Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, April said:

Nije prvi put da ne branimo šut spolja. Razumem Dorsi, ali Jeremić? 

50 poena od Igokee za poluvreme. 

porazi mi ne smetaju

ali kada vidim ovakav odnos prema igri.....kurcobolju, letargiju......gubim razum

ja to ne mogu da razumem.....ni da prihvatim

Posted

Mi smo kao sportsko drustvo navikli da nam sudije produzavaju utakmice dok ne damo pobedonosni gol/kos. Sta se ovde desilo, ne znam, ali vidim da ce biti gepekovanja

• +1 2
Posted (edited)
23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije uspeo da motiviše ekipu. Vrlo prosto

Ma sigurno im je reako, "nemojte se cimati u odbrani veceras".

Verovatno mislis da bi jedan trening u 6 ujutru bio dovoljan da ih motivise..

A verovatno je i Trifi nesto drugo rekao nego ostatku tima, pa je on uspeo da nadje motivaciju.

Edited by Plissken
  • +1 1
Posted

U teoriji smo jednu pobedu na gostovanju daleko od prvog mesta. U praksi ABA je (for better or worse) domaćinska liga tako da su šanse da se neki derbi dobije van svog bunjišta prilično minimalne. Sigurno je da će Zvezda imati jedan kiks do kraja regularnog dela, ali očekivati dva kiksa je ipak previše.

Posted
3 minutes ago, *edited by mod said:

U teoriji smo jednu pobedu na gostovanju daleko od prvog mesta. U praksi ABA je (for better or worse) domaćinska liga tako da su šanse da se neki derbi dobije van svog bunjišta prilično minimalne. Sigurno je da će Zvezda imati jedan kiks do kraja regularnog dela, ali očekivati dva kiksa je ipak previše.

ako budu igrali u areni gazimo ih kao plitak potok

:sleep:

Posted
48 minutes ago, shimpr said:

Najbolji trener u Evropi je Jovanovic iz Igokee

"A možda i sveta"

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

vrv ali ta tekma neće ništa odlučivati

ako uopšte dođete do finala aba da se šutate u buljsona, čisto sumnjam

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

ne bih bio toliko siguran, mada se slažem da će sezona razlikovati od prošle

Posted
42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bojim se da ce ako budu prvi  coki odjednom izdari saopstenje, uz masu propratnih tekstova srpskih toaletoida sa sve djurovicem i onom kljusinom sto je trenirao bogdana kako je srpski interes da zvezda odigra finale aba lige u pioniru jer je to prava narodna dvorana sa izuzetnom akustikom.

oni nece gubiti u aba ligi osim jos jedared od nas.

no tako je kad se neko bori za plej of a neko da uzme titulu. 

39 minutes ago, Eleniko said:

sto ne bi dosli dofinala i sto bi se sutirali u ljubinku?

lagano smo finalizti no nama je nesro vece u glavi, finale u evroligi.

zato ovakve amplitude u igri. 

• +1 1
Posted (edited)
53 minutes ago, Eleniko said:

Za ovo si vrlo u pravu.

Uveli su pravilo da se od ove sezone ABA plejof odlaže samo zbog F4 učešća. A nisam siguran koliko će igrači biti motivisani da se bore nakon sjajnih partija u Berlinu.

Edited by *edited by mod
  • +1 1
Posted
6 hours ago, J.R. Cash said:

Ne mozes da razumes da su u cetvrtak igrali utakmicu na loptu, na kojoj su se ludacki potrosli da dodju do preokreta? Ne mozes da razumes da ide duplo kolo u Evroligi?  

Bilo bi lepo i pametnije da se odmah udje energijom iz cetvrte cetvrtine i da se utakmica rano usmeri gde treba, ali ovakav pristup je prirodan i ljudski. Posebno jer je ABA regularna sezona jedno 10 puta manje bitna od Evrolige. Potpisao bih da izgubimo sledece dve utakmice u ABA, a da dobijemo obe evroligaske sledece nedelje. Regularni deo ABA lige sluzi da se na utakmice dovedu deca, da se izvede devojka, pojedu kokice. Ako ja kao navijac ne mogu istom energijom da pratim utakmice, najmanje sto mogu je da razumem da se ne moze na maksimalnom broju obrtaja odigrati 70 utakmica u sezoni. Jedini koji zapravo ovde zasluzuju kritiku su igraci s kraja klupe koji retko dobijaju sansu, a kad je dobiju ne oru parket kao sto je Trifa uradio danas (svaka cast decku, izgleda da smo dobili igraca za rotaciju). I Aleksa koji je od pocetka sezone u hero mode, umesto da radi ono u cemu je najbolji i sto nam treba.

Pritom, Igokea je odigrala odlicnu utakmicu. Sutirali su ludacki. U jednom trenutku im je trojka bila na 13/25. Tanaskovic, koji je ispod 30% za 3 u karijeri je sutirao 3/3. Kljucno odlpeljivanje su napravili sa 4 vezane trojke u nekih minut i po. To se na treningu retko desava. Napadali su nam switch odbranu kao retko ko u poslednjih par sezona. Svaka im cast na utakmici. Implodirali su na kraju, ali su zasluzili pobedu.

ako tome služi regularni deo lige, tek onda goodbye. kako da ne, da platim 1500-2000 evra pretplatne za nas troje, da bih jeo kokice koje verovatno imaju neku apsurdnu cenu, nervirao se oko parkinga i gledao ovo. postoji barem 500 boljih načina na koje mogu da spucam koju hiljadu evra. još samo fali da vičemo svi "difens" i tačano bih završio na intenzivnoj nezi, ako bi preživeo i do tamo

ćerku ću da vodim na fudbal na proleće, pošto se tamo igraju takmičarske utakmice u toku sezone i bitno je. a ovi evrići što sam pomanjao su dovoljni da 10 puta godišnje napravimo neki izlet na dan-dva po Srbiji. što se tiče basketa, tu je sofascore, net radi po celoj Srbiji, ostaću informisan

odigrali su extra utakmicu pošto smo ih svojim pristupom razigrali, napucali im samopouzdanje i sve učinili da ih uverimo da mogu. njima svaka čast, pobeda je više nago zaslužena.

Posted

Pobogu, @Ted , ne mora da se sedi Savicu na krkace tokom tekme..iako je lepo gradjen za to..moja karta kosta 200 jura i sinoc sam vodio sina prvi put sa ocem na "jutrenje", nivo 400.   Jos nas je jedna ljubazna cura sacekala gore i rekla da mozemo slobodno da sidjemo u nivo 200 kad pocne tekma. 

Dobivamo A licencu i to se proculo medj igracima..nema druge.

• Wub 1
Posted
Just now, SNARC said:

Pobogu, @Ted , ne mora da se sedi Savicu na krkace tokom tekme..iako je lepo gradjen za to..moja karta kosta 200 jura i sinoc sam vodio sina prvi put sa ocem na "jutrenje", nivo 400.   Jos nas je jedna ljubazna cura sacekala gore i rekla da mozemo slobodno da sidjemo u nivo 200 kad pocne tekma. 

Dobivamo A licencu i to se proculo medj igracima..nema druge.

moram bliže, slabije vidim :tongue:

da smo dobili A licencu pročulo bi se u mnogo širem krugu od samih igrača

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...