booyaka Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 4 minutes ago, kralj said: Još samo da me banuju, i izaćiće Snarc legendo na tribini. Život dobija smisao. Tzv snarkizam
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 3 minutes ago, copkillah said: ah, kmečanje unapred, ok. Ovo meni?
SNARC Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 9 minutes ago, kralj said: Još samo da me banuju, i izaćiće Snarc legendo na tribini. Život dobija smisao. E to ne zavisi od mene..ali u Vasim godinama, gospodine..tuzno je ako ce to doneti smisao Vasem zivotu. Nemojte se predavati..stojim na raspolaganju ako ikako mogu da pomognem. Verujem, i svi redovni posetioci ove teme i ljubitelji KKP. Uzdravlje
booyaka Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 A samo je trebalo biti zrnce kritičan prema Robiji. Šta učini 50 godina pod komunistima.
copkillah Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, booyaka said: A samo je trebalo biti zrnce kritičan prema ćokiju. Šta učini 50 godina pod komunistima. Sve je to Krcunovo nasleđe, slažem se.
Popular Post MocaVukotic Posted November 24, 2023 Popular Post Posted November 24, 2023 Hriste boze raspeti i sveti Efes pilsen partizanu preti Na celu sa buljsonom i kraljem Oce turcin da nas bije maljem Ali ne zna vucicev delija Sta je crno bela familija Ne zna ne zna al ce da saznade Sta ce njemu simike da rade Rascvetace turcinovu bulju Przice se on na vrelom ulju I sa koca vikace jos dugo Ajoj coki, joj jesenja tugo 1 2 9
Ted Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) 27 minutes ago, booyaka said: A samo je trebalo biti zrnce kritičan prema Robiji. Šta učini 50 godina pod komunistima. pa ovde ima puno forumaša, Partizanovaca, koji su kritični prema Željku, u smislu nekih odluka koje donosi, izbora igračkog kadra isl. ali to ne znači da smatraju da je Željko nikakv trener, da je izlapeo, niti znači da prizivaju njegov odalazak sa klupe. mislim da niko ovde ne priziva niti želi takav scenario. sa druge strane, od pojedinih, moramo da čitamo umotvorine najprizemnijeg nivoa u pogledu Obradovića, koje ne mogu da budu kvalifikovane drugačije nego kao budalaštine. ok, možda se radi o nepodobnim pokušajima šaljenja, možda je samo pakost u pitanju, a možda jednostavno neko ne može da odredi meru komunikacije prilikom zezanja. nije ovo forum mudraca i genijalaca, više od 90% ljudi ovde doseže ili preseže taj neki minimum, ali ima i onih kojima je taj nivo očito nedostižan. jbg. ja generalno ne razumem razloge za neki naročit pik na Željka i šta on nažao učinio navijačima Zvezde i nekim forumašima ovde. ja se ne sećam da sam ikada imao neki pik prema treneru Zvezde. Radonja mi je vazda bio simpa lik, Saša Obradović isto. Duško Ivanović nije simpa po sebi, ali je napravio prošle sezone rezultate koje sam i lično pohvalio na vašem topiku. o Dejanu Stankoviću i Baharu sam isto pisao na vašim topicima, uglavnom pohvalno ili u njihovu odbranu. najviše što sam prebacio Stankoviću je način odevanja. čista zajebancija. svakako nisam pisao budalaštine o njima, prvo što tako ne mislim, a drugo što se ne bih baš spuštao na taj nivo sve i da iz nekog razloga ne mogu da ih podnesem. Edited November 24, 2023 by Ted 6
Midžeta Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Juce je ovde bilo kao mix moderacije i pitam se, pitam se sranja, a sad je samo ko moderacija, sto je napredak, jos malo da apstrahujemo i osvajamo sve 1
Eleniko Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 8 minutes ago, Ted said: Duško Ivanović nije simpa po sebi povuci riječ
*edited by mod Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 3 hours ago, kralj said: Zaintrigiran virusom bujakizma, pregledao sam malo unazad topik, vidim da ste i ubistvo (tj. telo ubijene žene) uspeli da stavite u svoj rant protiv bujakizma. Sve pošasti slepog idolopoklonstva kad se prerastu igračke 7+. Tuga. Koliko često si pominjao taj slučaj pre nego što je ponovo postao trener Partizana? Ti, ćoki i ostale bukake? Jel se pominjalo dok je vodio druge klubove ili je zasmetalo kada se vratio u Partizan? Mada slatko je ono "odavno ne brojimo domaće igrače i strance" Odavno=polovina ovogodišnjeg prelaznog roka 3
booyaka Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Meni više liči na mix Desanke s ljubavlju i Sivog doma, kad ne pišemo mi s ove strane brda
Ted Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) svakako, od trenutka kada si ti počeo da pišeš nivo diskusije je toliko podignut da možemo slobodno podneti zahtev da budemo klasifikovani kao vrhunski naučni časopis Edited November 24, 2023 by Ted 2 4
garmonbozia Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) 34 minutes ago, Ted said: ja generalno ne razumem razloge za neki naročit pik na Željka i šta on nažao učinio navijačima Zvezde i nekim forumašima ovde. ja se ne sećam da sam ikada imao neki pik prema treneru Zvezde. Radonja mi je vazda bio simpa lik, Saša Obradović isto. Duško Ivanović nije simpa po sebi, ali je napravio prošle sezone rezultate koje sam i lično pohvalio na vašem topiku. o Dejanu Stankoviću i Baharu sam isto pisao na vašim topicima, uglavnom pohvalno ili u njihovu odbranu. najviše što sam prebacio Stankoviću je način odevanja. čista zajebancija. svakako nisam pisao budalaštine o njima, prvo što tako ne mislim, a drugo što se ne bih baš spuštao na taj nivo sve i da iz nekog razloga ne mogu da ih podnesem da bi shvatio šta je problem, druže Ted, moraćeš da sniziš svoj IQ. Da ne kažem da postaneš retard. Edited November 24, 2023 by garmonbozia 2 1
Recommended Posts