Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Slušali smo slična opravdanja i iz tog dela grada, za razne Laziće i ostale Blažiče, ne znam što se sad iščuđavaju.

• +1 3
Posted (edited)
39 minutes ago, Heaviside said:

Kakve veze ima i da jeste prljav igrač, sve je to deo sporta. Ne razumem napade na njega, a još manje potrebu da ga se ovako zdušno brani od optužbi da je faking prljav igrač. Nije nasilje u porodici u pitanju nego poneki lakat i slične fore u sportu punom kontakta koji se snima sa dvocifrenim brojem kamera. Nebitna priča skroz. 

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Preterujete u spinovanju da Ledej želi nekog da povredi, a isto grobari preteruju da se Ledeju sve gluposti slučajno dešavaju. U pitanju je namazan igrač koji ne da na sebe, i poslužiće se skoro svim trikovima da pobedi utakmicu. Tačno onakav igrač u kakvog bi se Lucky kleo da igra sa suprotne strane brda. No, u pitanju je pre svega vrlo kvalitetan košarkaš, to je na prvom mestu.

Mislim da bi sa ova dva odlična posta trebalo okončati temu.

Sve preko toga je zlonamerno.

Edited by Milošica
  • +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted

Kad će više ta utakmica :fantom:

Posted
17 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne, smeta nam vaše besomučno spamovanje ove teme totalnom bezvezarijom da li je Lidej prljav igrač. Koga zabole kurac da li je on prljav igrač osim ostrašćenih infantilnih navijača koji ne mogu da prevaziđu butthurt. 

Ko spamuje? Diskutujemo, raspravljamo, druzimo se. Ako ti je dosadno ti udri drugu temu jebiga. Mani se infantilnih navijaca, ti si daleko iznad toga, intelektualac covjek. I ne sjecam se da smo "mi" (ko god da smo to "mi") nesto ovaj topik spopadali ovim povodom. Tema se nametnula nakon utakmice u Ljubljani.

• Haha 1
Posted

Nije prvi put, već duže vreme se siluje ova tema tim glupostima, od pravljenja klipova do komentarisanja Lidejovog šortsa. Ova tema je postala nečitljiva poslednjih par dana. 

Ko spamuje? Baci pogled unazad par strana, pa ćeš videti.

• +1 1
Posted

Vratimo se čitljivim motivima. Zoki Savić najmarkantiji GM u anketi. 

• Haha 3
Posted
9 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ko spamuje? Diskutujemo, raspravljamo, druzimo se. Ako ti je dosadno ti udri drugu temu jebiga. Mani se infantilnih navijaca, ti si daleko iznad toga, intelektualac covjek. I ne sjecam se da smo "mi" (ko god da smo to "mi") nesto ovaj topik spopadali ovim povodom. Tema se nametnula nakon utakmice u Ljubljani.

Vrlo je jasno koja dva (i možda jedan treći, pridruženi) nalog spamuju. Ako sam ne znaš odgovor na to pitanje nisi dovoljno redovno čitao grobarsku, cigansku i evroligasku temu.

Smara, jeste infantilno i šipkaški, klinačko prepucavanje. Ne može da se piše o košarci više jer postovi budu pojedeni u gomili govana. Evroliga je zanimljivo takmičenje, a tamo na temi se pije vinjak kad Partizan izgubi.

• +1 3
  • Wub 1
Posted
9 minutes ago, Filozof manijak said:

Ova tema je postala nečitljiva poslednjih par dana. 

ova tema je postala nečitljiva od gašenja eresbea 

• +1 4
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ova tema je postala nečitljiva od gašenja eresbea 

Neće biti, rsb nalozi su uglavnom rasterani na FKCZ temi, mislim da više niko ne piše.

A ovde se zapatila avangarda, linkuju se tegijev i ostojin mali, i brzo se ustvrdi ko je ko na tviteru. 

• +1 4
Posted
6 minutes ago, kralj said:

Vratimo se čitljivim motivima. Zoki Savić najmarkantiji GM u anketi. 

cemu ovaj post? zarad neke patkometrije? drkanja drugih forumaša? potvrde sopstvene nemoći?

ajd pls prekini sa ovim

• +1 1
  • -1 1
Posted
3 minutes ago, kralj said:

A ovde se zapatila avangarda, linkuju se tegijev i ostojin mali, i brzo se ustvrdi ko je ko na tviteru. 

i poslaćeš im hijene na gajbu

jbt ovo kao ćoki da piše

neverovatno

• +1 4
Posted
4 minutes ago, kralj said:

šta ovo tačno znači?

Posted
14 minutes ago, goofs said:

Vrlo je jasno koja dva (i možda jedan treći, pridruženi) nalog spamuju. Ako sam ne znaš odgovor na to pitanje nisi dovoljno redovno čitao grobarsku, cigansku i evroligasku temu.

Smara, jeste infantilno i šipkaški, klinačko prepucavanje. Ne može da se piše o košarci više jer postovi budu pojedeni u gomili govana. Evroliga je zanimljivo takmičenje, a tamo na temi se pije vinjak kad Partizan izgubi.

Iskreno da ti kazem rijetko zalazim na EL temu, nesto cesce ovdje, nisam primjetio neko vece spamovanje.

• +1 1
Posted

Pa to što piše, čitav doprinos košarkaškim temama vam se svodi na rijaliti, linkovanje opskurnih naloga, istragom ko stoji iza njih, tegeltijinim teorijama, nekim tupavim razonodnim anketama, a ovamo se tema upropastila time što je Ledej prljav igrač. 

Jbg, ja ne znam ni šta su hijene, a prilično sam siguran da me ne bi ni interesovalo. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...