Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, sigurnost said:

Ja sam ispao glup.

Ti si bio, jesi i ostao glup.

drago mi je da smo se složili da smo obojica glupi kao kurac

• Haha 6
Posted
1 minute ago, goofs said:

Uzasan nam je body language, svi ko posrani, preplaseni, deluju kao da kasne plate.

Sta je bio onaj sut Nanelija na kraju, leptejbo, nema sanse da je Zeljko to nacrtao

Ma Željko je to nacrtao, da Nunnally brzo šutira za tri, samo nije nacrtao da ovaj baci airball.

Posted

evo ja ću da napišem, da ne moraju drugi da se zlopate

biće bolje od decembra, samo da uđemo u formu i da se svi igrači uklope

ako ne od decembra, onda od januara. nekad traje duže uklapanje. ok, možda bude i februar, u januaru je NG, Božić, Srpka nova, spor mesec. i februar je kratak a i ima ona glupa pauza za kup

tako da biće bolje od marta. pali sa mašina za dan žena

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 minute ago, goofs said:

Uzasan nam je body language, svi ko posrani, preplaseni, deluju kao da kasne plate.

Sta je bio onaj sut Nanelija na kraju, leptejbo, nema sanse da je Zeljko to nacrtao

+1

cim se malo zagovnalo ovi nasi koji igraju evroligu i skoro uvek pred punim gledalistem odigramo kao pickice a ovi polude, loze se. mi nista.

pa jebotr 

ne znam kako obradovic ne poludi.

ja cu odlepiti od ovakve odbrane. svako nas cereci. 90 komada ekipa.

pa tu odbranu moramo da zaigramo. neverovatno

• +1 1
Posted

Kako da igraš odbranu, kad imaš(pored toga što i drugi igraju odbranu loše) igrača manje na terenu, Andjušića. To govno je igrač manje na terenu, a igra 30 minuta. Plus ti proda 10 lopti u napadu, sa onim njegovim genijalnim pasovima, ili se saplete na loptu i sopstvene noge. 

Posted

btw. već smo nadmašili broj poraza u ABA u odnosu na prethodnu sezonu

cela prošla sezona 2, do sada 3.......a i prošle sezone se neki igrači uklapali, bilo povreda i odsustava isl.

Posted
1 minute ago, Tresko said:

Kako da igraš odbranu, kad imaš(pored toga što i drugi igraju odbranu loše) igrača manje na terenu, Andjušića. To govno je igrač manje na terenu, a igra 30 minuta. Plus ti proda 10 lopti u napadu, sa onim njegovim genijalnim pasovima, ili se saplete na loptu i sopstvene noge. 

... ali se zato strogoća trenira na Tristanu

Posted (edited)

Tristan je odavno trebalo da krene Glasovim stopama. To sto je on i dalje u Partizanu ne koristi nikome.

Edited by J.R. Cash
  • +1 5
Posted

I Balša da nema mononukleozu je mogao da doprinese.

Posted
21 minutes ago, ToniAdams said:

biće bolje dogodine kad željko bude selektirao

Ma sta bre dogodine, ovako vise ne moze, ispascemo u drugu ABA ligu.

Pod hitno Zeljko da dovede pleja. I nekog pouzdanog sutera, na koga uvek mozes da racunas da ce da natrpa protivnika. Recimo Dragica i Rossa. Da svaku tekmu dajemo preko 100, pa onda moze opusteno i da primimo 95..

Posted

Za početak, kad se vrate u Beograd, da napune bulju šimikama Andjušiću da raskinu ugovor i da ga tuže sudu da vrati sve što je do sada naplatio. Govno jedno.

• Haha 1
Posted
42 minutes ago, ToniAdams said:

biće bolje dogodine kad željko bude selektirao Anđušiću istekne ugovor.

Nije jedini krivac za ovaj večerašnji poraz, naravno.

Posted
15 minutes ago, Tresko said:

Za početak, kad se vrate u Beograd, da napune bulju šimikama Andjušiću da raskinu ugovor i da ga tuže sudu da vrati sve što je do sada naplatio. Govno jedno.

Ima onih momenata u zivotu kada sebi moras da kazes "Opaaaaa..idemo u nizi stepen prenosa". 

Ne razumem nerviranje oko ovoga..nije Andjusic kriv zbog toga sto je tu i ima ulogu koju ima.

• +1 1
Posted
31 minutes ago, J.R. Cash said:

Tristan je odavno trebalo da krene Glasovim stopama. To sto je on i dalje u Partizanu ne koristi nikome.

Tako je. 

Strpljenje i minutažu moramo sačuvati za perspektivnog Kaminskog koji će procvetati u februaru. 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...