SNARC Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Panter i kad se vrati sredjen u glavi daoBog, najebao je ko zuti. Sve ce uvek preko njega ici, ovo trenutno je opak hrkljus. Jebo mamu, psiholog im ne bi smetao sigurno
booyaka Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Zašto je Željko izbacio kabokla napolje u zadnjih 1:40 kada je on pokrenuo preokret? Nije valjda povređen? Ne znam šta se pokušavalo sa danas totatlno indisponiranim Smajlijem umesto njega.? Zato što mu je prošla fora sa trojkom sa centralne pozicije tri puta, kada su počeli da ga čuvaju ispred kod pika i počeli da ga zagrađuju postao je neupotrebljiv
ToniAdams Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 ok možda smo izgubili tekmu ali smo zato možda dobili prvo pristojno pojačanje još otkako je lesor došao 6
Mindaugas Žukauskas Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, J.R. Cash said: Naravno da ima, ako pronadje menjac. Ali ova zbunjenost i igra u jednoj brzini je frustrirajuca. Onaj and one u zavrsnici na loptu je nedopustiv. Deluje ležerno i da je u prvoj brzini, ali takav mu je verovatno govor tela. Ponekad sa takvom lakoćom nađe rešenje u napadu, da je to neverovatno. Ili onih 8 asistencija u derbiju. Samo treba da poradi da ga ne magarče i da ne prosipa to dobro što je uradio. Nadam se da uči na greškama, ono ubacivanje iz auta Kaminskom, pa sad ovaj faul, da će to da ispravi u budućnosti. Deluje u ovom momentu da je bitnije bilo zadržati Exuma i Lessorta, umesto one dvojice 2
Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 biće bolje od januara, februara.....pravimo proboj od 17 do 13 mesta dal je moguće da smo ovakva bulja od ekipe? 1
Plissken Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Protiv Albe cemo zvanicno dokazadi da smo trenutno najbednija ekipa u EL. Kad je poslednji put Partizan izgledao ovako lose?
Popular Post garmonbozia Posted November 15, 2023 Popular Post Posted November 15, 2023 Just now, Plissken said: Kad je poslednji put Partizan izgledao ovako lose? Prošle godine. 10
Mindaugas Žukauskas Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Plissken said: Kad je poslednji put Partizan izgledao ovako lose? Prošle sezone na 4-9 1
smooth.Op Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Not great not terrible. Bataliti aba ligu pod hitno. Ovaj tim nema gasa za dva fronta. 2
Tresko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Kad će doći momenat da vidimo, ali ovaj put zauvek ledja Andjušiću. Po nti put je pokazao da je beskorisna kesetina, i Žoc ga opet držao skoro celu četvrtinu u igri........................ 2
Heaviside Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Mislim da onaj koš ne može da važi ako sam dobro video da je faul bio pre nego što je Francisko uhvatio loptu. 1
Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, Plissken said: Kad je poslednji put Partizan izgledao ovako lose? pa realno, izgledao je dosta puta u prethodnih desetak godina. ali tad nije bio nikad skuplji tim, više je bio nikad jeftiniji. izgledao je i prošle sezone, pošto je početak EL bio grdan kao i ovaj početak. ne umem baš da procenim šta i koliko ovaj sastav može, ali ovako laički mi se čini da ne može da izvuče ono što je sastav od prošle sezone izvukao. 1
SNARC Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Tresko said: Kad će doći momenat da vidimo, ali ovaj put zauvek ledja Andjušiću. Po nti put je pokazao da je beskorisna kesetina, i Žoc ga opet držao skoro celu četvrtinu u igri........................ Ni Andjusic ni Jaramaz nisu krivi zasto su tu gde jesu i zasto imaju ulogu koju nisu ni mogli da pretpostave da ce imati Po milioniti put..mnogo ce nas kostati ona zajebancija sa Miroticem 2
Plissken Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 3 minutes ago, garmonbozia said: Prošle godine. Bilo je dosta glupih poraza u zavrsnicama meca, ali nije to bas ovako lose izgledalo, uprkos skoru 4-9 .
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 2 minutes ago, Heaviside said: Mislim da onaj koš ne može da važi ako sam dobro video da je faul bio pre nego što je Francisko uhvatio loptu. Žali se Hordovu 1
Recommended Posts