Ratamahatta Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Ovo kao neki vic, bili jednom Cak Noris, Leri Brd i Djuro Ostojic... 3
SNARC Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 10 minutes ago, Ratamahatta said: Ovo kao neki vic, bili jednom Cak Noris, Leri Brd i Djuro Ostojic... i dosao Zek Ledej i izlomio ih sve 4
Vasilij Zajcev Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 (edited) 44 minutes ago, booyaka said: Zajebao si se šiljati, gledam 90% zvezdinih utakmica i ovo je bilo sa namerom da ga povredi. Čista je sreća da je prošle sezone samo dva puta uspeo u toj nameri od više desetina pokušaja. Mislim da ti je % gledanja u obrnutoj proporciji sa viđenjem (tj.Ledejevim desetinama pokušaja ) i možda bi vredelo da odmoriš malo od gledanja. Ledej je namazan igrač, a ovo nije prošlo pored namere (osim da se iznudi školski primer kontrafaula) Edited November 22, 2023 by Vasilij Zajcev 5
goofs Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Djuro je bio kapiten Partizana u svojoj poslednjoj sezoni, vidi se na slici i kako daje neke drangulije Leriju, tako da je ovo bilo pred neku domacu utakmicu. Kako i zasto je Leri bio tu mozemo samo da nagadjamo i da cekamo njegove memoare, siguran sam da ce pisati o ovom dogadjaju. 1 1
Nikodije Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 minute ago, goofs said: Djuro je bio kapiten Partizana u svojoj poslednjoj sezoni, vidi se na slici i kako daje neke drangulije Leriju, tako da je ovo bilo pred neku domacu utakmicu. Kako i zasto je Leri bio tu mozemo samo da nagadjamo i da cekamo njegove memoare, siguran sam da ce pisati o ovom dogadjaju. Leri je u to vreme bio predsednik košarkaških operacija u Indijani ili tako nešto i boravio je u Beogradu. Sećam se da je bio i na utakmici Zvezda - FMP. 2
Ratamahatta Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 U to vreme je nastala i ona 'u dresu Redzi Milera idem do svog dilera'
goofs Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 4 minutes ago, Nikodije said: Leri je u to vreme bio predsednik košarkaških operacija u Indijani ili tako nešto i boravio je u Beogradu. Sećam se da je bio i na utakmici Zvezda - FMP. Sigurno je došao da skautira Kostu Perovića i Vula Avdalovića. Sigurno. Leptejbo, Šilobad je tada još igrao za Partizan
Nikodije Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 2 minutes ago, goofs said: Sigurno je došao da skautira Kostu Perovića i Vula Avdalovića. Sigurno. Leptejbo, Šilobad je tada još igrao za Partizan Nba tada nije bila ono što je danas, u to vreme su Ratko Varda i Slavko Vraneš igrali Nba, pa čak i taj Kosta je bio tamo par godina kasnije.
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 40 minutes ago, garmonbozia said: bio leri na odmoru u CG dok je bio mlađi Sad ih svakog leta ima podosta iz NBA po Jadranu
Greek Freak Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 hour ago, booyaka said: Zajebao si se šiljati, gledam 90% zvezdinih utakmica i ovo je bilo sa namerom da ga povredi. Čista je sreća da je prošle sezone samo dva puta uspeo u toj nameri od više desetina pokušaja. 🤣🤣🤣 koji si ti troler smarac, jezivo... 4 1
kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 1 hour ago, smooth.Op said: "Doći će jedan moj drugar, nije problematičan" 2 1
assignment Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 3 hours ago, copkillah said: Slažem se da na papiru ne izgleda dobro kada se dvojica igrača povrede u duelima sa tobom, ali da li stvarno misliš da je postojala namera da povredi, bilo Ivanovića, bilo Deka? Mislim da ne mora da postoji namera, ali u najmanju ruku ga boli kurac da li će povrediti protivnika, ili u najgorem slučaju uništiti sezonu ili karijeru. Samo to je već previše za igru zvanom košarka... Sportski pozdrav! 2
Jimmy Kowalski Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Da nam je on trener dobili bismo u Ljubljani.. 1
Recommended Posts