*edited by mod Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Jaramaz mi je najveća misterija. Svako je imao po neku utakmicu gde je zablistao, čak i Kaminski, Tristan, Balša i Danilo. Sem naravno Jaramaza. 2
Kreator Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Kaminski mora da LETI! Pa ne može. Može samo da trči ... i to usporeno. 1
Milošica Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 4 minutes ago, 1n54jd3r said: Kaminski mora da LETI! Ne mora baš i to, dovoljno je da se popravi u odbrani i skoku.
MocaVukotic Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Opet kukumavcite i lupetate za sve pare, kad vas bude zeljko na kraju sezone ponovo raspalio budalom po contari bice opet zeliko 1 1
J.R. Cash Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 10 minutes ago, April said: Tako je. Strpljenje i minutažu moramo sačuvati za perspektivnog Kaminskog koji će procvetati u februaru. Strpljenje ide onima koji imaju potencijal da makar budu igraci rotacije, kao Trifa recimo. Uostalom, bukvalno iste stvari smo pisali prosle godine za Glasa. Gde je on sad, jel procvetao kad je presao u sredinu koja mu nudi potrebno strpljenje? 1
Kreator Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 2 minutes ago, *edited by mod said: Jaramaz mi je najveća misterija. Svako je imao po neku utakmicu gde je zablistao, čak i Kaminski, Tristan, Balša i Danilo. Sem naravno Jaramaza. Nema šta da ti bude misterija. On je igrao očajno i prošle godine u Bajernu ... to malo što je igrao. Ali domaći igrač, pritisak javnosti, domaći, domaći, domaći a sam si sebe ograničio nesaradnjom sa zalizanim. I dok dlanom o dlan, nakupiš se domaćeg škarta do vrha. 1
Ted Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 (edited) 24 minutes ago, *edited by mod said: Jaramaz mi je najveća misterija. Svako je imao po neku utakmicu gde je zablistao, čak i Kaminski, Tristan, Balša i Danilo. Sem naravno Jaramaza. Jaramaz ima veću minutažu zbog Alekse. to je moje mišljenje. Aleksa je ili previše potrošen, realno nije imao pauzu pošto je morao na SP, ili postoji neki drugi problem za manju minutažu tu je još i Anđuša koji se našao u prilici da menja Pantera, što je situacija ravna onoj kada bi Džejmsa Kameruna menjao Radoš Bajić mi naprosto, sticajem okolnosti ili usled nedobro urađenog prelaznog roka, imamo veliki broj igrača koji moraju da rade ono što im ne leži ili moraju to da rade u meri koju ne mogu da iznesu i koji nisu, još uvek, spremni za dodeljenu im ulogu isl Edited November 20, 2023 by Ted 1
Jimmy Kowalski Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Aleksa ce ponovo da stavi masku, tako da ce dici formu.. 1
smooth.Op Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Imao je Jare prvo poluvreme protiv komšija u EL. 1
booyaka Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 12 minutes ago, Milošica said: Ne mora baš i to, dovoljno je da se popravi u odbrani i skoku. Nek proba sa reinkarnacijom
April Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 4 minutes ago, J.R. Cash said: Strpljenje ide onima koji imaju potencijal da makar budu igraci rotacije, kao Trifa recimo. Uostalom, bukvalno iste stvari smo pisali prosle godine za Glasa. Gde je on sad, jel procvetao kad je presao u sredinu koja mu nudi potrebno strpljenje? Trifa je žrtvovao praćku da bi izborio svojih deset minuta pored Papatreua i Ponitke, pojačao skok i prihvata najveće koske u odbrani. Za to vreme Anđušić ladi jaja za istu minutažu, o tome pišem. Inače se u ostalom slažem sa tvojim postom. 1 1 1
goofs Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Mi smo kao izvesni roman Semjuela Beketa. Čekali smo da se svi uklope, pa smo čekali centra, sad čekamo da Panter ozdravi, nakon toga ćemo čekati pleja, onda ćemo čekati da Merkur uđe u Strelca, da se vrate Šilobad i Toša i nakon svega kulminacija - čekamo sledeću sezonu. 2
copkillah Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 Kako ćete da se izvinjavate Đuši kada u Berlinu u finalu F4 bude šutirao trojke 5/5 3 1
goofs Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 E da, i još jedna stvar. Nekada su strani igrači dolazili kod Dula u Partizan da eksplodiraju i prodaju se dalje. Sada dolaze u bilo koji od 17 drugih timova i čekaju utakmice sa Partizanom. Svaku utakmicu proslavimo bar jednoga. 1
*edited by mod Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 6 minutes ago, copkillah said: Kako ćete da se izvinjavate Đuši kada u Berlinu u finalu F4 bude šutirao trojke 5/5 Možda ma zagrevanju protiv Albe. 7 1
Recommended Posts