Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Eleniko said:

brate nemoj

nađi mi molim te jedan ili dva primera toga o čemu pričaš pa ću ti reći da li si istrolovan ili su u pitanju bolidi

edit: da pojasnim, više puta sam gledao kako neki grobari tako uspešno istroluju cigane, a bogami i neke grobare

Edited by copkillah
Posted
Just now, Eleniko said:

brate nemoj

ma to je neka budala rekla. lik je visi za glavu i po od vesica.

ovaj je bas neki ogroman lik. krupan. 100 i kusur kg

samo budala je mogla da ga uporedi sa vesicem. uostalom sta bi radio vesic u drugom redu partera sa jednom crnkom na partizanovoj utakmici. snimili ba ga vec na samom pocetku i i verovatno bi ga prozivali.

bese vesic prethodnik cokijev?

ali nije to to. nije imao svoj fmp

• +1 2
Posted
35 minutes ago, copkillah said:

edit: da pojasnim, više puta sam gledao kako neki grobari tako uspešno istroluju cigane, a bogami i neke grobare

ko nije istrolovan neka prvi baci kamen

• Haha 1
Posted

Pored Pantera, Željko Obradović u predstojećem okršaju neće moći da računa ni na Balšu Koprivicu, koji ima mononukleozu i nije poznato kada bi mogao da se vrati na teren. Svi ostali igrači Partizana spremni su za meč sa ekipom koja je u dosadašnjem delu sezone zabeležila dve pobede i pet poraza.

• Tužno 1
Posted

Sine Balša, vreme je da promeniš društvo i da počneš da piješ samo iz svoje flaše.

Posted

Izgleda da je ovaj navijac sto je dobacivao Trifi, osudjen na dozivotnu robiju u zatvoru, a ne samo onemogucen da prisustvuje briljantnim parijama Hordova, Boltuauzera i Nikolica. 

Posted

on mučenik dobija mononukleozu na nervnoj bazi, nemam drugo objašnjenje. kakav maler od momka

:muva:

Posted (edited)

Čekaj bre, opet mononukleoza?! Balša kao da liže wc šolje i kvake 

Inače, koliko ovde tokničnih likova, dođe mi da zaobilazim sportski podforum širokim lukom. 

Edited by garmonbozia
  • +1 6
  • Tužno 1
Posted

Ruke sire, u lice se ljube, za junacko pitaju se zdravlje...

I bum, jbg.

In adr njuz, pogledah kvotu na Fener veceras. Na njih je 2.3.  Besmisleno mnogo..

Posted

Ma bre, ovo je neko kopirao staru vest i zaboravio da obrise pasus. Bas je retko da imas dva puta mononukleozu u zivotu. Ako je to slucaj bojim se da on ima ozbiljnije imunoloske probleme onda. 

• +1 1
Posted

Eto..kakav smo mi polusvet..a da se , recimo, Mijatovic pojavi u Realovoj majici pred duel sa nama, familija bi mu stucala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...