SNARC Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Ima voljni momenat ali kao da su ga sklapali osnovci na casu tehnickog..armatura u nogama. Neka ga nauce da igra uzicko kolce..pa vlasko..i ima da se razmrda malo
hooyadahoo Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Frank i preuzimanje, labudovo jezero. Lesor je isto bagovo pola godine, ali ovaj, sve i da shvati ne može da postigne. Mnogo je bolji nego na početku, ali je to i dalje za Evropu premekano i presporo.
Ted Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 ajd stručnjaci, jel može Kaminski da igra u paru sa ovim Kaboklom? kao u onom vicu o pandurima, zašto idu u paru, jedan zna da čita (skače), a drugi da piše (puni koš) i šta je ovaj Kaboklo, centar, četvorka, trojka? sve to ili ništa? mada vidim da kod Željka to i nema mnogo veze.
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Neko reče kamila, meni je Frenk isto raga, kao ona "Stara Mo" iz crtaća o Šilji na konjičkim trkama. Trudi se onako sav rasklimatan, pa imaš utisak da će da se raspadne i ugine svakog trenutka na parketu.. Trebaće Brazilac da bude "Brza fotografija" da nadoknadi sve njegove nedostatke. Pises o Jokicu? Kakva je to mrcina jebote.. A ne sori, nisam video da pise Frenk..
garmonbozia Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Meni je i dalje neverovatno sa kojom emocijom i energijom Željko vodi utakmicu, pa i ona proslava na kraju. Najveći trener svih vremena... 9
Milošica Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Jel mu dođe Boško neki rod? Koja mu je krsna slava?
SNARC Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 1 minute ago, garmonbozia said: Meni je i dalje neverovatno sa kojom emocijom i energijom Željko vodi utakmicu, pa i ona proslava na kraju. Najveći trener svih vremena... Mislim da je to pre vrhunac rolerkostera emocija koji ga je zezao celo vece..te gubimo 15..te stignemo..te povedemo..te useremo 5 sekundi pred kraj i poklonimo loptu..Ja sam se umorio a ne on. Zao mi njegovih godina
Lord Stef Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 22 minutes ago, Ted said: ajd stručnjaci, jel može Kaminski da igra u paru sa ovim Kaboklom? kao u onom vicu o pandurima, zašto idu u paru, jedan zna da čita (skače), a drugi da piše (puni koš) i šta je ovaj Kaboklo, centar, četvorka, trojka? sve to ili ništa? mada vidim da kod Željka to i nema mnogo veze. 4/5, sa 208 cm u Evropi moze da igra obe. Ono malo sto sam gledao meni lici na apgrejdovanu verziju Smailage, atleticniji i sa prilicno dobrim tajmingom za blok. I sa boljom koordinacijom 1 1
Ted Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) 4 minutes ago, Lord Stef said: 4/5, sa 208 cm u Evropi moze da igra obe. Ono malo sto sam gledao meni lici na apgrejdovanu verziju Smailage, atleticniji i sa prilicno dobrim tajmingom za blok. I sa boljom koordinacijom ne znam, sa sam gledao neki yt klip i ostao pomalo zbunjen, pošto u 80% situacija koje su tamo prikazane pripaljuje trojku, i što je još gore, pogađa. kao Pantera da sam gledao deluje da će biti zajeban za čuvanje, jer ne smeš da ga zaboraviš negde van reketa, pošto hoće da trpa. Edited November 11, 2023 by Ted
Lord Stef Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Pa ima solidnu pracku za svoju poziciju, nista epohalno ali ume da rasiri. Ono sto sam ja video je i da dobro zavrsava oko obruca. E sad jbg, to su hajlajtsi, ne znam koje su mu mane
Nikodije Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 12 minutes ago, SNARC said: Mislim da je to pre vrhunac rolerkostera emocija koji ga je zezao celo vece..te gubimo 15..te stignemo..te povedemo..te useremo 5 sekundi pred kraj i poklonimo loptu..Ja sam se umorio a ne on. Zao mi njegovih godina njega to sve hrani, on bi brze umro kada toga ne bi bilo i kada bi sedeo kuci. ovo mu produzava zivot i zdravlje. 2
Recommended Posts