Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ova tema postala kao mix moderacije i onih pitas me, pitam se sranja :laugh:

• Haha 3
Posted
1 hour ago, goofs said:

Priča se po čaršiji o Jogi Ferelu :isuse: 

eto za pantića još jedan čili vili :D

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Ros said:

eto za pantića još jedan čili vili :D

Pročitao puntića i čekam da se Zli nadoveže

Posted
1 minute ago, booyaka said:

Pročitao puntića i čekam da se Zli nadoveže

Zli zavaljao Željku onaj Fiat 500.

• Haha 3
Posted

800k buyout i milion po sezoni za Ferela, gde ima tu i preliva

Posted

Пишнуо бих у ћега да дође плејконачнотм / Јоги. Увек сам се питао како је заглавио у Олимпији у најбољим годинама, регуларан евролигашки играч. Још би то значило знатно мање Јарамаза, милина једна.

• +1 2
Posted

epic fail falling GIF

Ja ne kontam ovaj potpis, šta Nemanja Gordić nije bio slobodan

• +1 1
Posted (edited)

pa nema potpisa još uvek.....pregovara se

ja kontam. u ovakvu situaciju dođeš kada se ne popuniš na vreme. valjda se nadajući da se niko neće povrediti celu sezonu i da će svi odigrati na maksimumu od oktobra do juna. ili kad naprosto previše biraš. pa ti niko ne odgovara, pa propustiš razne šanse, pa onda dođeš u situaciju daj šta daš. mislim, ako ima para za Jogija u novembru ili decembru, pa onda ima i u julu, avgustu i septembru.

ono što me najviše nervira u košarci, poredeći sa fudbalom, to je ova mogućnost beskrajnog dovođenja igrača i menjanja rostera. brate mili, u fudbalu se zatvori prelazni rok početkom septembra i ćao zdravo do januara nema ništa. pa ti gledaj i pazi šta radiš u prelaznom roku, posle je kasno. ovde toga nema i vrlo je smarajuće i zamarajuće i haotično sve ovo. moguće da postoji neki razlog za ovako nešto, ali meni nije poznat.

Edited by Ted
Posted
14 minutes ago, goofs said:

epic fail falling GIF

Ja ne kontam ovaj potpis, šta Nemanja Gordić nije bio slobodan

mislis zbog ofbrane fs nije dobar potpis?

ne znam ni sam.

cini se da je zeljko odustao od nekih ideja sa pocetka sezona u vezi pleja.

meni je ovo kao povratak madara ali starijeg i ipak konstantnijeg.

gordic, koliko god mi je drag, ipak na zalasku

Posted
4 minutes ago, Ted said:

pa nema potpisa još uvek.....pregovara se

ja kontam. u ovakvu situaciju dođeš kada se ne popuniš na vreme. valjda se nadajući da se niko neće povrediti celu sezonu i da će svi odigrati na maksimumu od oktobra do juna. ili kad naprosto previše biraš. pa ti niko ne odgovara, pa propustiš razne šanse, pa onda dođeš u situaciju daj šta daš. mislim, ako ima para za Jogija u novembru ili decembru, pa onda ima i u julu, avgustu i septembru.

ono što me najviše nervira u košarci, poredeći sa fudbalom, to je ova mogućnost beskrajnog dovođenja igrača i menjanja rostera. brate mili, u fudbalu se zatvori prelazni rok početkom septembra i ćao zdravo do januara nema ništa. pa ti gledaj i pazi šta radiš u prelaznom roku, posle je kasno. ovde toga nema i vrlo je smarajuće i zamarajuće i haotično sve ovo. moguće da postoji neki razlog za ovako nešto, ali meni nije poznat.

Dal si normalan? Pa bukvalno svaka ekipa u Evroligi zbog povreda mora da se popunjava. Ajd da fali 1 ili 2 igraca, pogotovo oni manje bitni, ali kad ti fali 3-4 bitna igraca i jos neki na duze, pa logicno je da ces traziti zamene u novembru, decembru, januaru, kadgod. Jeste jedan Fener igra sa 7-8 igraca, bas je to zbog toga sto nisu na vreme popunili tim. Kosarka nije fudbal pa da imas po 20 igraca u timu.

• +1 1
Posted

Ja vidim neki rezon što se tiče Ferela. 

Izgubio si odlaskom Madara jednu pretnju što se tiče šuta spolja. Kapiram da je Jaramaz bio u planu uz ostanak Madara, ovako je jasno da ne ide. 

Takođe, Panter nema sile da iznese celu sezonu da bude glavni bol hendler. Njemu su Danteovi minuti prošle godine omogućavali da se odmori i da čuva snagu za 4/4. Ferel može do koša, može flouter, plus solidna praćka iz daljine. Trebao bi biti bolji i od Avrama u napadu. 

• +1 5
Posted

Ma sarkastičan sam za Gordića, naravno.

Navodno kažu dvomesečni ugovor, možda će Aleksa malo duže odsustvovati. Nemam pojma, mi štucamo u napadu kad Jaramaz igra, nije opasan po koš, podvlače mu se ispod pika i guše nam napad. Ovaj će to kao rešiti, ali odbrana je mrka kapa.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...