Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Give me the control. 4 najlepse reci u engleskom jeziku.

Posted
Just now, BlackGeorge said:

Nismo mi ni usrani niti ima potoka. Bolji su i to je to. Mi pokušavamo da se vratimo u utakmicu ali kasno.

Ma gde su bolji, kanta od tima i to veca od nas. Da mi nemamo naviku da mesecarimo po pola utakmice, ovo ne bi bilo ni blizu.

• +1 1
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Ma gde su bolji, kanta od tima i to veca od nas. Da mi nemamo naviku da mesecarimo po pola utakmice, ovo ne bi bilo ni blizu.

Pričam o ovoj utakmici, ne generalno. Naravno da smo mi bolji ... kada igramo odbranu. Danas smo bili očajni u tom segmentu igre.

Posted

Jeste, od svih ste bolji samo ste ih pustili da pobede, kako da ne

Odigrali su srčanije i pametnije i zato su pobedili 

Posted

tiha jeza

:ph34r:

Posted

Rezultati su nam realno bolji nego igra i tim. Težak raspad. 

• +1 2
Posted

Ima kod Pi Đeja neviđeno lufta, samo je pitanje može li da sredi glavu za evropsku košarku. Svakako bih njega gledao uvek pre Jaramaza na terenu

Posted (edited)

Zašto je Željko izbacio Kabokla napolje u zadnjih 1:40 kada je on pokrenuo preokret? Tri trojke za redom, kucanja... Nije valjda povređen? Ne znam šta se pokušavalo sa danas totatlno indisponiranim Smajlijem umesto njega.?

Edited by BlackGeorge
Posted
6 minutes ago, BlackGeorge said:

Nismo mi ni usrani niti ima potoka. Bolji su i to je to. Mi pokušavamo da se vratimo u utakmicu ali kasno.

Zasluzeno dobio Bayern. Ono o cemu sam i pisao pre neki dan, mi i kad dobro otvorimo utakmicu, opet dozvoljavamo protivniku da preokrene do poluvremena. Previse praznih minuta i neodgovorne igre..

• +1 2
Posted

Još da imamo nekoga da zagradi koš. Prvih sedam smo igrali utakmice koje smo prošle sezone izgubili, evo i prve koju smo zimus dobili, i naravno stativa. 

Posted

Mi smo jedna kesa od ekipe u kojoj puno igrača ima mnogo veće mišljenje o sebi nego što je realnost. 

• +1 3
Posted
51 minutes ago, garmonbozia said:

pare za pleja smo usmerili na Hordova

Hordov je najbolje pojacanje ove sezone. Voleo bih da znam koliko su para dali coravom za njega . Veceras su jedino on i bruno radili svoj posao.

Pj krava koja prospe mleko

• +1 2
Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ima kod Pi Đeja neviđeno lufta, samo je pitanje može li da sredi glavu za evropsku košarku. Svakako bih njega gledao uvek pre Jaramaza na terenu

Naravno da ima, ako pronadje menjac. Ali ova zbunjenost i igra u jednoj brzini je frustrirajuca. Onaj and one u zavrsnici na loptu je nedopustiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...