Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, copkillah said:

To mu je riba

Riba se zove Not found?

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, BlackGeorge said:

Riba se zove Not found?

Obrisao je da ne vidi zena

• Haha 1
Posted
9 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Ono što je Vujoševića npr. najviše stajalo karijere, a što je i sam (tačnije citirao Voju Stanića) rekao za Obradovića - da živi život kao da je mu drugi (ne pravi te greške tipične za smrtnike).

Objasniće ti @Milošica, ali ukratko: Željko Obradović, 9. mart 1960.

As the final sign, Pisces has absorbed every lesson — the joys and the pains, the hopes and the fears — learned by all of the other signs.

Dakle ovo mu je 12. život.

• +1 1
  • Wub 1
Posted
4 hours ago, Eleniko said:

voleo bi da znam šta je pričao sa hordovim dok su druga dva delioca pravde i množioca nepravde pregledala snimak za koš pod faulom 

• Haha 3
Posted
5 hours ago, J.R. Cash said:

Idolopoklonstvo uvek. Tome sport sluzi. 

Da, negde do 14-15.godine života.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_8066.thumb.jpeg.e8ebdb4481e424d85e74f4ef91bc8865.jpeg

Daće Bob, samo da ne gledam više onu ragu od Frenka Kovalskog :bee: kako pokušava da ne iščaši oba kuka iskačući na protivničke bekove..

Posted

Alba veceras bez 12 prvotimaca i trenera. Valjda cemo uspeti da ih pobedimo, makar u produzetku

Posted
17 hours ago, Eleniko said:

voleo bi da znam šta je pričao sa hordovim dok su druga dva delioca pravde i množioca nepravde pregledala snimak za koš pod faulom ....

kriterijumi u vezi Ibake

Posted
28 minutes ago, shimpr said:

Alba veceras bez 12 prvotimaca i trenera. Valjda cemo uspeti da ih pobedimo, makar u produzetku

I opet Zoc da se izdrka po novinarki na poluvremenu 

• Wub 1
Posted
2 hours ago, Ratamahatta said:

I opet Zoc da se izdrka po novinarki na poluvremenu 

uf koliko se meni nije svideo taj njegov potez tada

ali jebem mu sve, je l' možemo da nađemo novinarku koja zapravo zna sport, ova glupača je ona što je terala igrače da pevaju posle odlaska u finale, a od sporta ako je pogledala dve utakmice u životu pre nego što je postala novinarka jebeš mi sve. dajte neku srpsku Doru

• +1 1
Posted
1 minute ago, garmonbozia said:

uf koliko se meni nije svideo taj njegov potez tada

ali jebem mu sve, je l' možemo da nađemo novinarku koja zapravo zna sport, ova glupača je ona što je terala igrače da pevaju posle odlaska u finale, a od sporta ako je pogledala dve utakmice u životu pre nego što je postala novinarka jebeš mi sve. dajte neku srpsku Doru

al da nema tu trandža fizionomiju, bojim se žena od 180 koje odaju dojam da imaju karu do kolena

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

al da nema tu trandža fizionomiju, bojim se žena od 180 koje odaju dojam da imaju karu do kolena

za doru bih i to istrpeo

• Wub 1
Posted (edited)

Pa bila je davnih dana Kosjerina na SK, u šta se ona razumela

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...