Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Možda je i bolje da ne dolazi Dragić, znajući kako Šiki vodi sportsku sekciju i kako neki mailovi umeju da završe u SPAMu, svašta bi moglo da bidne

Spoiler

1200px-Zoran_Dragi%C4%87_30_-_Anadolu_Ef

• Haha 1
Posted

Ko ovi slepci u Asvelu sto su otpustili pogresnog Dzeksona

Posted

čestitam na pojačanju, bez crnca nema udarca. čini se ja žoc doveo tajno oružje da neutrališe jaga kada mu krene, ako ostane toliko. možda je viši koji cm, taman

Posted

Samo mi nije jasno zašto se Robija nekidan kurobecao na temu domaćih igrača, kao imaju veliku ulogu i važni su mu a onda u narednih 10 dana doveo još dva crnca, pa će u nastavku sezone eventualno Aleksa i Smajli da imaju neku ulogu.

Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama, znamo da blizanci jure samo rezultat. Odavno više ne brojimo strance.

• +1 1
  • -1 1
Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Da, o ovome sam pricao juce...decembar 2021. 

Posrao nas..a onda ispozdravljao publiku pri izlasku. 

Posted (edited)

Pa dajte integralno intervju, neko je onomad okačio da je prebrojavao srpske igrače i nešto nalik gde su sada miševi koji su me prozivali. Namazan je on ovim sprejevima za mase, ista je matrica - posle nadgornjavanja sa bivšim drugom Čovićem ide red iznadsituacionizma. Tako se i posle zahvaljivanja državi zalagao da ubuduće Partizan treba bez toga. 

Edited by kralj
  • +1 3
Posted
2 hours ago, Nikodije said:

Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama

:rolf:

pa brt slatki 

Posted

Dosta jakih momenata u poslednjih nekoliko postova, čak je i Nikodija potkačio virus bujakizma :(

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Zaintrigiran virusom bujakizma, pregledao sam malo unazad topik, vidim da ste i ubistvo (tj. telo ubijene žene) uspeli da stavite u svoj rant protiv bujakizma. Sve pošasti slepog idolopoklonstva kad se prerastu igračke 7+. Tuga. 

• +1 2
  • -1 1
Posted

strah u njima izmiče kontroli

• +1 2
  • Wub 1
Posted
3 hours ago, Nikodije said:

Samo mi nije jasno zašto se Robija nekidan kurobecao na temu domaćih igrača, kao imaju veliku ulogu i važni su mu a onda u narednih 10 dana doveo još dva crnca, pa će u nastavku sezone eventualno Aleksa i Smajli da imaju neku ulogu.

Nema potrebe da ispada smešan u tim godinama, znamo da blizanci jure samo rezultat. Odavno više ne brojimo strance.

+10000

Bukvalno nikad ćokijevci ne bi partizan zvali npr Kamerun ili tako nešto

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...