Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dal si normalan? Pa bukvalno svaka ekipa u Evroligi zbog povreda mora da se popunjava. Ajd da fali 1 ili 2 igraca, pogotovo oni manje bitni, ali kad ti fali 3-4 bitna igraca i jos neki na duze, pa logicno je da ces traziti zamene u novembru, decembru, januaru, kadgod. Jeste jedan Fener igra sa 7-8 igraca, bas je to zbog toga sto nisu na vreme popunili tim. Kosarka nije fudbal pa da imas po 20 igraca u timu.

ne vidim da je to neki argument. pa Liverpul je pre dve sezone bio osakaćen povredama, pa nije mogao ništa da radi van prelaznog roka. otišla im sezona u krasni,  jbg. dešava se. 

ako je problem u ovom što pričaš, onda treba povećati broj igrača u rosteru. igraš paralelno dve lige, neki i tri, putuješ non stop na dugačkim relacijama dosta igrača ima obaveze preko leta sa reprezentacijama, preveliko je to opterećenje. i deluje nehumano. verujem da je Aleksa zabagovao ne zato što je kreten ili nema pojma ili lud, već zato što ga je stiglo sve. arbajt bez pauze.

realno, ako se često dešava da je dosta klubova osakaćeno i dolazi sa 7 ili 8 ugrača ukupno, i ako igrači padaju kao kegle, to je signal da postoji neki sistemski problem.

• +1 2
Posted

Ali priča o povredama je potpuno promašena, spoljnog igrača smo svakako jurili.

Povrede su samo doprinele tome da se igrač što pre dovede i ne čekamo NBA igrače da odluče do januara i možda nas ispale.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Ali priča o povredama je potpuno promašena, spoljnog igrača smo svakako jurili.

Povrede su samo doprinele tome da se igrač što pre dovede i ne čekamo NBA igrače da odluče do januara i možda nas ispale.

jasno, ja sam više ovo generalno napisao,  kao opšti problem. a ne ako naš konkretan. u istom smo sosu kao i većina drugih.

meni lično malo smeta što to jurenje traje i traje i traje i traje. jul, avgust, septembar, okotobar, ode i novembar. gotovo pet meseci klub više nego pristojnih platežnih mogućnosti ne može da nađe spoljnog igrača. to mi je nelogično. 

Posted
39 minutes ago, goofs said:

Ma sarkastičan sam za Gordića, naravno.

Navodno kažu dvomesečni ugovor, možda će Aleksa malo duže odsustvovati. Nemam pojma, mi štucamo u napadu kad Jaramaz igra, nije opasan po koš, podvlače mu se ispod pika i guše nam napad. Ovaj će to kao rešiti, ali odbrana je mrka kapa.

kad imaš smirenog iskusnog bolhendlera štedi se energija za odbranu.

meni ovo na prvu super potpis, al aj kao videćemo.

• +1 2
Posted

U našoj postavci, biće Jogi odličan. Radujem mu se. Samo mi žao što to znači ništa od Dragića. :'(

Posted
1 minute ago, Azdaja said:

U našoj postavci, biće Jogi odličan. Radujem mu se. Samo mi žao što to znači ništa od Dragića. :'(

giphy.gif?cid=2154d3d7r3twza904jx0muaqgh

dimna bomba

:fantom:

jojogi je prilična “divljina” od igrača, bar tako ga pamtim iz cedevite. ako dođe za početak neće biti konsterniran od želimirovoh izliva besa kao tenk i pj, viđao je to kod jurice, a dal će uspeti da se podredi kolektivu jbg ko to zna

ja ću mu dakako držati fige

Posted

Jogi? Samo da ne počne iz navike da postiže autokoševe kad vidi crno belo.

Posted

Ako je dva meseca ugovor onda će ili da zablista ili će da prođe kao Brodzijanski/Glass. Nadamo se ovo prvo.

Posted

Secam se kad je gostovala Cedevita one prve sezone kad se vratio Zeljko..ubio nas je u pojam..a bome su mu se malo prijela neka govna kad je napustao parket. 

Svakako nisam impresioniran.

Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Ja vidim neki rezon što se tiče Ferela. 

Izgubio si odlaskom Madara jednu pretnju što se tiče šuta spolja. Kapiram da je Jaramaz bio u planu uz ostanak Madara, ovako je jasno da ne ide. 

Takođe, Panter nema sile da iznese celu sezonu da bude glavni bol hendler. Njemu su Danteovi minuti prošle godine omogućavali da se odmori i da čuva snagu za 4/4. Ferel može do koša, može flouter, plus solidna praćka iz daljine. Trebao bi biti bolji i od Avrama u napadu. 

Posted
1 hour ago, Azdaja said:

realno. šanse za dragica su bile vrlo male

image.png.6ededf0df6e8e4f2310ccac782481cb2.png

• Haha 5
Posted
2 minutes ago, Ros said:

realno. šanse za dragica su bile vrlo male

realno bi bila dobra fora sa je nismo videli pre dva dana

:yawn2:

Posted

Porfirije veći zvezdaš od Ćokija :D

• Hvala 1
Posted
9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

realno bi bila dobra fora sa je nismo videli pre dva dana

:yawn2:

slabo gledam preko tarabe, pa ne ispratim sve 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...