponajmanje ima veze sa sportom. A što se tiče te nesreće to što je potežete posle 35 godina kao neupitan dokaz za ne znam šta više govori o vama koji to radite nego o samom događaju. Valjda one gluposti o kupljenim evro titulama, uvek najvećim budžetima i slično su se izlizale pa ajde da pojačamo priču iz 80ih Opet pitam, jel sam ja potegao? Vidiš, ne mogu da tvrdim (mada sumnjam) da ja ne bih iskoristio status i kontakte da izbegnem kaznu u toj situaciji, to je teška tema i potpuno je jasno zašto se o tome ne govori. Užasi u saobraćaju svakome mogu da se dese i bez nekih dodatnih detalja ne govore mnogo o počiniocu. To Robija mi je uvek bilo bezveze. "Ležao, al ne piše na ćokijevim portalima" je već ne tako figurativno gaženje po leševima, ali tebi to ne smeta, nego mene pitaš kako sam se sad toga setio. Good for you. Edited November 24, 2023 by kralj
*edited by mod Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Posto si na to odgovorio mozes li se sloziti da je licemjerno udarati na sva zvona u slucaju Madar, a u slucaju Kaboklo se zabija glava u pjesak? Udaralo se na sva zvona kada se to desilo i bile vruće + je Porfy&Mirota još bilo vrlo aktuelno. Malo se aktiviralo pred gostovanje Fenera ali to je to. Pošto to iz kluba niko ne pominje a i navijači imaju druge brige, rekao bi da je grešku napravio neko iz kluba i da je to dosta brzo sviđa bilo jasno. Čak je i Itudis rekao da je zvao Željka prvo tako da nema govora o nekom šoku. Moglo bi se reći da je donekle slično kao i sa FK i Asanom. Malo buke i kuknjave da se možda izvuče neko dinar na blef, ali je svima bilo jasno šta je po sredi. Dok ni Kabokla pre uporedio sa situacijom Baskonija-Vildoza. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2023 Author Posted November 24, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: Jel se pominjalo dok je vodio druge klubove ili je zasmetalo kada se vratio u Partizan? da ne pitam zašto nije
Milošica Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Ja mislim da bismo mi Partizanovci prihvatili Čovića. U fazonu "gadi mi se, ali ljubav preovladava". 1 1 2
SNARC Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 6 minutes ago, Milošica said: Ja mislim da bismo mi Partizanovci prihvatili Čovića. U fazonu "gadi mi se, ali ljubav preovladava". Ja bih oberucke prihvatio da se na njemu testiraju panciri..neki jaceg kvaliteta, Made in Bangladesh (Da ne kazem Indija/Pakistan)..To mi je bas prihvatljivo kad je on u pitanju. 1
Recommended Posts