SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, Ted said: ovako kako mi igramo, posle duplog kola EL, gde ćemo možda nešto i da napravimo, izgubićemo od Colija jedno 40 razlike. oni nam tradicionalno ne leže, a sad će još da se navade, posle ove gadarije od sinoć, ko svinja na masan džak Bese moldavski i jermenski filmovi ?
Nikodije Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 23 minutes ago, johan nagel said: а за Аба титулу можемо да се пошибамо и без те предности домаћег терена. Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije. 3
Ted Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Just now, SNARC said: Bese moldavski i jermenski filmovi ? sve brate imam i gramofonske ploče sa Titovim govorima, ostalo od dede, mogu i to da zavrtim 1
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 23 minutes ago, Nikodije said: Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije. ne lipši magarče do zelene trave, to je vreme tradicionalnih žeksovih bombonjera i buketa cveća sa pratećim garnirungom.... nego gde nestade ryznik, nešto ga ne viđam na terenu ove sezone, možda je do mene
kud u maglu Simoviću Posted November 13, 2023 Author Posted November 13, 2023 36 minutes ago, Jesper23 said: Više od poraze bode oči činjenica da vam je Igokea strpala 91 poena. Igokea je daleko od napadački ozbiljne ekipe, da su vas dobili na neki hrkljuš i razumeao bi, ali primiti 91 poena od ovakve Igokee je zaista alarmantno. imali su šut kakav neće imati do kraja lige sigurno, u čemu smo im svesrdno pomogli rešili su nas u 3/4 kad su za minut i po utrpali 3 trojke, to ne prolazi ni na ozbiljnijem terminutm pa tanasko je spakovao 3/3 a procenat u karijeri mu ne prelazi 30%, pa mrtvi atić koji je u stanju da zajebe nezajebivo je šutirao 3/7, jeremić 5/10 naravno ni sa takvim šutom ne bi bilo problema da smo odigrali više od jedne četvrtine 2
Jesper23 Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imali su šut kakav neće imati do kraja lige sigurno, u čemu smo im svesrdno pomogli rešili su nas u 3/4 kad su za minut i po utrpali 3 trojke, to ne prolazi ni na ozbiljnijem terminutm pa tanasko je spakovao 3/3 a procenat u karijeri mu ne prelazi 30%, pa mrtvi atić koji je u stanju da zajebe nezajebivo je šutirao 3/7, jeremić 5/10 naravno ni sa takvim šutom ne bi bilo problema da smo odigrali više od jedne četvrtine Slušaj, vi ste im to omogućili. Igokea ne bi smjela da bude u sitauciji da sa 3 trojke dođe u prednost protiv KKP u 3/4 utakmice, a kamo li da ode na 20+ razlike, kasnije se teško vratiti. I Zadar je protiv nas juče pogađao sve Arijan Lakić dvije trojke, Luka Božić dvije trojke, Ramljak šuteve iz trka sa distance. Ali stane taj šut, ako se nastavi igrati odbrana, a vi ste je igrali 10 minuta, zbirno. Imala je i Cedevita protiv nas prosle godine 60% šuta za tri, skoro 20 ubačenih trojki pa su izgubili. Mali Tanasković je bio sam kao duh svaki put, a Jeremić jeste dobar šuter, odbrana na njemu ejste katastrofalna. 2
shimpu Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Moje misljenje je da Partizan ima bolju ekipu od Igokee, ali najvise su zakazale sudije. Da je tu bio Hordov, ne bi onako dozvolio gostima da se onako raspucaju 7
weedman Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 nema razloga za komšijsku zabrinutost, primili smo devedeset poena od igokee zato sto smo tako u mogućnosti 1
shimpu Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Kad ce reprezentativna pauza da se sudije malo odmore i dovedu u red? Protiv koliko igraca Bajerna igramo prekosutra? Ako ih bude vise od 7 bolje da ne idemo u Minhen.
weedman Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 1 hour ago, Azdaja said: Slažem se sa tobom. Iskreno da daju A licencu i jednima i drugima i da se više oladi sa tenzijama. Taman će Čoki da odjebe za godinu, dve, tri. I da bude mir. ako coki dobije licencu onda je moze dobiti svako
Ratamahatta Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Kao recimo Asvel, evropski bastion meritokratije i klub-prevodnik borbe protiv nepotizma i nesportskih kriterijuma Edited November 13, 2023 by Ratamahatta 1
johan nagel Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije. Шта знам у оном претпрошлом финалу сте нам побегли с лопате, била је клацкалица до самог краја петог меча, могли смо и ми да освојимо. А опет у тој истој серији није много фалило ни да нас почистите с 3-0. У Евролиги смо видели два брејка прошле сезоне. Она прошла финална серија јесте била таква са пет да кажемо рутинских победа домаћина али не значи да ће тако бити и ове сезоне (ако се сусретнемо). Посебно је Арена мање ‘неосвојива тврђава’ од Пионира реално. Што се судија тиче, не сећам се да су драстично утицале на исход у смислу неког суровог навлачења за домаћина.
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Zato nas Pahomije i ne voli...jerbo smo angazovali vudi vraceve i baba Kurane da bajaju i unesrecuju nam protivnike edit : Pahomije - Porfirije..isti andrak Edited November 13, 2023 by SNARC 1
*edited by mod Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Zato nas Pahomije i ne voli...jerbo smo angazovali vudi vraceve i baba Kurane da bajaju i unesrecuju nam protivnike Ali eto i u tome nas Ćoki kopira, nema im Milutinova.
Recommended Posts