Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

njega to sve hrani, on bi brze umro kada toga ne bi bilo i kada bi sedeo kuci. ovo mu produzava zivot i zdravlje.

Sve to stoji..vidim ja po mom matorom koji je otisao u penziju i samo kljoknuo..ali opet, previse je.

A treba da nam traje. 

Posted (edited)
2 minutes ago, SNARC said:

Sve to stoji..vidim ja po mom matorom koji je otisao u penziju i samo kljoknuo..ali opet, previse je.

A treba da nam traje. 

pa da, meni robija sad izgleda mladje nego pre dve godine kada je preuzeo kkp posle godinu i po pauze

Edited by Nikodije
Posted (edited)
45 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pises o Jokicu? Kakva je to mrcina jebote..

A ne sori, nisam video da pise Frenk..

Hi hi hi, da Frenkova statistika prkosi bar 20% njegovoj estetici, kao Nikolina, pa da se svi nasmijemo tvojoj posalici.. I kapiram da ti je iz nekog razloga drag i da imas potrebu da ga branis ali je stvarno neumesno da to radis sa igracem u svom prajmu, koji svoj frejm koristi 25x bolje protiv 26x fizikalnijih centara nego Kaminski (sad kao veteran u EL, ili tokom svog prajma u NBA). Neumesno po Frenka, pre svega.

I veruj mi, nema coveka koji vise zeli da ovaj nadje neku svoju igru u EL od mene, te posledicno da mi ti natrljas na nos kratkovidost iz oktobra/novembra, ali za sad prosto ne mogu da ne kazem ono sto mi ocinji vid govori - lik izgleda pateticno na terenu.

Edited by Vasilij Zajcev
Posted

Sasvim je dobar napadac Frenk Varesanovic za EL nivo

• +1 1
  • Haha 2
Posted
20 minutes ago, Nikodije said:

pa da, meni robija sad izgleda mladje nego pre dve godine kada je preuzeo kkp posle godinu i po pauze

Za dve, tri godine ima da bude trener/ igrač

Neobični slučaj Želimira Obradovića 

• Haha 3
Posted
17 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Hi hi hi, da Frenkova statistika prkosi bar 20% njegovoj estetici, kao Nikolina, pa da se svi nasmijemo tvojoj posalici.. I kapiram da ti je iz nekog razloga drag i da imas potrebu da ga branis ali je stvarno neumesno da to radis sa igracem u svom prajmu, koji svoj frejm koristi 25x bolje protiv 26x fizikalnijih centara nego Kaminski (sad kao veteran u EL, ili tokom svog prajma u NBA). Neumesno po Frenka, pre svega.

Šalio sam se, šta se odmah ljutiš.

Posted
2 minutes ago, booyaka said:

Za dve, tri godine ima da bude trener/ igrač

Neobični slučaj Želimira Obradovića 

od sabaza bi svakako bio mnogo zivahniji na terenu

Posted
1 hour ago, az67 said:

Statistika u Evroligi

kkp 7.jpg

Panter kesa :fantom: 

Posted
1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

I veruj mi, nema coveka koji vise zeli da ovaj nadje neku svoju igru u EL od mene, te posledicno da mi ti natrljas na nos kratkovidost iz oktobra/novembra, ali za sad prosto ne mogu da ne kazem ono sto mi ocinji vid govori - lik izgleda pateticno na terenu.

Ja da hocu da ti ozbiljno natrljam na nos nesto, ne bih pisao u saljivom tonu. U krajnjoj liniji i tvoj post na koji odgovaram je isto takav. Poredjenje nije kvaliteta dvojice igraca nego opisa kako izgledaju na terenu. Izgled ume da vara..

Ako vec pricamo o neumesnosti, to bi bilo poredjenje Frenka i ludog Birche ili npr. da je Andjusa ABA 2 nivo. Ljudi cesto preteruju iznervirani zbog necega, ili im se prosto ne svidja neki igrac (sto je legitimno). I na takve upise mozes samo da odgovoris posalicom ili sprdnjom, jer svakako nisu ozbiljni. Frank nikad nece postati atleta, ali to ne znaci da ne dopirnosi znacajno ekipi, u krajnjoj liniji statistika to pokazuje i sa njegovom minutazom "statistika je bikini" argument ne moze da se primeni. Mica Beric kaze da bi mu Frank uvek igrao zavrsnice pre nego Lessort. Ja recimo ne bih isao toliko daleko, ali uzimam da Comi vidi nesto sto prosecan navijac ne vidi. Isto kao sto Bosa vidi znacajnu ulogu Andjuse, dok ne ko drugi ko ne moze da smisli Danila to sigurno nece videti..

• +1 4
Posted (edited)

Frenk se baš dobro snalazi pod košem, prosto je izuzetno inteligentan igrač, sjajnog pregleda igre, a uz to i školovan. 

Fizička ograničenja ima, i tu pomoći nema, osim da on sam i Željko pokušaju to što više sakriti.

Ako klub ima novca, kao što trenutno ima, vredi preplatiti igrača jedinstvenog skila kao što je Frenk. Naravno, pod uslovom da Bruno doprinese u odbrani i skoku kao što je očekivano, pod košem imamo super paket.

Edited by Milošica
  • +1 3
Posted
2 hours ago, Milošica said:

Šalio sam se, šta se odmah ljutiš.

Sad ti znamo clone account - Frank Kami...ovaj, Jimmy Kovalski! 

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ja da hocu da ti ozbiljno natrljam na nos nesto, ne bih pisao u saljivom tonu. U krajnjoj liniji i tvoj post na koji odgovaram je isto takav. Poredjenje nije kvaliteta dvojice igraca nego opisa kako izgledaju na terenu. Izgled ume da vara..

Ako vec pricamo o neumesnosti, to bi bilo poredjenje Frenka i ludog Birche ili npr. da je Andjusa ABA 2 nivo. Ljudi cesto preteruju iznervirani zbog necega, ili im se prosto ne svidja neki igrac (sto je legitimno). I na takve upise mozes samo da odgovoris posalicom ili sprdnjom, jer svakako nisu ozbiljni. Frank nikad nece postati atleta, ali to ne znaci da ne dopirnosi znacajno ekipi, u krajnjoj liniji statistika to pokazuje i sa njegovom minutazom "statistika je bikini" argument ne moze da se primeni. Mica Beric kaze da bi mu Frank uvek igrao zavrsnice pre nego Lessort. Ja recimo ne bih isao toliko daleko, ali uzimam da Comi vidi nesto sto prosecan navijac ne vidi. Isto kao sto Bosa vidi znacajnu ulogu Andjuse, dok ne ko drugi ko ne moze da smisli Danila to sigurno nece videti..

Ne, ja želim da mi se natrlja :D

Razumemo se, bar u načelu. Statistika prevashodno beleži ofanzivne parametre, barem ova bazična. I taj segment igre ovde i prepoznaju ljudi.. Ali zajeb je što pričamo o igri na dve strane terena i što je on čovek krater u odbrani koju forsira Obradović, konstantno mora da se sakriva, pomaže, a o skoku i da ne pričamo. Doveden je iz NBA da bude startni centar i sigurno nije malo plaćen. Ako imamo taj luksuz za one way igrača, onda OK, samo mi to više liči na komšiluk nego na nas.

Posted (edited)
Just now, Vasilij Zajcev said:

Ako imamo taj luksuz za one way igrača, onda OK

E to je ključ.

Hint: najjeftinija karta 2500 :D

Edited by Milošica
Posted
4 hours ago, garmonbozia said:

Meni je i dalje neverovatno sa kojom emocijom i energijom Željko vodi utakmicu, pa i ona proslava na kraju. Najveći trener svih vremena...

Izvinjavam se, ali najveći može biti samo jedan profesor:

zeljko-obradovic-i-aca-nikolic-830x0.jpg

što će potvrditi i sam Željko, a možda čak i statistički stoji (računajući evropske trofeje sa Petrarkom, Ignisom, Jugoplastikom, Partizanom i Zvezdom).

Jedino što se Profesor nikad nije radovao, on je u legendu ušao svojim jinx-om

Posted

To kao što Kića kaže za Radmila da je najveći u Čačku :fantom:

Deluješ mi da si lik kome je Krešo Ćosić najbolji evropski igrač ikad :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...