Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Po ofanzivnom rejtingu, Partizan je nakon devet kola najbolji napad Evrolige.

Partizan, pa Real Madrid, pa svi ostali.

• +1 1
Posted

Broj šuteva iz igre na 40 minuta ključna kategorija. 

Posted

Jesmo li i dalje najgora

odbrana, čak i posle sinoćne defanzivne klinike?

Posted
31 minutes ago, smooth.Op said:

Broj šuteva iz igre na 40 minuta ključna kategorija. 

Mi u proseku imamo 10 do 15 manje poseda lopti od protivnika po utakmici, što je najviše uslovljeno našim lošim skokom. Ako to doteramo kako treba - samo nebo nam je granica. Mislim da je dolazak Kabokla taj X factor koji rešava tu jednačinu, uz povratak kapitena na teren.

• +1 4
Posted
43 minutes ago, goofs said:

Jesmo li i dalje najgora

odbrana, čak i posle sinoćne defanzivne klinike?

I dalje drugi napad, a 16-ta odbrana

Posted

Hriste boze raspeti i sveti

Bulja bi ka nama da preleti

Da preleti, gorbar da se zove

Da pobegne on od mrskog chove

Al grobari ne dadose njemu

Da zatvori on podmuklu semu

Sad on place i boli ga bulja

Mladji brat je on od serhi ljulja

• Wub 1
Posted

1 hour ago, BlackGeorge said:

Mi u proseku imamo 10 do 15 manje poseda lopti od protivnika po utakmici, što je najviše uslovljeno našim lošim skokom. Ako to doteramo kako treba - samo nebo nam je granica. Mislim da je dolazak Kabokla taj X factor koji rešava tu jednačinu, uz povratak kapitena na teren.

Koliko samo ova rana faza zapravo najćešće ništa ne pokazuje. Sa ovakom igrom i bez Bruna smo mogli da imamo još dve pobede (Baskonija i koja god neizvesna) i da sa tim budemo na četvrtom mestu što trenutno po igri nije realno.

• +1 2
Posted

Isto smo mogli i da ne stignemo fener i zvezdu, tako da tacno smo tu gde treba da budemo trenutno. Jos smo i dobri obzirom da smo u losoj formi i bez panterinja

• +1 3
Posted
6 minutes ago, MocaVukotic said:

Isto smo mogli i da ne stignemo fener i zvezdu, tako da tacno smo tu gde treba da budemo trenutno. Jos smo i dobri obzirom da smo u losoj formi i bez panterinja

Baš tako, ovo je uz -/+ 1 pobeda otprilike gde i treba da smo.

Sa druge strane zanimljivo je koliko su ona opšta mesta predviđanja od prošle i ove sezone pali u vodu. Počev od važan je prvi EL derbi i međusobna koš razlika pa sve do dupli derbi je prekretnica sezone.

Posted
54 minutes ago, *edited by mod said:

Koliko samo ova rana faza zapravo najćešće ništa ne pokazuje. Sa ovakom igrom i bez Bruna smo mogli da imamo još dve pobede (Baskonija i koja god neizvesna) i da sa tim budemo na četvrtom mestu što trenutno po igri nije realno.

Virtus je bio na 6:2 do ovog kola. Virtus je krš ekipa. Monako u dve nedelje prikazuje najbolji basket u Evropi, sad ih trpa ko poželi. 

Posted
13 minutes ago, Eleniko said:

oko čega kenja aleksi i šta on hoće da mu odgovori

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-napet-na-tajm-autu-uprkos-pobedi-video/

najjači je ledej koji potapše aleksu u fazonu pusti ovog da se izdivlja znaš da je lud

Ovo je bilo pri kraju, kad su nam napravili brzih 5:0, a posle napada u kom je Aleksa držao loptu 15 sekundi, radio neke bravure, i onda posle 2-3 bezidejna pasa pripalio daleku trojku.

I dalje je bilo 10 razlike, verovatno malo preterana reakcija Željka, no s druge strane mi smo u stanju da prospemo hrpu poena za minut i po.

• +1 1
Posted
Just now, goofs said:

Ovo je bilo pri kraju, kad su nam napravili brzih 5:0, a posle napada u kom je Aleksa držao loptu 15 sekundi, radio neke bravure, i onda posle 2-3 bezidejna pasa pripalio daleku trojku.

I dalje je bilo 10 razlike, verovatno malo preterana reakcija Željka, no s druge strane mi smo u stanju da prospemo hrpu poena za minut i po.

skapirao sam da je nešto tako više me zanimalo šta aleksa ima da odgovori

ali se i dalje smejem na ledejev rutinski pokret rukom u fazonu pusti budalu

Posted

Најјачи на снимку је Нанели брат какао је лаган, суздржава се да се не насмеје

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...