Shaq Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 50 minutes ago, weedman said: kaze mica beric da ako kkp dobije a licencu zeljko potpisuje na 10 godina pa nije jos potpisao ni ovaj ugovor od pre 3 godine, kad li ce tek taj stici da potpise.. 2 3
Jimmy Kowalski Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 18 minutes ago, J.R. Cash said: Prespavao si leto? I naravno da nam ne treba klasican plej, ali bi nam jedan ballhandler na bilo kojoj poziciji dobro dosao. To sto Partizan sa ovakvim rosterom i prakticno bez Pantera ima prvi napad Evrolige pokazuje koliko je Zeljko prevazidjen. Ali moze on da bude najbolji trener svih vremena koliko hoce, kad ekipa ima limit, preko tog limita nece ici. Draz sportskih takmicenja i jeste u tome sto limite neke ekipe nije lako objektivno odrediti (nije to auto pa da znas kolika je max brzina), a jos teze gurati celu sezonu blizu limita. Sve i da slozimo po jacini rostera gde je koja ekipa na pocetku sezone, mnogo faktora utice kako ce koja ekipa izgledati tokom sezone. I pored toga sto mi pevamo Zeljku da uzme evro titulu, niko naravno na pocetku prosle sezone nije bio spreman da prognozira da imamo tim za F4. Na 4-9 smo se prakticno vec oprostili i od F8. Ko je mogao da prognozira da cemo dobiti obe utakmice u Madridu? Da cemo izgubiti sledece tri? Da cemo prokockati +18 sredinom 3/4? Ja ne znam da procenim koji su limiti bilo koje ekipe. Ako uzmes izdanje protiv slabasnih BKN-a ili Bajerna, mi nismo ekipa za velika dela. Eto do utakmice sa nama BKN se raspadao, dosao Dusko i sada su u stanju da razbiju Barsu iako i dalje desetkovani. Posle rutinskog poraza od Barse, i loseg prvog 1/2 protiv Olyja, niko nije ocekivao da cemo napraviti onakav preokret u 3/4. Pa smo opet prosuli sto sopstvenim sto sudijskim greskama. Mi smo ekipa koja je u stanju da primi 50 poena za poluvreme od na papiru slabijeg, ali i da svede jakog protivnika u gostima na 10 poena za cetvrtinu. I sve to po mnogo cemu neodoljivo podseca na proslu sezonu. Ne znam da li cemo opet igrati furiozno u drugom delu sezone, nisam vidovit, ali sam siguran da mozemo. 2
Vasilij Zajcev Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 (edited) 54 minutes ago, J.R. Cash said: Ide ta zeljean reakcija. Na kurac ti idu kultovi licnosti? U sportu? Dobro. Kult licnosti Zeljka Obradovica se gradi na 'apriori skidajuci svu odgovornost sa sebe i prebacujući je na tim', a ne mozda na tome sto je najbolji kosarkaski trener svih vremena van Amerike, sto je nas, sto se vratio? Cak i da si "what have you done for me lately" lik, jesi li prvih sest meseci ove godine proveo u komi? Pritom Zeljkova izjava od sinoc je na mestu i nije nikakav skandal. Da, šta ti nije jasno? U društvima sa podaničkim mentalitetom ništa ne uspeva bolje nego kult spasioca.. pa i u sportu, igrom slučaja timskom. Mislio sam da je ostavljeno dovoljno anti-zilot disklerjmera (videti pod: "jel govorimo da nisi najbolji? ne govorimo") za zeljansku reakciju ali avaj. Niko nije ni pominjao skandal, ne učitavaj, samo pojačan impuls u urogenitalnom delu za 1 ispoljen manir, a posle blamantnih epizoda posle ekipa nižeg kvaliteta. Za minuli rad se obrati PIO fondu, a za bespogovorno idolopoklonstvo nekoj SNS grupi na viberu. Edited November 16, 2023 by Vasilij Zajcev
weedman Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 36 minutes ago, Shaq said: pa nije jos potpisao ni ovaj ugovor od pre 3 godine, kad li ce tek taj stici da potpise.. potpisace kad bude u mogucnosti sad mu je prioritet stavljanje zveri u kaveze
Eleniko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 (edited) 1 hour ago, weedman said: kaze mica beric da ako kkp dobije a licencu zeljko potpisuje na 10 godina ovo mogu da zamislim. ovakav card blanche nikada nigde neće imati u ostatku svoje karijere plus je egomanijak takav da bi morao da nadmaši dudu ivkovića po dužini trajanja karijere i godina u kojima se penzionisao. duda je to uradio sa 73, koliko će željko imati za 10 godina, mada mu te poslednje 2 godine u efesu nisu bile neke. možda će željka ložiti da uzme f4 i posle toga se pozdravi sa svima. on je veliki ceremonijal majstor /doduše, samo kada pobeđuje/. Edited November 16, 2023 by Eleniko
weedman Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 pa dobro, zeljko je ceremonijal majstor kad pobedjuje neko drugi je skandal majstor kad gubi...stvar ukusa ali ja radije gledam prvo 3
Eleniko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 voleo bi da znam šta je pričao sa hordovim dok su druga dva delioca pravde i množioca nepravde pregledala snimak za koš pod faulom i +1 bacanje za koje je željko na kzš rekao da je odlučio pobednika i da +9 na semaforu laže. nije da je teško zamisliti ali čisto da potvrdim pretpostavke. nadam se da mu nije tražio da vrati cveće i karamele koje je dobio..
J.R. Cash Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 22 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Da, šta ti nije jasno? U društvima sa podaničkim mentalitetom ništa ne uspeva bolje nego nego kult spasioca.. pa i u sportu, igrom slučaja timskom. Mislio sam da je ostavljeno dovoljno anti-zilot disklerjmera (videti pod: "jel govorimo da nisi najbolji? ne govorimo") za zeljansku reakciju ali avaj. Niko nije ni pominjao skandal, ne učitavaj, samo pojačan impuls u urogenitalnom delu za 1 ispoljen manir, a posle blamantnih epizoda posle ekipa nižeg kvaliteta. Za minuli rad se obrati PIO fondu, a za bespogovorno idolopoklonstvo nekoj SNS grupi na viberu. Idolopoklonstvo uvek. Tome sport sluzi. A viber grupe su mesto za ljude koji se bave petparackom socilogijom i vole samouvereno da pisu o necemu o cemu predstavu nemaju. 2
Moća Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 17 minutes ago, Eleniko said: voleo bi da znam šta je pričao sa hordovim dok su druga dva delioca pravde i množioca nepravde pregledala snimak za koš pod faulom i +1 bacanje za koje je željko na kzš rekao da je odlučio pobednika i da +9 na semaforu laže. nije da je teško zamisliti ali čisto da potvrdim pretpostavke. nadam se da mu nije tražio da vrati cveće i karamele koje je dobio.. A jel kaze nesto za onaj aut koji su svirali za Partizan kada je Laso dobio tehnicku? Zasto tada Laso nije trazio celindz? Potrosio? 1
Milošica Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 7 minutes ago, booyaka said: Nemojte da se svađate A zapravo si u fazonu: 1
Ted Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 1 hour ago, Eleniko said: voleo bi da znam šta je pričao sa hordovim dok su druga dva delioca pravde i množioca nepravde pregledala snimak za koš pod faulom i +1 bacanje za koje je željko na kzš rekao da je odlučio pobednika i da +9 na semaforu laže. nije da je teško zamisliti ali čisto da potvrdim pretpostavke. nadam se da mu nije tražio da vrati cveće i karamele koje je dobio.. u konstruktivnom razgovoru konstatovali su sa zadovoljstvom da su bilateralni odnosi Srbije i Hrvatske na visokom nivou i dogovorili saradnju u oblasti prerade cvekle i pakovanja kornišona. deo razgovora posvetili su i utakmici koja je bila u toku: Željko: Uvaženi gospodine Hordov, držim da je došlo do materijane povrede pravila igre, paragraf 28 tačka 17, na štetu košrakaškog kluba Partizan. Jasno, nenamerno. Predlažem da preuzmete radnje iz svoje nadležnosti kako bi zaštitili integritet košarkaške igre. Hordov: Uvaženi Željko, vaša pritužba je temeljno razmotrena i nakon svestrane ocene činjeničnog stanja i svih dokaza u njihovoj međusobnoj vezi tročlana komisija je došla po zaključka da povrede pravila nije bilo. Možete koristiti pravo na pravni lek, kao tekovinu civilizovanog društva. Željko: Uveren sam u pravičnost tribuna i poklanjam im puno poverenje, nemam sumnje da su postupali u dobroj veri. Neka živi pravda. Željko i Hordiv uglas: Neka živi pravda!!!! eto. i to sam ti rešio 1 4
sigurnost Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Po ovome Rumenige je sledeći ambasador Srbije u Hrvatskoj. Menja opunomočenu Jelenu Milić.
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2023 Author Posted November 16, 2023 8 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ono što je Vujoševića npr. najviše stajalo karijere, a što je i sam (tačnije citirao Voju Stanića) rekao za Obradovića - da živi život kao da je mu drugi (ne pravi te greške tipične za smrtnike). 7
Eleniko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 1 hour ago, sigurnost said: Po ovome Rumenige je sledeći ambasador Srbije u Hrvatskoj. Menja opunomočenu Jelenu Milić. al da je prethodno naguzi viseći na lusteru rezidencije, ona voli akrobacije, Rumeni je u treningu
Recommended Posts