goofs Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Možda je i bolje da ne dolazi Dragić, znajući kako Šiki vodi sportsku sekciju i kako neki mailovi umeju da završe u SPAMu, svašta bi moglo da bidne Spoiler 1
Lord Stef Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Ko ovi slepci u Asvelu sto su otpustili pogresnog Dzeksona
Eleniko Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 čestitam na pojačanju, bez crnca nema udarca. čini se ja žoc doveo tajno oružje da neutrališe jaga kada mu krene, ako ostane toliko. možda je viši koji cm, taman
Nikodije Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Samo mi nije jasno zašto se Robija nekidan kurobecao na temu domaćih igrača, kao imaju veliku ulogu i važni su mu a onda u narednih 10 dana doveo još dva crnca, pa će u nastavku sezone eventualno Aleksa i Smajli da imaju neku ulogu. Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama, znamo da blizanci jure samo rezultat. Odavno više ne brojimo strance. 1 1
SNARC Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Da, o ovome sam pricao juce...decembar 2021. Posrao nas..a onda ispozdravljao publiku pri izlasku.
Popular Post J.R. Cash Posted November 24, 2023 Popular Post Posted November 24, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Samo mi nije jasno zašto se Robija nekidan kurobecao na temu domaćih igrača, kao imaju veliku ulogu i važni su mu a onda u narednih 10 dana doveo još dva crnca, pa će u nastavku sezone eventualno Aleksa i Smajli da imaju neku ulogu. Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama, znamo da blizanci jure samo rezultat. Odavno više ne brojimo strance. Ovo je Partizan. Šta je Pi Džej. Igrač Partizana, isto kao Tristan, isto kao Smailagić, kao Kaminski. Ovi ljudi navijaju za njih sve, ne navijaju samo za nas Srbe. Partizan nikad to nije bio, mi smo prihvatali uvek i svako ko je došao u Partizan i osećao se najlepše na svetu. Bukvalno recenica posle te na koju se nedeljama kacite. Al ne moze se to znati kad se informise po covicevskim gaslajterskim eho komorama. 11
booyaka Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-partizan-tim/ Je l' i ovo jedna od čovićevskih gaslajterskih eho komora?
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) Pa dajte integralno intervju, neko je onomad okačio da je prebrojavao srpske igrače i nešto nalik gde su sada miševi koji su me prozivali. Namazan je on ovim sprejevima za mase, ista je matrica - posle nadgornjavanja sa bivšim drugom Čovićem ide red iznadsituacionizma. Tako se i posle zahvaljivanja državi zalagao da ubuduće Partizan treba bez toga. Edited November 24, 2023 by kralj 3
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2023 Author Posted November 24, 2023 2 hours ago, Nikodije said: Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama pa brt slatki
copkillah Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Dosta jakih momenata u poslednjih nekoliko postova, čak je i Nikodija potkačio virus bujakizma :( 2 1
kralj Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Zaintrigiran virusom bujakizma, pregledao sam malo unazad topik, vidim da ste i ubistvo (tj. telo ubijene žene) uspeli da stavite u svoj rant protiv bujakizma. Sve pošasti slepog idolopoklonstva kad se prerastu igračke 7+. Tuga. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2023 Author Posted November 24, 2023 strah u njima izmiče kontroli 2 1
ToniAdams Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 3 hours ago, Nikodije said: Samo mi nije jasno zašto se Robija nekidan kurobecao na temu domaćih igrača, kao imaju veliku ulogu i važni su mu a onda u narednih 10 dana doveo još dva crnca, pa će u nastavku sezone eventualno Aleksa i Smajli da imaju neku ulogu. Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama, znamo da blizanci jure samo rezultat. Odavno više ne brojimo strance. +10000 Bukvalno nikad ćokijevci ne bi partizan zvali npr Kamerun ili tako nešto 4
Recommended Posts