booyaka Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 22 minutes ago, copkillah said: Kako ćete da se izvinjavate Đuši kada u Berlinu u finalu F4 bude šutirao trojke 5/5 Kako? Nikako
copkillah Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 30 minutes ago, *edited by mod said: Možda ma zagrevanju protiv Albe. Napisao sam F4, mojne sada! Uostalom, već je protiv moćnog Mornara pokazao da može
Eleniko Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 mislite da alba ne prolazi u f4 hmmmm, oni bi barem uštedeli na putnim troškovima i smeštaju
copkillah Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 8 minutes ago, Eleniko said: mislite da alba ne prolazi u f4 hmmmm, oni bi barem uštedeli na putnim troškovima i smeštaju sad u decembru im je prilika da se dignu, pet igraju kod kuće i imaju jedno gostovanje gde bi mogli da otresu domaćina
Jimmy Kowalski Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 (edited) 48 minutes ago, goofs said: E da, i još jedna stvar. Nekada su strani igrači dolazili kod Dula u Partizan da eksplodiraju i prodaju se dalje. Sada dolaze u bilo koji od 17 drugih timova i čekaju utakmice sa Partizanom. Svaku utakmicu proslavimo bar jednoga. E da, dobra stara vremena. Secam se kad je Dante dosao kod Dula, ovaj mu odmah dao da procita Aligijerijev Novi zivot, potom je priredjivao pakao protivnicima i vratio se u NBA.. Pa onda Lessort. Ne znam sta mu je dao da procita, ali sigurno nesto dobro cim je na kraju usao u prvu EL petorku. Edited November 20, 2023 by Jimmy Kowalski
ToniAdams Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 1 hour ago, goofs said: Mi smo kao izvesni roman Semjuela Beketa. *drama 1
J.R. Cash Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 1 hour ago, April said: Trifa je žrtvovao praćku da bi izborio svojih deset minuta pored Papatreua i Ponitke, pojačao skok i prihvata najveće koske u odbrani. Za to vreme Anđušić ladi jaja za istu minutažu, o tome pišem. Inače se u ostalom slažem sa tvojim postom. Igrao bi i Tristan vise da je Ledej povredjen. Andjusiceva planirana uloga je da glumi staaaarog rutinera koji ce da pojede neke minute (uglavnom u ABA), ubaci kad treba, bude dobar za svlacionicu. Nesrecnim spletom okolnosti smo dosli u situaciju u kojoj on mora da povuce iznad svojih mogucnosti i, za razliku od vecine, mislim da on to obavlja ok. Naravno, svima ce nam biti bolje kad se ta uloga svede na ocekivanu. 3
Jimmy Kowalski Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 S obzirom da Andjusa uglavnom igra po sistemu toplo-hladno, moze se ocekivati vruca ruka u Istanbulu..
Ted Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 sreća pa ću, sticajem objektivnih okolnosti, koje doduše još uvek nisu nastale ali jamačno hoće, biti sprečen da ispratim događaj 1 1
ZokiAsov Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Jebeni zelimir ne ubaci kabokla ni minut u cetvrtoj. Ne znam kako, ali znao je da mi fali jedan njegov poen za prolaz 5
MiddleClass Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 3 hours ago, Ted said: "U oktobru bice u novembru U novembru bice u decembru Bice bolje sto me vise loze Meni gore biti ne moze" Ispravio sam ti ovo
Milošica Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 41 minutes ago, Ted said: u dosluhu je......sa centrima moći Anđušić 33 na dresu. Pametnom dovoljno.
Dankan Ajdaho Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 7 hours ago, booyaka said: Laki sprema vol. 2 i vol.3 o Ledeju, ima materijala da pretekne Volumen 2 je odavno online, za koji dan i vol3, nakupilo se materijala.
Recommended Posts