April Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Just now, Milošica said: Deluješ mi da si lik kome je Krešo Ćosić najbolji evropski igrač ikad Samo do pojave Jokića. Debeli je prešao u novu dimenziju.
hooyadahoo Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 4 hours ago, Lord Stef said: 4/5, sa 208 cm u Evropi moze da igra obe. Ono malo sto sam gledao meni lici na apgrejdovanu verziju Smailage, atleticniji i sa prilicno dobrim tajmingom za blok. I sa boljom koordinacijom Teško da neko ima bolju koordinaciju pokreta od Smajlija. Ozbiljno.
bradilko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 samo neka ispadnem glup i za andjusica. nemam nista.protiv samo da igra kao protiv fenera. bez komplikovanja. i to mi se svidja kod dobrih trenera. vidis ide nekog igraca, zahvali mu minutima. i ovo je rascistio oko tristana. lepo je sve to ali ne koristi ni 20 posto onog sto ima.takav frejm, krakat pa moras da kidas u odbrani makar sve promasivao u napadu. i jos nesto, pored svega trpi obradovic igracem koliko god deluje lud trpi dosta. ako nastavi ovako onda obradovicu dajem ne znam koji po redu naklon. verujem da ce posle pojave kabokla citava ekipa biti dosta bolja, igracem brze posle bolje odbrane, lakse davati koseve.. razletece se svi. kaminski jeste slab u odbrani ali bice i on bolji uz ovu zverinu. ima da trcimo kao navijeni a panter ce nam biti treca opcija u napadu 🙃 e malo me smailaga iznervirao sto je dozvolio onako da ga gura onaj fenerov amer i da kuca onako preko njega. tu treba biti malo bezobrazan. i dalje mi je pj neverovatan potencijal. imam trip da nikad nije bio ni priblizno ovoj ulozi koju sad ima i da je ikad igrao ovako znacajne utakmice. pj moze sve u evropi a nije bio los ni u nba. kod nas mozes da ga stavis gde oces da igra. samo jos da on to prihvati. oo kako cemo da letimo 3
Lord Stef Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 50 minutes ago, hooyadahoo said: Teško da neko ima bolju koordinaciju pokreta od Smajlija. Ozbiljno. Jbmlg, meni Smajli ponekad kad krene sa loptom ka kosu deluje kao da ce da se rasrafi svakog momenta 1 1
Eleniko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 38 minutes ago, bradilko said: oo kako cemo da letimo kakav si motivacioni govornik, da uzmeš neke ozbiljne pare na to u montenegro šteta što nisi tako pisao i za ovog, viđu šta radi 1
goofs Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Poslednji put kad sam strimovao ABA ligu, porađali smo vola protiv Mege i izgubili auto-košem u poslednjoj sekundi. Gledati ili ne gledati, pitanje je sad.
ubibobi Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Sve skidam ovu sedu dlaku desno misleći da mi je na telefonu 1
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2023 Author Posted November 12, 2023 11 minutes ago, goofs said: Poslednji put kad sam strimovao ABA ligu, porađali smo vola protiv Mege i izgubili auto-košem u poslednjoj sekundi. Gledati ili ne gledati, pitanje je sad. ne zovi đavla
goofs Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 jbg, morao sam da vidim ove ljubicaste dresove
Recommended Posts