Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ovo kao neki vic, bili jednom Cak Noris, Leri Brd i Djuro Ostojic... 

• Haha 3
Posted
10 minutes ago, Ratamahatta said:

Ovo kao neki vic, bili jednom Cak Noris, Leri Brd i Djuro Ostojic... 

i dosao Zek Ledej i izlomio ih sve

• Haha 4
Posted (edited)
44 minutes ago, booyaka said:

Zajebao si se šiljati, gledam 90% zvezdinih utakmica i ovo je bilo sa namerom da ga povredi. Čista je sreća da je prošle sezone samo dva puta uspeo u toj nameri od više desetina pokušaja.

Mislim da ti je % gledanja u obrnutoj proporciji sa viđenjem (tj.Ledejevim desetinama pokušaja :isuse:) i možda bi vredelo da odmoriš malo od gledanja

Ledej je namazan igrač, a ovo nije prošlo pored namere (osim da se iznudi školski primer kontrafaula)

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 5
Posted

Djuro je bio kapiten Partizana u svojoj poslednjoj sezoni, vidi se na slici i kako daje neke drangulije Leriju, tako da je ovo bilo pred neku domacu utakmicu.

Kako i zasto je Leri bio tu mozemo samo da nagadjamo i da cekamo njegove memoare, siguran sam da ce pisati o ovom dogadjaju.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

Djuro je bio kapiten Partizana u svojoj poslednjoj sezoni, vidi se na slici i kako daje neke drangulije Leriju, tako da je ovo bilo pred neku domacu utakmicu.

Kako i zasto je Leri bio tu mozemo samo da nagadjamo i da cekamo njegove memoare, siguran sam da ce pisati o ovom dogadjaju.

Leri je u to vreme bio predsednik košarkaških operacija u Indijani ili tako nešto i boravio je u Beogradu. Sećam se da je bio i na utakmici Zvezda - FMP. 

• +1 2
Posted

U to vreme je nastala i ona 'u dresu Redzi Milera idem do svog dilera' 

Posted
4 minutes ago, Nikodije said:

Leri je u to vreme bio predsednik košarkaških operacija u Indijani ili tako nešto i boravio je u Beogradu. Sećam se da je bio i na utakmici Zvezda - FMP. 

Sigurno je došao da skautira Kostu Perovića i Vula Avdalovića. Sigurno.

Leptejbo, Šilobad je tada još igrao za Partizan :isuse: 

Posted
2 minutes ago, goofs said:

Sigurno je došao da skautira Kostu Perovića i Vula Avdalovića. Sigurno.

Leptejbo, Šilobad je tada još igrao za Partizan :isuse: 

Nba tada nije bila ono što je danas, u to vreme su Ratko Varda i Slavko Vraneš igrali Nba, pa čak i taj Kosta je bio tamo par godina kasnije.

Posted
40 minutes ago, garmonbozia said:

bio leri na odmoru u CG dok je bio mlađi 

Sad ih svakog leta ima podosta iz NBA po Jadranu

Posted
1 hour ago, booyaka said:

Zajebao si se šiljati, gledam 90% zvezdinih utakmica i ovo je bilo sa namerom da ga povredi. Čista je sreća da je prošle sezone samo dva puta uspeo u toj nameri od više desetina pokušaja.

🤣🤣🤣 koji si ti troler smarac, jezivo...

• +1 4
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

"Doći će jedan moj drugar, nije problematičan" 

giphy.gif?cid=2154d3d7949a2b50f92225a301

• +1 2
  • Wub 1
Posted
3 hours ago, copkillah said:

Slažem se da na papiru ne izgleda dobro kada se dvojica igrača povrede u duelima sa tobom, ali da li stvarno misliš da je postojala namera da povredi, bilo Ivanovića, bilo Deka?

Mislim da ne mora da postoji namera, ali u najmanju ruku ga boli kurac da li će povrediti protivnika, ili u najgorem slučaju uništiti sezonu ili karijeru. Samo to je već previše za igru zvanom košarka... Sportski pozdrav!

• +1 2
Posted

Da nam je on trener dobili bismo u Ljubljani..

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...