Jimmy Kowalski Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 E ovako se pravi preokret. Zeljko da uci od Darka..
bradilko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 ala prica u pm. nije ovo nista. inace onaj crni sudija je toliko konfuzan.da je pravio stalnu nervozu. zvezda ima naklonjenije sudjenje kuci od partizana. mi smo to do korektno ali ni priblizno zvezdi ili futuri kuci. 5
Lord Stef Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 26 minutes ago, Jimmy Kowalski said: E ovako se pravi preokret. Zeljko da uci od Darka.. Darko je imao 48 minuta
Eleniko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Just now, bradilko said: ala prica u pm. nije ovo nista. inace onaj crni sudija je toliko konfuzan.da je pravio stalnu nervozu. zvezda ima naklonjenije sudjenje kuci od partizana. mi smo to do korektno ali ni priblizno zvezdi ili futuri kuci. druže nemoj, nama za sada nije trebalo suđenje a tamo gde nam je trebalo imali ste hordova koji je već ušao u forumske anale /no pun intended/
bradilko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 4 minutes ago, Eleniko said: druže nemoj, nama za sada nije trebalo suđenje a tamo gde nam je trebalo imali ste hordova koji je već ušao u forumske anale /no pun intended/ zasto ne? lazic treba kako stupi na parket da dobije bar tehnicku, prevenctivno a to je pola zdravlja/ lepog ponasanja. sad ste promenili ekipu pa ovi stranci ne znaju kako treba sa sudijama pod pokroviteljstvom cokija. naucice tamo do plej ofa da im je sve dozvoljeno 1
*edited by mod Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 1 hour ago, SNARC said: Ovo mi je promaklo..svasta Video sam ja, neki matori debeljuca sa sve ešarpom i šeširom/kačketom napušavao Trifu, koji je brzo i otišao. Onda su ga rekao bih neki navijači prvo verbalno napali pa su mu bacili tu kapu da glave, palo zviždanje od ostatka ljudi u Areni, pa je o da intervenisalo obezbeđenje i izvelo ga preko terena na drugi izlaz. Tu se onda i video pravi razlog u vidu kombinacije stariji tip izveo mladju ribu pa je hteo da se pokaže + je bio toliko pijan da je vidno imao problema sa hodanjem. 2
Eleniko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 još je grobarstvo u očaju plasiralo priču da je goran vesić, o tempora o mores 2
ZokiAsov Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 5 minutes ago, goofs said: Ali…što Trifu jbt? Jbg vinjak mu je tako rekao 1
*edited by mod Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 12 minutes ago, Eleniko said: još je grobarstvo u očaju plasiralo priču da je goran vesić, o tempora o mores Verovatno zbog kišnog mantila a i ruku na srce sad kad si pomenuo skroz je ovaj novi Vesić stajling,samo što ne znam šta je manje verovatno, Vesic na KKP tekmi ili neka trajna zabrana za istog. A što Trifu, pa najduže je ostao i jedini je prošao ispred njega. Ironija je što bi taj čovek morao da se ozbiljno potrudi pa da to veče u Areni nađe nekog starijeg od 12 godina ko ga ne bi sravnio sa zemljom ali jbg vinjak daje muda kad ne treba.
sigurnost Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Zašto nije kao i svi ostali pevao uspavanku "Zvezda kurva" i sve bi bilo uredu?
copkillah Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 27 minutes ago, Eleniko said: još je grobarstvo u očaju plasiralo priču da je goran vesić, o tempora o mores gde ko šta
*edited by mod Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 3 minutes ago, sigurnost said: Zašto nije kao i svi ostali pevao uspavanku "Zvezda kurva" i sve bi bilo uredu? Ti se bas trigeruješ kad neko pomene matore budale? Ili misliš da treba da udarimo jedan krug pesmometrije ko ima gore? 1
ZokiAsov Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 11 minutes ago, sigurnost said: Zašto nije kao i svi ostali pevao uspavanku "Zvezda kurva" i sve bi bilo uredu? Zasto uspavanka? To nam je borbena 2
Eleniko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 6 minutes ago, copkillah said: gde ko šta čim je bio prvi video sa likom koji pod pratnjom napušta halu išla je žvaka da je sićve
Recommended Posts