copkillah Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: brate nemoj nađi mi molim te jedan ili dva primera toga o čemu pričaš pa ću ti reći da li si istrolovan ili su u pitanju bolidi edit: da pojasnim, više puta sam gledao kako neki grobari tako uspešno istroluju cigane, a bogami i neke grobare Edited November 14, 2023 by copkillah
bradilko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Just now, Eleniko said: brate nemoj ma to je neka budala rekla. lik je visi za glavu i po od vesica. ovaj je bas neki ogroman lik. krupan. 100 i kusur kg samo budala je mogla da ga uporedi sa vesicem. uostalom sta bi radio vesic u drugom redu partera sa jednom crnkom na partizanovoj utakmici. snimili ba ga vec na samom pocetku i i verovatno bi ga prozivali. bese vesic prethodnik cokijev? ali nije to to. nije imao svoj fmp 2
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 35 minutes ago, copkillah said: edit: da pojasnim, više puta sam gledao kako neki grobari tako uspešno istroluju cigane, a bogami i neke grobare ko nije istrolovan neka prvi baci kamen 1
Jimmy Kowalski Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Pored Pantera, Željko Obradović u predstojećem okršaju neće moći da računa ni na Balšu Koprivicu, koji ima mononukleozu i nije poznato kada bi mogao da se vrati na teren. Svi ostali igrači Partizana spremni su za meč sa ekipom koja je u dosadašnjem delu sezone zabeležila dve pobede i pet poraza. 1
*edited by mod Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Sine Balša, vreme je da promeniš društvo i da počneš da piješ samo iz svoje flaše.
shimpu Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Izgleda da je ovaj navijac sto je dobacivao Trifi, osudjen na dozivotnu robiju u zatvoru, a ne samo onemogucen da prisustvuje briljantnim parijama Hordova, Boltuauzera i Nikolica.
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 on mučenik dobija mononukleozu na nervnoj bazi, nemam drugo objašnjenje. kakav maler od momka
garmonbozia Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) Čekaj bre, opet mononukleoza?! Balša kao da liže wc šolje i kvake Inače, koliko ovde tokničnih likova, dođe mi da zaobilazim sportski podforum širokim lukom. Edited November 14, 2023 by garmonbozia 6 1
SNARC Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Ruke sire, u lice se ljube, za junacko pitaju se zdravlje... I bum, jbg. In adr njuz, pogledah kvotu na Fener veceras. Na njih je 2.3. Besmisleno mnogo..
goofs Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Ma bre, ovo je neko kopirao staru vest i zaboravio da obrise pasus. Bas je retko da imas dva puta mononukleozu u zivotu. Ako je to slucaj bojim se da on ima ozbiljnije imunoloske probleme onda. 1
SNARC Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Eto..kakav smo mi polusvet..a da se , recimo, Mijatovic pojavi u Realovoj majici pred duel sa nama, familija bi mu stucala
Recommended Posts