Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ok, ali taj pas se dešava i u 5. sekundi izvođenja auta, pa ti treba u tom trenutku bilo kakav a da ide ka našem igraču. Krivicu bih podelio 60-40 na račun PJ

Hvala @johan nagel na snimku. Dobro je, nisam lud, bio sam ubeđen da je Frenk krenuo ka spolja, da je krenuo direkt ka košu hvatao bi loptu lakše.

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

ljudi... :lol:

Isto sam se odmah setio te reklame i bas pomislio valjda ce neko izmontirati..

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

ljudi... :lol:

- Where are we going ?

- Porfeereeyeh..

• Haha 2
Posted
3 hours ago, Eleniko said:

kkp.thumb.jpg.7517b74e0547f4b62cd78bc773127999.jpg

Opet taj samozivi Teodosic :fantom:

• +1 1
Posted

Kako mi idu na onu stvar ovi selfi likovi. Dajem glavu da u 90% slučajeva ne uspe kako treba. Smaraju ljude samo bzv. 

Posted
23 minutes ago, goofs said:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jeeeste, baš će Vilbekin i Dorsi da dodaju da neka rendom belčuga odluči tekmu. Ovi bi šutali i preko 3 Mutomba

Dorsi ne bi dodao ni da mu treba za lekove 

• +1 1
Posted

To sam i ja primetio, Aleksa nije imao šutersko veče, Jaramazu su se isto odmicali, nekako kad je Anđušić preuzeo palicu, Fener više nije mogao da skuplja sa pleja, i napad Partizana je malo prodisao.

Posted

Koju palicu, PJ je igrao pleja celu poslednju cetvrtinu? 

Anđuša je imao jedan mrak ulaz na Motlija koji je bio opterećen faulovima i onu trojku u kontri, uz 4 ubačena bacanja. Dao je onaj asist Smailagiću pod koš.

Lupeta Boša. Igrao je dosta i bio dobar, ali ništa on nije nit vodio nit organizovao.

Posted

Ne bih se složio

Posted
15 hours ago, johan nagel said:

На овом клипу се из доброг угла види моменат додавања а и завршница генерално

Њивов задњи напад шта знам, може пет секунди преко целог без тајмаута да буде зајебано али делује да су могли боље са се поставе, посебно Дорси који се гузио ту уз Вилбекина беспотребно. Али јбг нису имали тајмаут срећом по нас.

Hvala ti na ovom snimku, on objašnjava sve.

Publika ti diše za vratom, samo što ne počnu da tresu koševe.

Gledam večeras, u Blaugrani sede ko pičke na 13 sekundi do kraja.

• Haha 1
Posted

Neko reče kamila, meni je Frenk isto raga, kao ona "Stara Mo" iz crtaća o Šilji na konjičkim trkama. Trudi se onako sav rasklimatan, pa imaš utisak da će da se raspadne i ugine svakog trenutka na parketu.. Trebaće Brazilac da bude "Brza fotografija" da nadoknadi sve njegove nedostatke.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...