Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Panter i kad se vrati sredjen u glavi daoBog, najebao je ko zuti. Sve ce uvek preko njega ici, ovo trenutno je opak hrkljus.

Jebo mamu, psiholog im ne bi smetao sigurno

Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Zašto je Željko izbacio kabokla napolje u zadnjih 1:40 kada je on pokrenuo preokret? Nije valjda povređen? Ne znam šta se pokušavalo sa danas totatlno indisponiranim Smajlijem umesto njega.?

Zato što mu je prošla fora sa trojkom sa centralne pozicije tri puta, kada su počeli da ga čuvaju ispred kod pika i počeli da ga zagrađuju postao je neupotrebljiv 

Posted

ok možda smo izgubili tekmu ali smo zato možda dobili prvo pristojno pojačanje još otkako je lesor došao

• +1 6
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Naravno da ima, ako pronadje menjac. Ali ova zbunjenost i igra u jednoj brzini je frustrirajuca. Onaj and one u zavrsnici na loptu je nedopustiv.

Deluje ležerno i da je u prvoj brzini, ali takav mu je verovatno govor tela. Ponekad sa takvom lakoćom nađe rešenje u napadu, da je to neverovatno. Ili onih 8 asistencija u derbiju. Samo treba da poradi da ga ne magarče i da ne prosipa to dobro što je uradio. Nadam se da uči na greškama, ono ubacivanje iz auta Kaminskom, pa sad ovaj faul, da će to da ispravi u budućnosti.

Deluje u ovom momentu da je bitnije bilo zadržati Exuma i Lessorta, umesto one dvojice :mellow:

• +1 2
Posted

biće bolje od januara, februara.....pravimo proboj od 17 do 13 mesta

dal je moguće da smo ovakva bulja od ekipe?

• +1 1
Posted

Protiv Albe cemo zvanicno dokazadi da smo trenutno najbednija ekipa u EL.

Kad je poslednji put Partizan izgledao ovako lose?

Posted
Just now, Plissken said:

Prošle sezone na 4-9

• +1 1
Posted

Not great not terrible. 

Bataliti aba ligu pod hitno. Ovaj tim nema gasa za dva fronta. 

• +1 2
Posted

Kad će doći momenat da vidimo, ali ovaj put zauvek ledja Andjušiću. Po nti put je pokazao da je beskorisna kesetina, i Žoc ga opet držao skoro celu četvrtinu u igri........................

• +1 2
Posted

Mislim da onaj koš ne može da važi ako sam dobro video da je faul bio pre nego što je Francisko uhvatio loptu. 

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, Plissken said:

pa realno, izgledao je dosta puta u prethodnih desetak godina. ali tad nije bio nikad skuplji tim, više je bio nikad jeftiniji.

izgledao je i prošle sezone, pošto je početak EL bio grdan kao i ovaj početak.

ne umem baš da procenim šta i koliko ovaj sastav može, ali ovako laički mi se čini da ne može da izvuče ono što je sastav od prošle sezone izvukao. 

• +1 1
Posted
Just now, Tresko said:

Kad će doći momenat da vidimo, ali ovaj put zauvek ledja Andjušiću. Po nti put je pokazao da je beskorisna kesetina, i Žoc ga opet držao skoro celu četvrtinu u igri........................

Ni Andjusic ni Jaramaz nisu krivi zasto su tu gde jesu i zasto imaju ulogu koju nisu ni mogli da pretpostave da ce imati

Po milioniti put..mnogo ce nas kostati ona zajebancija sa Miroticem

• +1 2
Posted
3 minutes ago, garmonbozia said:

Prošle godine. 

Bilo je dosta glupih poraza u zavrsnicama meca, ali nije to bas ovako lose izgledalo, uprkos skoru 4-9 .

Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

Mislim da onaj koš ne može da važi ako sam dobro video da je faul bio pre nego što je Francisko uhvatio loptu. 

Žali se Hordovu 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...