Kreator Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Po ofanzivnom rejtingu, Partizan je nakon devet kola najbolji napad Evrolige. Partizan, pa Real Madrid, pa svi ostali. 1
smooth.Op Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Broj šuteva iz igre na 40 minuta ključna kategorija.
goofs Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Jesmo li i dalje najgora odbrana, čak i posle sinoćne defanzivne klinike?
Kreator Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 31 minutes ago, smooth.Op said: Broj šuteva iz igre na 40 minuta ključna kategorija. Mi u proseku imamo 10 do 15 manje poseda lopti od protivnika po utakmici, što je najviše uslovljeno našim lošim skokom. Ako to doteramo kako treba - samo nebo nam je granica. Mislim da je dolazak Kabokla taj X factor koji rešava tu jednačinu, uz povratak kapitena na teren. 4
booyaka Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 43 minutes ago, goofs said: Jesmo li i dalje najgora odbrana, čak i posle sinoćne defanzivne klinike? I dalje drugi napad, a 16-ta odbrana
MocaVukotic Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Hriste boze raspeti i sveti Bulja bi ka nama da preleti Da preleti, gorbar da se zove Da pobegne on od mrskog chove Al grobari ne dadose njemu Da zatvori on podmuklu semu Sad on place i boli ga bulja Mladji brat je on od serhi ljulja 1
*edited by mod Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 1 hour ago, BlackGeorge said: Mi u proseku imamo 10 do 15 manje poseda lopti od protivnika po utakmici, što je najviše uslovljeno našim lošim skokom. Ako to doteramo kako treba - samo nebo nam je granica. Mislim da je dolazak Kabokla taj X factor koji rešava tu jednačinu, uz povratak kapitena na teren. Koliko samo ova rana faza zapravo najćešće ništa ne pokazuje. Sa ovakom igrom i bez Bruna smo mogli da imamo još dve pobede (Baskonija i koja god neizvesna) i da sa tim budemo na četvrtom mestu što trenutno po igri nije realno. 2
MocaVukotic Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Isto smo mogli i da ne stignemo fener i zvezdu, tako da tacno smo tu gde treba da budemo trenutno. Jos smo i dobri obzirom da smo u losoj formi i bez panterinja 3
*edited by mod Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 6 minutes ago, MocaVukotic said: Isto smo mogli i da ne stignemo fener i zvezdu, tako da tacno smo tu gde treba da budemo trenutno. Jos smo i dobri obzirom da smo u losoj formi i bez panterinja Baš tako, ovo je uz -/+ 1 pobeda otprilike gde i treba da smo. Sa druge strane zanimljivo je koliko su ona opšta mesta predviđanja od prošle i ove sezone pali u vodu. Počev od važan je prvi EL derbi i međusobna koš razlika pa sve do dupli derbi je prekretnica sezone.
Eleniko Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 oko čega kenja aleksi i šta on hoće da mu odgovori https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-napet-na-tajm-autu-uprkos-pobedi-video/ najjači je ledej koji potapše aleksu u fazonu pusti ovog da se izdivlja znaš da je lud
goofs Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 54 minutes ago, *edited by mod said: Koliko samo ova rana faza zapravo najćešće ništa ne pokazuje. Sa ovakom igrom i bez Bruna smo mogli da imamo još dve pobede (Baskonija i koja god neizvesna) i da sa tim budemo na četvrtom mestu što trenutno po igri nije realno. Virtus je bio na 6:2 do ovog kola. Virtus je krš ekipa. Monako u dve nedelje prikazuje najbolji basket u Evropi, sad ih trpa ko poželi.
goofs Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 13 minutes ago, Eleniko said: oko čega kenja aleksi i šta on hoće da mu odgovori https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-napet-na-tajm-autu-uprkos-pobedi-video/ najjači je ledej koji potapše aleksu u fazonu pusti ovog da se izdivlja znaš da je lud Ovo je bilo pri kraju, kad su nam napravili brzih 5:0, a posle napada u kom je Aleksa držao loptu 15 sekundi, radio neke bravure, i onda posle 2-3 bezidejna pasa pripalio daleku trojku. I dalje je bilo 10 razlike, verovatno malo preterana reakcija Željka, no s druge strane mi smo u stanju da prospemo hrpu poena za minut i po. 1
Eleniko Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Just now, goofs said: Ovo je bilo pri kraju, kad su nam napravili brzih 5:0, a posle napada u kom je Aleksa držao loptu 15 sekundi, radio neke bravure, i onda posle 2-3 bezidejna pasa pripalio daleku trojku. I dalje je bilo 10 razlike, verovatno malo preterana reakcija Željka, no s druge strane mi smo u stanju da prospemo hrpu poena za minut i po. skapirao sam da je nešto tako više me zanimalo šta aleksa ima da odgovori ali se i dalje smejem na ledejev rutinski pokret rukom u fazonu pusti budalu
johan nagel Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Најјачи на снимку је Нанели брат какао је лаган, суздржава се да се не насмеје 2
Recommended Posts