1n54jd3r Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 A kada je planirano da se vrati Panter? On jos uvek ni ne trenira?
ZokiAsov Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Navodno sledeci petak protivu efesa u sinan sakic domu
Milošica Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Just now, Eleniko said: jel ovo vlastelica, što on Pikac - Vratiće se rode
Lord Stef Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 38 minutes ago, 1n54jd3r said: A kada je planirano da se vrati Panter? On jos uvek ni ne trenira? Za dve nedelje, ako je verovati Basketnjuzu, navodno je on to izjavio.
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2023 Author Posted November 16, 2023 31 minutes ago, Eleniko said: jel ovo vlastelica, što on 31 minutes ago, Milošica said: Pikac - Vratiće se rode 1
weedman Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 kaze mica beric da ako kkp dobije a licencu zeljko potpisuje na 10 godina 1
Milošica Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 (edited) 3 minutes ago, weedman said: kaze mica beric da ako kkp dobije a licencu zeljko potpisuje na 10 godina To kad Mića dođe na vlast(10. na listi SPN za Beograd). Edited November 16, 2023 by Milošica
J.R. Cash Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 3 hours ago, Vasilij Zajcev said: Pa ne nužno. Igrači 90% utiska crpe iz treninga, minutaže, uloge, en general komunikacije na parketu...ne iz medija. I ja ovde više pišem o Željku, nego o njima. Mislim da je bila neka američka studija o tome kako uspeh trenera pada posle njihove 65.godine života (sa izuzetkom Grega Popoviča, koji je marsovac:) I tu je kao glavni faktor imenovana ta neka taština i tvrdoglavost...čije je izbegavanje, po meni, upravo bio Obradovićev glavni kvalitet. Ono što je Vujoševića npr. najviše stajalo karijere, a što je i sam (tačnije citirao Voju Stanića) rekao za Obradovića - da živi život kao da je mu drugi (ne pravi te greške tipične za smrtnike). Znači, ceo život je bio spreman da uči, od Profesora do engleskog jezika, od drugih trenera, prilagođavao se igračima, od braće Đofreza do ovih današnjih zumera, menjao, inovirao... Sad mi se čini da se uhvatio te switch odbrane kao pijan plota, dok ekipa očigledno ne može da je ispoštuje do poslednje sekunde, ili bar uhvati i skok kad je uspešno odigra. Mega, Igokea ili Bajern, svi nas naskakaše ili imaju neke sulude % šuta za 3. Pa brate, promeni malo... Laso je sinoć igrao 7-8 nekih odbrana. Sinoc smo igrali switch u dva minuta druge cetvrtine i par poseda na kraju utakmice. Menjali smo odbranu, ali ne postoji ta odbrana koja ce da izgleda dobro sa onakvim pristupom i kontaktom. I kojih je to 7-8 odbrana igrao Laso? Ako cemo vec da kritikujemo takticke izbore, ajde makar da razumemo o cemu pisemo. Obradovic je uvek bio, a pogotovo je u ovom mandatu u Partizanu, sve suprotno od matorog okostalog i zadrtog trenera s manjkom energije i zelje. 1
J.R. Cash Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 4 hours ago, smooth.Op said: Ne znam za transfere i planove a i b Prespavao si leto? I naravno da nam ne treba klasican plej, ali bi nam jedan ballhandler na bilo kojoj poziciji dobro dosao. To sto Partizan sa ovakvim rosterom i prakticno bez Pantera ima prvi napad Evrolige pokazuje koliko je Zeljko prevazidjen. Ali moze on da bude najbolji trener svih vremena koliko hoce, kad ekipa ima limit, preko tog limita nece ici.
smooth.Op Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Nisam prespavao leto, nego ne dozvoljavam sebi da donosim zaključke na osnovu spelulacija. Ko sa sigurnošću zna koji igrači su bili u kombinaciji u planu a (Mirotić u ekipi)? 1
J.R. Cash Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 6 hours ago, Vasilij Zajcev said: Znam da će ovo što ću napisati sad izazvati 1 erakcijutm ali počinje ozbiljno da mi ide na vršnjaka ovaj Obradovićev shaming igrača svaki put kad se izgubi. Niko ne spori da je gospodin 1 ozbiljan znalac i djelatnik, maximalno posvećen, kako u pripremi jučerašnje tekme reče, ali brate mili... Generalno mi na qrac idu ti kultovi ličnosti, a pogotovu kad se neki još gradi apriori skidajući svu odgovornost sa sebe i prebacujući je na tim (koji si sam selektirao i trenirao, koji te bezpogovorno sluša i trudi se). Pa brate mili... da malo zavirimo u rečnik i nađemo reč introspekcija. Našamarao te je Laso s pola tima u praktično domaćoj atmosferi! Jbg, dešava se...da li to znači da je bolji trener? Ne. Da li to znači da si za staro gvožđe? Opet, ne. Ali zašto odma' po igračima? To brine... jer postaje kao uslovni (čitaj: mentalni) refleks. Ide ta zeljean reakcija. Na kurac ti idu kultovi licnosti? U sportu? Dobro. Kult licnosti Zeljka Obradovica se gradi na 'apriori skidajuci svu odgovornost sa sebe i prebacujući je na tim', a ne mozda na tome sto je najbolji kosarkaski trener svih vremena van Amerike, sto je nas, sto se vratio? Cak i da si "what have you done for me lately" lik, jesi li prvih sest meseci ove godine proveo u komi? Pritom Zeljkova izjava od sinoc je na mestu i nije nikakav skandal. 3
Recommended Posts