copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Just now, booyaka said: Pitaj nekog sudiju. 100€ sigurno nije pa ti nam reci, ti si se ovde postavio kao da tačno znaš
Tresko Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 8 minutes ago, Ratamahatta said: Istini za volju, najvise sranja je napravio u ABA i Evrokupu Ono udaranje u jaja lika koji ide na kucanje je za visemesecnu suspenziju A koliko bi trebalo za ovako nešto da se dobije meseci suspenzije:
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 2 minutes ago, Eleniko said: 750.000 za sezonu pa kako se dogovore 15-50.000 po utakmici, zavisi, nisu sve iste. zvanična eksel tabela?
Filozof manijak Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 5 minutes ago, booyaka said: Da radi svoj posao sudijska organizacija EL već bi davno završio karijeru ili igrao u Kamerunu. 4
Eleniko Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Just now, copkillah said: zvanična eksel tabela? najzvaničnija, doduše - podaci se ne odnose na partizan nego na pao i fener. da li da sumnjam da je danas drugačije.
booyaka Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 minute ago, copkillah said: pa ti nam reci, ti si se ovde postavio kao da tačno znaš Tema je prljavi Zek Ledej, a ne ja. I zašto nije na vrhu liste dirtiest player ever
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 minute ago, booyaka said: Tema je prljavi Zek Ledej, a ne ja. I zašto nije na vrhu liste dirtiest player ever Ti si taj koji je promenio temu na to da su sudije plaćene, čekamo dokaze.
Ratamahatta Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 3 minutes ago, Tresko said: A koliko bi trebalo za ovako nešto da se dobije meseci suspenzije: Dosta meseci Ima i Ledej onu sikiru s ledja po ramenu negde u klipovima, isto isao na loptu
ZokiAsov Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Vildoza je isto jako prljav igrac, voli da udari bez lopte, provocira, ali to je argentinska vrela krv i men je to u redu
Jesper23 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo su glasali igrači koji igraju euroleague, znači nema kompetentnijih glasali su za kog bi trenera najradije igrali, za kog samo pod pretnjom puškom a bilo je i to pitanje koji je “najvrući” teren e i da basketnews baš i nije random sajt, a btw oni su samo preneli vest sa el digitala Mene samo zanima koji su to igrači, vidim da je novijeg datuma vijest, ranije je bilo ono glasanje navijača pa sam mislio da je to. U tom dijelu koji si ti citirao ne vidi se da su glasali igrači, pa sam slijedom toga zaključio da je anketa u kojoj su glasali navijači. Inače ako je učestvovalo 15-ak igrača to znači u suštini 2 igrača da su glasala za Kalinu i Kampaca. Generalno, i jedan i drugi obavljaju te prljave zadatke, namazani su, pobjednici. Nije ni čudo što ih ne vole, smatraju ih prljavim.
Ratamahatta Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Kalina garant jebe keve s tres tokom i nabijanjem lakata u blokovima i tegljenjem dresa dok sudija ne gleda™ 1
Profesionalac Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 29 minutes ago, Jesper23 said: Mene samo zanima koji su to igrači, vidim da je novijeg datuma vijest, ranije je bilo ono glasanje navijača pa sam mislio da je to. U tom dijelu koji si ti citirao ne vidi se da su glasali igrači, pa sam slijedom toga zaključio da je anketa u kojoj su glasali navijači. Inače ako je učestvovalo 15-ak igrača to znači u suštini 2 igrača da su glasala za Kalinu i Kampaca. Generalno, i jedan i drugi obavljaju te prljave zadatke, namazani su, pobjednici. Nije ni čudo što ih ne vole, smatraju ih prljavim. Pa sudeći po procentima, 16,7% je 1/6 ispitanika, verovatno je ispitan po jedan igrač iz svake od 18 ekipa - te mu dođe da su dobili po 3 glasa.
Jesper23 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 (edited) 7 minutes ago, Profesionalac said: Pa sudeći po procentima, 16,7% je 1/6 ispitanika, verovatno je ispitan po jedan igrač iz svake od 18 ekipa - te mu dođe da su dobili po 3 glasa. Anketa bi bila relevantna da je glasalo 100 igrača , kontam ako si bek onda glasaš za nekog ko te je čuvao i pravio ti dosta problema u odbrani ili napadu. Generalno, samo nagađamo ko je glasao i kad. Mislim da bi velika većina nas rekla Rudi ili Ljulj, da je Rale Katić tu mislim da ne bi bilo dileme :P meni recimo djeluje da Žalgiris i Oli biju za sve pare, naročito u 4/4 tad se i rukama može igrati odbrana. Edited November 22, 2023 by Jesper23
kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 44 minutes ago, Jesper23 said: Mene samo zanima koji su to igrači, vidim da je novijeg datuma vijest, ranije je bilo ono glasanje navijača pa sam mislio da je to. U tom dijelu koji si ti citirao ne vidi se da su glasali igrači, pa sam slijedom toga zaključio da je anketa u kojoj su glasali navijači. Inače ako je učestvovalo 15-ak igrača to znači u suštini 2 igrača da su glasala za Kalinu i Kampaca. Generalno, i jedan i drugi obavljaju te prljave zadatke, namazani su, pobjednici. Nije ni čudo što ih ne vole, smatraju ih prljavim. ma ovo je s početka ovosezonske el kampanje, kad su bili oni media day-ovi, nije đoka vlah ili srki bogosavljević u biti nema nikakve veze samo je dobra ilustracija za ovu kampanju koja je pokrenuta iz stjepana supanca. ima gomila pitanja, pa i ovo čitajući ovo, i na drugim topicima deluje mi da se ne pravi bitna razlika između prljavih i grubih igrača ako apostrofiram naočare kroz kojih se gleda na situaciju
Recommended Posts