Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, goofs said:

Isti utisak imam, NBA je pocela da uzima sve zivo i nezivo iz Evrope, evo dva poslednja MVPja odose tamo da budu, u najboljem slucaju, igraci rotacije. Centara nema ni u najavi, titulu uzeo najbolji centar u ligi, jedan Lesor se muva oko najbolje postavke sezone, jos par timova ima teske petice, ostatak fura ono sto su nekad bile cetvrtke, grmalji od 203-4cm.

Jedini MVP evrolige koji je pokidao u EL je Doncic. A on je bio MVP sa 18 godina. Bogdan, Bjelica isto rotacioni igraci. Milos ni toliko. Nije to nista cudno ni novo, igraci kada predju odredjeni nivo idu dalje.

Posted

Jare je igrao sezonu života pre odlaska. Ako se vrati u tu formu biće značajno pojačanje

Posted

Kako to Madar nije siguran?

Nije ni otisao na Letnju ligu
1) Da ga pustimo drugom EL timu to mi je neverovatno, ipak je trenutno jedini izvorni plej u ekipi
2) Direktno u Boston, ne bih rekao
3) A cisto sumnjam da mu je EK uopste u mislima

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Da zauzme mesto Andjuse, Andjusa se seli kod Tegija i jednim udarcem resili smo dve muve.. :fantom:

Jaramaz se inace spominjao jos sredinom sezone kao realna mogucnost. On zeli da opravi svoju karijeru, sto znaci da vise od para zeli da igra. Sporadicno igranje i mala minutaza je poslednje sto mu treba. U sustini je isti tip igraca kao Aleksa, koji je u poslednje dve sezone napravio dobar progres.

Madar jos nije siguran, kao ni Nunnaly. Na kraju ne verujem da cemo imati vise igraca na spoljnim pozicijama nego prosle sezone..

Uze mi post iz prstiju. Dodao bih eventualno i da je ovo fina poruka Madaru. Videh ga neki dan sa Miškom u kafiću na Vračaru, pričaju o minutaži..

Posted (edited)

Ognjen Jaramaz (27) uskoro bi mogao da potpiše za Partizan. Pre dogovora i stavljanja potpisa na saradnju srpski košarkaš mora da reši svoj ugovor sa Bajernom. Prema informacijama "Mozzart sporta" krenuo je u proces sporazumnog raskida saradnje sa Bavarcima i to je ono što crno-beli čekaju.

Pablo Laso stigao je u Minhen, klub je potpisao i novi sponzorski ugovor od 25 miliona evra i izgleda da španski stručnjak pravi potpuno novi tim. Spremaju angažovanje novih igrača za visoke ambicije koje očigledno imaju i izgleda da Ognjen nije u planovima novog trenera.

Nije tajna da ga Željko Obradović želi, samo je potrebno da se ostvari spomenuti preduslov, a to je da kao slobodan igrač dođe u Humsku. Ukoliko sve prođe kako Jaramaz želi, vrlo brzo posle toga bi mogao da se vrati u klub u crno-beli dres. 

Još Veseli i Lučić. :fantom:

Edited by BlackGeorge
Posted

IMG_7226.thumb.jpeg.b6abc1ed07a353a1b51456dad8256ce8.jpeg

• Wub 1
Posted
1 hour ago, BWA said:

I Beslac.

kakav belac.....daj crnce neke

Posted

Ovo ako nije uradio bar 5 puta tokom sezone, nije nijednom - da koš i onda poslednji stigne na našu polovinu :laugh:

• +1 5
  • Haha 3
Posted

Izgleda da ozbiljno pregovaramo sa miroticem, lendejlom i veselim.

Ovo za lendejla sam izmislio, a za mirotica i veselog sam isto izmislio

• +1 1
  • Haha 1
Posted

helmet adjust GIF by Girl Starter

ja ću da stavim šlem za svaki sučaj

:fantom:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...