kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 nešto čudno pišu zachary leday 7 2 1
booyaka Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 hour ago, SNARC said: Jedna od gorih stvari koje sebi covek moze da dozvoli je da ga naprednjaci navuku na pricu koja je njima tada interesantna..Uspelo im je sa parizerom, uspeva i sa nasim Zekom. Ignorisati. Uključio se i međunarodni faktor, čitaj Slovenci 2
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 samo je vratio onoj nakazi koja ga je nabola u lice, legitimno 1
ZokiAsov Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nešto čudno pišu zachary leday Ceo real madrid + kalinic 2
Filozof manijak Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nešto čudno pišu zachary leday Tose nisam nado A Laki i Bujke kadar nevera 1
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Tose nisam nado A Laki i Bujke kadar nevera Trojica iz Železnika, plus jedan kome su skandirali ime
kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 10 minutes ago, ZokiAsov said: Ceo real madrid + kalinic ne zaboravi mi le branka 1
Jesper23 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 (edited) 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nešto čudno pišu zachary leday Ko je glasao i kad je glasao, jako bitna činjenica. Ovo ti je relevantno kao glasanje za Eurosong. Inače bila je akcija na Avangardi da se glasa u navedenoj anketi tako da je Stark arena izglasana sa 60% za najteži teren za gostovanje, tako da su ti isti grobari koji su glasali ubacili one koji ih žuljaju u kategoriju "prljavih". Inače niko nikada nije napravio toliko prljavih poteza kao Ledej, u tako kratkom periodu. edit: Kad sam pročitao na prvu, mislio sam broj faulova, broj nesportskih, broj isključenja. Kad ono moša, anketica na random sajtu Edited November 22, 2023 by Jesper23
Milošica Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 (edited) Ja nisam kod Kalinića i Fakua primetio neke agresivne poteze kao kod Zeka, moguće da umeju na sitno da budu prljavi zbog izrazito visokog BB IQ-a. Ok, kod Fakua se vidi neki flop tu i tamo. Sve u svemu, tri igrača za poželeti u svojoj ekipi. I uzeću sebi za slobodu da kažem da glava kao @Dankan Ajdaho baš nije lik kome bi Zek trebalo da smeta, čak mislim da bi ga prilično i gotivio da je igrač njegove ekipe. Baš smo jednom pisali on i ja(javno, ne na pm) kako volimo baskete gde nema baš jasnih granica u ponašanju, ali sve nekako na kraju dođe na svoje i bude ok. Edited November 22, 2023 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Posted November 22, 2023 (edited) 19 minutes ago, Jesper23 said: Ko je glasao i kad je glasao, jako bitna činjenica. Ovo ti je relevantno kao glasanje za Eurosong. Inače bila je akcija na Avangardi da se glasa u navedenoj anketi tako da je Stark arena izglasana sa 60% za najteži teren za gostovanje, tako da su ti isti grobari koji su glasali ubacili one koji ih žuljaju u kategoriju "prljavih". Inače niko nikada nije napravio toliko prljavih poteza kao Ledej, u tako kratkom periodu. edit: Kad sam pročitao na prvu, mislio sam broj faulova, broj nesportskih, broj isključenja. Kad ono moša, anketica na random sajtu ovo su glasali igrači koji igraju euroleague, znači nema kompetentnijih glasali su za kog bi trenera najradije igrali, za kog samo pod pretnjom puškom a bilo je i to pitanje koji je “najvrući” teren e i da basketnews baš i nije random sajt, a btw oni su samo preneli vest sa el digitala Edited November 22, 2023 by kud u maglu Simoviću 3
booyaka Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Štiti ga Robija preko Brojiloge inače bi on zauzimao prvih pet mesta u dirtiest player evah
copkillah Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Jeste, Bodiroga poslao ukaz svim igračima da ne smeju da pominju Ledeja inače... Zna se šta. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2023 Author Popular Post Posted November 22, 2023 10
Recommended Posts