Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Ted said:

ovako kako mi igramo, posle duplog kola EL, gde ćemo možda nešto i da napravimo, izgubićemo od Colija jedno 40 razlike. oni nam tradicionalno ne leže, a sad će još da se navade, posle ove gadarije od sinoć, ko svinja na masan džak 

Bese moldavski i jermenski filmovi ? 

Posted
23 minutes ago, johan nagel said:

а за Аба титулу можемо да се пошибамо и без те предности домаћег терена.

Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije.

• +1 3
Posted
Just now, SNARC said:

Bese moldavski i jermenski filmovi ? 

sve brate

imam i gramofonske ploče sa Titovim govorima, ostalo od dede, mogu i to da zavrtim

• Hvala 1
Posted
23 minutes ago, Nikodije said:

Mislim da ne možete. Ko bude prvi taj osvaja, nepisano pravilo aba lige dok ne dovedu strane sudije.

ne lipši magarče do zelene trave, to je vreme tradicionalnih žeksovih bombonjera i buketa cveća sa pratećim garnirungom.... nego gde nestade ryznik, nešto ga ne viđam na terenu ove sezone, možda je do mene

Posted
36 minutes ago, Jesper23 said:

Više od poraze bode oči činjenica da vam je Igokea strpala 91 poena. Igokea je daleko od napadački ozbiljne ekipe, da su vas dobili na neki hrkljuš i razumeao bi, ali primiti 91 poena od ovakve Igokee je zaista alarmantno.

imali su šut kakav neće imati do kraja lige sigurno, u čemu smo im svesrdno pomogli

rešili su nas u 3/4 kad su za minut i po utrpali 3 trojke, to ne prolazi ni na ozbiljnijem terminutm

pa tanasko je spakovao 3/3 a procenat u karijeri mu ne prelazi 30%, pa mrtvi atić koji je u stanju da zajebe nezajebivo je šutirao 3/7, jeremić 5/10

naravno ni sa takvim šutom ne bi bilo problema da smo odigrali više od jedne četvrtine

• +1 2
Posted
20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

imali su šut kakav neće imati do kraja lige sigurno, u čemu smo im svesrdno pomogli

rešili su nas u 3/4 kad su za minut i po utrpali 3 trojke, to ne prolazi ni na ozbiljnijem terminutm

pa tanasko je spakovao 3/3 a procenat u karijeri mu ne prelazi 30%, pa mrtvi atić koji je u stanju da zajebe nezajebivo je šutirao 3/7, jeremić 5/10

naravno ni sa takvim šutom ne bi bilo problema da smo odigrali više od jedne četvrtine

Slušaj, vi ste im to omogućili. Igokea ne bi smjela da bude u sitauciji da sa 3 trojke dođe u prednost protiv KKP u 3/4 utakmice, a kamo li da ode na 20+ razlike, kasnije se teško vratiti. I Zadar je protiv nas juče pogađao sve Arijan Lakić dvije trojke, Luka Božić dvije trojke, Ramljak šuteve iz trka sa distance. Ali stane taj šut, ako se nastavi igrati odbrana, a vi ste je igrali 10 minuta, zbirno. Imala je i Cedevita protiv nas prosle godine 60% šuta za tri, skoro 20 ubačenih trojki pa su izgubili. Mali Tanasković je bio sam kao duh svaki put, a Jeremić jeste dobar šuter, odbrana na njemu ejste katastrofalna.

• +1 2
Posted

Moje misljenje je da Partizan ima bolju ekipu od Igokee, ali najvise su zakazale sudije. Da je tu bio Hordov, ne bi onako dozvolio gostima da se onako raspucaju

• Haha 7
Posted

nema razloga za komšijsku zabrinutost, primili smo devedeset poena od igokee zato sto smo tako u mogućnosti

• +1 1
Posted

Kad ce reprezentativna pauza da se sudije malo odmore i dovedu u red? Protiv koliko igraca Bajerna igramo prekosutra? Ako ih bude vise od 7 bolje da ne idemo u Minhen.

Posted
1 hour ago, Azdaja said:

Slažem se sa tobom. Iskreno da daju A licencu i jednima i drugima i da se više oladi sa tenzijama. Taman će Čoki da odjebe za godinu, dve, tri. I da bude mir.

ako coki dobije licencu onda je moze dobiti svako 

Posted (edited)

Kao recimo Asvel, evropski bastion meritokratije i klub-prevodnik borbe protiv nepotizma i nesportskih kriterijuma

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Шта знам у оном претпрошлом финалу сте нам побегли с лопате, била је клацкалица до самог краја петог меча, могли смо и ми да освојимо. А опет у тој истој серији није много фалило ни да нас почистите с 3-0.

У Евролиги смо видели два брејка прошле сезоне.

Она прошла финална серија јесте била таква са пет да кажемо рутинских победа домаћина али не значи да ће тако бити и ове сезоне (ако се сусретнемо). Посебно је Арена мање ‘неосвојива тврђава’ од Пионира реално.

Што се судија тиче, не сећам се да су драстично утицале на исход у смислу неког суровог навлачења за домаћина.

Posted (edited)

Zato nas Pahomije i ne voli...jerbo smo angazovali vudi vraceve i baba Kurane da bajaju i unesrecuju nam protivnike

edit Pahomije - Porfirije..isti andrak

Edited by SNARC
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Zato nas Pahomije i ne voli...jerbo smo angazovali vudi vraceve i baba Kurane da bajaju i unesrecuju nam protivnike

Ali eto i u tome nas Ćoki kopira, nema im Milutinova.

6720.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...