Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Nije više Itudis, sad je Bugarin Itudisov

Neki su na vreme prepoznali trulu jabuku

IMG_20230712_090918.jpg

Edited by Nikodije
Posted
8 hours ago, J.R. Cash said:

Ne znam dal je pogresniji prvi ili drugi deo recenice. Neozbiljan si covek.

Poenta je da mlad igrac ne bi trebalo da napusti odlicnu situaciju zbog nesto vise para u jednoj sezoni. Tako se ne vodi karijera. Ukoliko se odluci da ode, prilicno sam siguran da ce rastanak vise uticati na Madara nego na Partizan.

Situacija mu se poprilično menja ako je verovati da su pregovori sa Slukasom postojali i dolaskom Jaramaza. 

Pratim Madara od onog zlata za mlade sa Avdijom. Britalan je to potencijal. Bio je viđen za Makabi, redovno ih je sahranjivao u Hapoelu, al Partizan je ponudio više. Verujem da je drugom sezonom prilično zadovoljan. Prva mu je bila čista stagnacija. 

Sumnjam da Žoc/Itudis poređenje ima ikakve veze. Na kraju krajevi, nijedan nije naročito poznat po afirmaciji mladih. 

• Haha 1
Posted

Naravno da partizan nije ponudio vise od makabija vec je mali zajedno sa agentom doneo veorvanto najbolju odluku u karijeri, da radi sa zeljkom. Perfektan razvoj je imao u partizanu i mislim da mu je ovo greska koja ce vise stetiti njemu nego partizanu, ali provizija se mora uzeti. 

• +1 7
  • Haha 1
Posted

Gotova stvar, otišao je u Fener definitivno 

Posted
10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Naravno da partizan nije ponudio vise od makabija vec je mali zajedno sa agentom doneo veorvanto najbolju odluku u karijeri, da radi sa zeljkom. Perfektan razvoj je imao u partizanu i mislim da mu je ovo greska koja ce vise stetiti njemu nego partizanu, ali provizija se mora uzeti. 

Nisam pod više mislio isključivo na pare. Za Makabi je bila priča da hoće da ga uzme i ostavi ga u Hapoelu na pozajmici i ovaj na to nije pristao. 

Kažem, ispostavilo se kao dobra odluka. Videćemo kako će se ova pokazati, a Partizan će se već snaći. 

Mislim idalje da je dolazak Jaramaza i potražnja za klasičnim plejmejkerom umesto Egzuma dobrim delom uticala. 

Posted

welcome bro

giphy.gif?cid=2154d3d7f22dd6df593235c792

Posted (edited)
1 hour ago, Ted said:

ako je tačno, kao što je ovde neko naveo, da se radi o kašnjenju jedne plate, onda promptni zahtev za raskid ugovora deluje neuobičajeno. naročito ako je ugovorna strana (Madar), prema sopstvenim izjavama, zadovoljna u klubu i izražava želju da ostane. podnošenje tužbe i brz izlazak iz ugovora se ne uklapa u celu priču u tom kontekstu, osim ako nije motivisano nekim drugim, spoljnim faktorom, za koji mi sad ne znamo. prema navodima sa portala (u čiju verodostojnost uvek podozrevam) to bi mogla da bude ponuda Fenera, a Madarov adv. gleda da izađe iz ugovora kako god i hvata se za jedno kašnjenje jedne plate. ako su obe ugovorne strane zadovoljne, a situacija je takva da kasni jedna plata onda ćeš, sa pravne strane, da pozoveš klub da tu platu izmiri, odnosno da rešavaš stvar na tom nivou. tako nešto verovatno i piše u samom ugovoru, al to ne mogu da tvrdim jer ga nisam video. ako i ne piše u ugovoru, piše u zakonima koji uređuju ugovorne odnose.

Madar u međuvremenu očigledno promenio stav i odlučio da promeni klub, a agent mu je pomogao u tome tako što je našao osnov za raskid ugovora.

Da sam advokat/menadžer igrača, nema šanse da bih u ugovor sa Partizanom, Zvezdom ili bilo kojim drugim domaćim klubom stavio obavezu vođenja bilo kakvih pregovora za slučaj kršenja obaveza.

Edited by napadaj
Posted

ode madar fakar

dodje fak u

Posted (edited)
56 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Pusti, zna kralj.

Čekam samo da ponovo ničim izazvan pomene F4 2010. i "naše traume" ili tako nešto, kao kad je Teo pre 10ak dana postao aktuelan za Zvezdu. Ono, da se nađe.

Edited by Milošica
  • Tužno 1
Posted

"I have emotions for club but emotions are not mutual"

ispao glup jamadar, ko ga jebe

• +1 7
Posted

Baš antiklimaks, izgledalo je da će osnova tima ostati, minus Egzum. Ovo je trebalo da bude ta sezona za njega.

Mislim da je odluka štetna i za nas i za njega, mi ćemo se namučiti da nađemo slično, on da ima ulogu koju bi ovde imao. 

Neka nas gleda kako uzimamo trofej, što se mene tiče. 

Zna li se šta oko Nanulice?

Posted

Kakav bre Madar rastavio ga deda Serhio u 5.tekmi ono bilo neprijatno, putuj Igumane. Ja bih voleo (Kalates) Nice Srbija ti.....

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...