Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Uvek Kalenic ide kontra naroda, najveci od sviju 

Posted (edited)

oh, oslabljeni protivnik....jbg....valjda Albu dobijemo :)

a moramo sačuvati i nekoga za Cedoli, da ne igramo odbranu tek kad Prepelič ubaci 21. od 25 otvorenih trojki.....onda kasno

Edited by Ted
Posted
5 hours ago, Nikodije said:

Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije.

Da, sudije su razlog zbog razlog zbog koga ne može da se dobije plej of serija bez prednosti domaćeg terena, ništa krimosi i huligani na zagrevanju i u prvom redu... 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Djolle said:

Da, sudije su razlog zbog razlog zbog koga ne može da se dobije plej of serija bez prednosti domaćeg terena, ništa krimosi i huligani na zagrevanju i u prvom redu... 

jel si lud, od pepe ledeja su i hofmani digli ruke

Posted

ove sezone prednost domaćeg terena neće predstavljati nikakvu nepremostivu prepreku za osvajanje titule u abi

• Haha 3
Posted

Buducnost uzima Zvezdu u 4 opet 

• Tužno 1
Posted
12 minutes ago, Ratamahatta said:

i ja mislim da je to finale ove godine

• Haha 3
Posted
6 hours ago, Ratamahatta said:

da jebe oca

F-zi33hXoAEv-3c?format=jpg&name=small

• Haha 1
Posted
10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ove sezone prednost domaćeg terena neće predstavljati nikakvu nepremostivu prepreku za osvajanje titule u abi

ima tu mnogo faktora. prvo ako zvezda bude prva gotovo sam siguran da ce coki odluciti da igra finala u pioniru. smislice vec neki razlog. ili neko prvenstvo u tekvandou ili ero da pristedi koju paru drzavi i da bacinanatemu na grbovica gorana i slicno.

najmanje se treba plasiti zvezdinog tima. ta dobili smo ih vec dva puta u ovih mesec i po dana koliko traje sezona. ne vidim da nesto napreduju u igri. 

no videcemo. 

• +1 3
  • Haha 1
Posted

ni ja nisam video, posle je isplivalo nešto na tw kako neki bucko napušta halu(kao to je taj)

Posted

Tog koji je dobacivao, ne bi trebalo izbaciti samo ih hale, vec ga poslati u pojas Gaze

Posted
3 minutes ago, shimpr said:

Tog koji je dobacivao, ne bi trebalo izbaciti samo ih hale, vec ga poslati u pojas Gaze

igrali smo već u izraelu

:sleep:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...