Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Ted said:

sa druge strane, igrači koji sa Željkom rade nemaju ružne reči za njega, čak suprotno. logična posledica ovoga o čemu pričaš morala bi da se ogleda u poremećenim odnosima na relaciji stručni štab - igrači i posledičnom raspadu sistema. što se ne dešava.

Pa ne nužno. Igrači 90% utiska crpe iz treninga, minutaže, uloge, en general komunikacije na parketu...ne iz medija. I ja ovde više pišem o Željku, nego o njima. Mislim da je bila neka američka studija o tome kako uspeh trenera pada posle njihove 65.godine života (sa izuzetkom Grega Popoviča, koji je marsovac:) I tu je kao glavni faktor imenovana ta neka taština i tvrdoglavost...čije je izbegavanje, po meni, upravo bio Obradovićev glavni kvalitet. Ono što je Vujoševića npr. najviše stajalo karijere, a što je i sam (tačnije citirao Voju Stanića) rekao za Obradovića - da živi život kao da je mu drugi (ne pravi te greške tipične za smrtnike). Znači, ceo život je bio spreman da uči, od Profesora do engleskog jezika, od drugih trenera, prilagođavao se igračima, od braće Đofreza do ovih današnjih zumera, menjao, inovirao... Sad mi se čini da se uhvatio te switch odbrane kao pijan plota, dok ekipa očigledno ne može da je ispoštuje do poslednje sekunde, ili bar uhvati i skok kad je uspešno odigra. Mega, Igokea ili Bajern, svi nas naskakaše ili imaju neke sulude % šuta za 3. Pa brate, promeni malo... Laso je sinoć igrao 7-8 nekih odbrana.

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 1
Posted

Glede priče o skoku, Ledej mi ide na fauls od početka sezone. Sinoć Buker uhvati 11 lopti, Ledej 2, pa prijatelju, ako su Kovalski i ostali nesposobni, ti si taj koji treba da grabi i hvata sve, telesinu za to svakako imaš.

Pogledajte njegove kretnje u napadu, večito ćoškari negde na 3p i pri šutu je uvek na ničijoj zemlji - predaleko da ide na skok, prespor i daleko da brani kontru.

I još jedna pohvala za Trifu, momak daje sve od sebe, ćuti, grebe i igra. Kamo sreće da su i drugi u tom fazonu.

• +1 8
Posted (edited)

@nick1986 Drugi najbolji napad, prvi je Real sa 86,3 poena, drugi Partizan sa 85,9

Edited by booyaka
Posted

Ljubav prema klubu

ne može da prestane,

dok živim klicaću njemu

volim te Partizane :heart:

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted
12 minutes ago, booyaka said:

@nick1986 Drugi najbolji napad, prvi je Real sa 86,3 poena, drugi Partizan sa 85,9

Bio je prvi do skoro.

Posted
16 minutes ago, goofs said:

I još jedna pohvala za Trifu, momak daje sve od sebe, ćuti, grebe i igra. Kamo sreće da su i drugi u tom fazonu.

Punktirati špricem Trifina jaja i ubrizgavati to direktno kroz grudnu kost u Anđušićevu srčanu aortu. Pa šta bude.. i s jednim, i s drugim, talenat se neki sigurno neće upropastiti:)

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Bio je prvi do skoro.

Ma ok, to se menja iz kola u kolo

Posted
25 minutes ago, goofs said:

Glede priče o skoku, Ledej mi ide na fauls od početka sezone. Sinoć Buker uhvati 11 lopti, Ledej 2, pa prijatelju, ako su Kovalski i ostali nesposobni, ti si taj koji treba da grabi i hvata sve, telesinu za to svakako imaš.

Pogledajte njegove kretnje u napadu, večito ćoškari negde na 3p i pri šutu je uvek na ničijoj zemlji - predaleko da ide na skok, prespor i daleko da brani kontru.

Zamolio bih da se moj nick za Franka ne koristi ako se pise u negativnom kontekstu tipa nesposoban i sl. Moze u pozitivnom tipa "natrpao", "pravio im malu decu" i tako.

Zahvaljujem..

• Haha 6
Posted
31 minutes ago, booyaka said:

A jebem li ga kako, pola napada nam izgleda kao da ne znaju sta ce sa loptom, ili znaju a numeju. Odigramo tipa 5 minuta normalne kosarke po mecu.

Posted

Pa tako sto ni drugi ne blistaju u tom segmentu, EL je i dalje evropska kosarka, ne igra se uvek na 100 poena, ni blizu.

Nego je fora sto u tih 5 minuta nas napad funkcionise perfektno pa to izbalansira sranje u odbrani (i odlepimo se umesto 15 na mozda 4 poena razlike) pa imas utisak da igramo dobru tekmu. Ali onda napad stane i krene mucenje, a pozadi nas trpaju ko blesavi.

• +1 1
Posted
26 minutes ago, Lord Stef said:

A jebem li ga kako, pola napada nam izgleda kao da ne znaju sta ce sa loptom, ili znaju a numeju. Odigramo tipa 5 minuta normalne kosarke po mecu.

Problem je što primate 87 poena prosečno po utakmici 

Posted

Ma to ne da je problem nego je uzas jedan, i sinoc i protiv Igokee kos nam nije dao samo ko je zurio na voz. Sistem odbrane od prosle godine je neodrziv jer sad nemamo Dantea i Lesora koji mogu da jure koga hoces.

• +1 1
Posted (edited)

Nije to ni prošle sezone ferceralo kako treba u početku. Mi sad imamo personal da to opet posložimo, izuzev igrača koji pokriva poziciju 3/4, što je prošle sezone bio Papapetru. 

Edited by smooth.Op
  • +1 2
Posted
1 hour ago, booyaka said:

e jbg sad 0,4 na osam utakmica to je ukupno 3,2 poena vise koje su dali od nas :)

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...