Ratamahatta Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Uvek Kalenic ide kontra naroda, najveci od sviju
Ted Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) oh, oslabljeni protivnik....jbg....valjda Albu dobijemo a moramo sačuvati i nekoga za Cedoli, da ne igramo odbranu tek kad Prepelič ubaci 21. od 25 otvorenih trojki.....onda kasno Edited November 13, 2023 by Ted
Djolle Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 5 hours ago, Nikodije said: Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije. Da, sudije su razlog zbog razlog zbog koga ne može da se dobije plej of serija bez prednosti domaćeg terena, ništa krimosi i huligani na zagrevanju i u prvom redu... 1
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 1 minute ago, Djolle said: Da, sudije su razlog zbog razlog zbog koga ne može da se dobije plej of serija bez prednosti domaćeg terena, ništa krimosi i huligani na zagrevanju i u prvom redu... jel si lud, od pepe ledeja su i hofmani digli ruke
kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2023 Author Posted November 13, 2023 ove sezone prednost domaćeg terena neće predstavljati nikakvu nepremostivu prepreku za osvajanje titule u abi 3
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 12 minutes ago, Ratamahatta said: Buducnost uzima Zvezdu u 4 opet i ja mislim da je to finale ove godine 3
Eleniko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 6 hours ago, Ratamahatta said: Buducnost uzima Zvezdu u 4 opet da jebe oca 1
bradilko Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ove sezone prednost domaćeg terena neće predstavljati nikakvu nepremostivu prepreku za osvajanje titule u abi ima tu mnogo faktora. prvo ako zvezda bude prva gotovo sam siguran da ce coki odluciti da igra finala u pioniru. smislice vec neki razlog. ili neko prvenstvo u tekvandou ili ero da pristedi koju paru drzavi i da bacinanatemu na grbovica gorana i slicno. najmanje se treba plasiti zvezdinog tima. ta dobili smo ih vec dva puta u ovih mesec i po dana koliko traje sezona. ne vidim da nesto napreduju u igri. no videcemo. 3 1
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 u međuvremenu ostoja rešio da disciplinuje navijače kakav bilmez, daš x hiljada € za godišnju kartu i uspeš da te izbace iz hale na godinu dana zato što si prozivao trifu koji je btw bio najbolji na toj utakmici 6
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 ni ja nisam video, posle je isplivalo nešto na tw kako neki bucko napušta halu(kao to je taj)
shimpu Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Tog koji je dobacivao, ne bi trebalo izbaciti samo ih hale, vec ga poslati u pojas Gaze
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 3 minutes ago, shimpr said: Tog koji je dobacivao, ne bi trebalo izbaciti samo ih hale, vec ga poslati u pojas Gaze igrali smo već u izraelu
Recommended Posts