Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) možda je glupo reći, ali mislim da su neki igrači tu prevashodno zbog državljanstva. nema šanse da bi držali stranca Andjušinih potencijala. takođe nema šanse da imamo sastav sa 15 stranaca. a očigledno nismo u mogućnosti da dovodimo top domaće igrače Edited November 15, 2023 by Ted
Heaviside Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Eleniko said: Žali se Hordovu Pa nije da sam se nešto potresao ali me zanima da li neko ima objašnjenje. Ipak su gledali snimak.
J.R. Cash Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Deluje u ovom momentu da je bitnije bilo zadržati Exuma i Lessorta, umesto one dvojice Samo deluje. Posebno Exum nije vazniji od Pantera. Da ne pricamo sto njegov ostanak i nije bio u opticaju. 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Prošle sezone na 4-9 Bolju smo kosarku igrali tad. Ovo je mnogo lose, skor je cak i ok s ovakvom igrom. Prica se o nekim oscilacijama a mi zapravo od pocetka sezone drzimo konstantu - sedam do osam minuta vrlo dobre kosarke, jedna cetvrtina solidne igre i ostatak proveden u mesecarenju. Naravno da ima prostora da se to popravi, i popravice se, ali plafon nam je definitivno nizi nego prosle sezone. Sto nije tragicno. 2
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, Heaviside said: Pa nije da sam se nešto potresao ali me zanima da li neko ima objašnjenje. Ipak su gledali snimak. Ušao je u dvokorak iz faula
ZokiAsov Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Kostace nas ovaj poraz u borbi za plej aut. Ako kanis biti dobro plasiran moras tuci asvel, bajern, cigane i takve indijance na strani. Plus su ovi bili danas oslabljeni i generalno su jadni
Heaviside Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Eleniko said: Ušao je u dvokorak iz faula Pravilo je da continous motion počinje kad igrač uhvati loptu posle driblinga. Ako je faul dok još nije uhvatio loptu onda ne može da važi koš. To je baš eksplicitno navedeno u pravilima.
booyaka Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Jadni? Spakovali ljudi 13 trojki, sve iz otvorenih pozicija, igrali raznovrsno, Buker i Ibaka raznosili pod košem, Laso nadigrao Robiju, čista pobeda 1/1
Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 gledam malo statistiku, najviše skokova, i to ubedljivo, Naneli. prati ga Jaramaz. od ovih visokih svi po 1 ili 2 3 ofanzivna skoka ukupno, naspram njihovih 13. i u defanzivnim skokovima su bolji. Buker je imao više skokova nego Kaminski, Ledej, Kaboklo i Smajlagić. i to duplo više izjednačeni smo u izgubljenim loptama i asistencijama sve skupa, izgubili smo od jedne od lošijih EL ekipa, koja je pritom bila i oslabljena. mada, spram forme, treba biti iskren pa reći da i mi sada spadamo među nekoliko najlošijih ekipa u EL 1
J.R. Cash Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, ZokiAsov said: Kostace nas ovaj poraz u borbi za plej aut. Ako kanis biti dobro plasiran moras tuci asvel, bajern, cigane i takve indijance na strani. Plus su ovi bili danas oslabljeni i generalno su jadni Ovo i Baskonija su dve utakmice koje bi proslosezonski Partizan rutinirao. Al ajde, dobijemo Albu nekako, vrati se Panter, a i ima i taj play in. 1 minute ago, Heaviside said: Pravilo je da continous motion počinje kad igrač uhvati loptu posle driblinga. Ako je faul dok još nije uhvatio loptu onda ne može da važi koš. To je baš eksplicitno navedeno u pravilima. Ako se dobro secam, izneo je jednom rukom do kraja.
*edited by mod Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Kakva jeziva utakmica, a tu ni pobeda ne bi puno promenila utisak. Napad je bio toliko pročitan da smo dobar deo poluvremena igrali kao da su se prvi put skupili. Na to se doda još +10 u skokovima u napadu i dođe se do toga da smo u igri bili samo zbog tri vezane trojke centra koji je došao pre 2 utakmice. Sejemo pobede, prvo Baskoniji sad i Bajern a nisam siguran da ćemo moći da ih dovoljno nadoknadimo.
Draganče 79 Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 16 minutes ago, ToniAdams said: ok možda smo izgubili tekmu ali smo zato možda dobili prvo pristojno pojačanje još otkako je lesor došao Hej, pa vama su otišli samo Lesor, Exum i zahvaljujući alavosti uprave i stručnog štaba Madar. Skoro tri godine 3/4 kontinuiteta. Koboklo će vam veruj na kraju ispasti trojanski konj pošto ćete zbog njega izgubiti ostale centre. Ali sve najbolje
Heaviside Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, J.R. Cash said: Ovo i Baskonija su dve utakmice koje bi proslosezonski Partizan rutinirao. Al ajde, dobijemo Albu nekako, vrati se Panter, a i ima i taj play in. Ako se dobro secam, izneo je jednom rukom do kraja. Računa se i jednom rukom ako je uhvati ali se meni učinilo da je faul bio pre toga. Nebitno.
J.R. Cash Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Heaviside said: Računa se i jednom rukom ako je uhvati ali se meni učinilo da je faul bio pre toga. Nebitno. Bio je i pre i posle 1
Heaviside Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) 7 minutes ago, J.R. Cash said: Bio je i pre i posle Da, evo vratio sam. Kontakt definitvno počinje pre trenutka u kome sudije konstatuju hvatanje lopte, ali traje i nakon toga, tako da su imali prostora da ne menjaju odluku. Realno navlačanje. Edited November 15, 2023 by Heaviside 1
Recommended Posts