Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

Trener Fenera je Itudis, ne Gagi Nikolić. Dakle ide kod trenera koji je u najmanju ruku ista klasa, pride se i normalno ponaša. Pride veće pare. No brainer. 

Polako ljubi te brat..nije otisao jos nigde..smanji malo, poranio si :) 

Posted

nikodij pomešao duška ivanovića i željka obradovića

jbg dešava se

• Haha 1
Posted

Nije Nikodij, nego Nikodim. Kad Mirota potpiše za vas, može kod mene na ispovest, grešan je zbog srebroljublja

Posted
21 minutes ago, Nikodije said:

Dakle ide kod trenera koji je u najmanju ruku ista klasa, pride se i normalno ponaša.

Ne znam dal je pogresniji prvi ili drugi deo recenice. Neozbiljan si covek.

Poenta je da mlad igrac ne bi trebalo da napusti odlicnu situaciju zbog nesto vise para u jednoj sezoni. Tako se ne vodi karijera. Ukoliko se odluci da ode, prilicno sam siguran da ce rastanak vise uticati na Madara nego na Partizan.

• +1 4
Posted

Pa nije baš da Partizan ima puno opcija na pleju, i ovako se muče da dovedu prvog pleja. Ne bi valjalo da ode Partizane Jamadar

Posted

Odakle ti to da se muce?

Voleo bih i ja da Madar ostane. Zbog kontinuiteta i zato sto mi je zanimljivo da gledam kako napreduje, ali daleko od toga da je tesko naci zamenu za njega. Ostala je kicma Punter - Leday, svi ostali se mogu promeniti bez vecih potresa.

• +1 5
Posted

Bićemo mi okej i bez njega, ne brinem uopšte.

• +1 3
Posted

Kanalima koje trenutno ne zelim da objasnjavam stize nam Brajan Angola mmw

Posted

Zalizani je preuzeo Madara pred kraj prosle sezone ... Madar je pred godisnji odmor dosao opet u Srbiju i sve se usmeno dogovorio sa Zeljkom i oko plnova se sledecu sezonu i da mu se povecaju priomanja duplo i posle je samo stigla ta tuzba od Zalizanog , za taj jedan mesec kasnjenja jedne plaste .... Ne znam, po meni ne nekorektno i od Miska i od Madara ...

Posted
2 hours ago, J.R. Cash said:

Ne bih bio toliko ubedjen da ce Madaru biti bolje u Feneru. Mozda ce uzeti vise para naredne sezone, ali nije pametno za jos neformiranog igraca da napusta vrlo dobru situaciju, rad s najboljim trenerom koji mu je omogucio jasan napredak i definisanu ulogu koja se postepeno prosiruje i prolagodjava mu se. O lojalnosti ne moramo ovog puta.

Sve normalni ljudi rade u evropskom sportu. Evo, ovog leta svi hrle u klub jednog takvog normalnog.

+1

-1

Posted
32 minutes ago, pbg12345 said:

Ne razumem poentu posta .... Amare je lupetao, iznosim kako jeste da ne bi nagadjali do besvesti ... Uostalom sve ce znati to i javno uskoro ....

Posted

i posle se jos zalimo kako nam klubovi nisu transparenti :rolleyes:

Posted
9 hours ago, napadaj said:

Ako kasni plata i ako je to razlog za raskid ugovora, ne vidim nikakav problem i nepoštenje menadžera. Naši klubovi kao osnovno pravilo svog poslovanja imaju nepoštovanje ugovora, pa je zapravo i lepo kad ih neko izjebe na prvo kršenje potpisanog koje daje mogućnost da se ugovor raskine.

ako je tačno, kao što je ovde neko naveo, da se radi o kašnjenju jedne plate, onda promptni zahtev za raskid ugovora deluje neuobičajeno. naročito ako je ugovorna strana (Madar), prema sopstvenim izjavama, zadovoljna u klubu i izražava želju da ostane. podnošenje tužbe i brz izlazak iz ugovora se ne uklapa u celu priču u tom kontekstu, osim ako nije motivisano nekim drugim, spoljnim faktorom, za koji mi sad ne znamo. prema navodima sa portala (u čiju verodostojnost uvek podozrevam) to bi mogla da bude ponuda Fenera, a Madarov adv. gleda da izađe iz ugovora kako god i hvata se za jedno kašnjenje jedne plate. ako su obe ugovorne strane zadovoljne, a situacija je takva da kasni jedna plata onda ćeš, sa pravne strane, da pozoveš klub da tu platu izmiri, odnosno da rešavaš stvar na tom nivou. tako nešto verovatno i piše u samom ugovoru, al to ne mogu da tvrdim jer ga nisam video. ako i ne piše u ugovoru, piše u zakonima koji uređuju ugovorne odnose.

druga priča je ako klub kao ugovorna strana generalno ne ispunjava svoje obaveze, ne isplaćuje plate redovno ili ih ne isplaćuje uopšte ili ispati 3 godišnje i tome slično. u tom slučaju možemo da govorimo da je nepoštovanje ugovora pravilo poslovanja u klubu.

da ne govorimo o uzročno-posledičnoj vezi igranja za Partizan i rada sa trenerom poput Obradovića (ili generalno igranja za klub koji ima renome i rada pod trenerom koji ima renome) i toga što je ugovorna strana (Madar) došla u situaciju da joj neko nudi milion po sezoni. odnosno, dobitak za igrača nije samo novac, već je novac posledica onoga što je pokazao, a to što je pokazao ima veze i sa klubom u kome igra i stručnim štabom tog kluba. sve ovo ne znači da treba ići u patetiku tipa on nama duguje sve a mi njemu ništa i slične baljezgarije.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ovo što je Itudis uradio svom kumu nije viđeno još od Vujice Vulićevića

• +1 1
  • Haha 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...