goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Da te Mica Beric ne cuje, koliko je samo nahvalio Franka sinoc posle utakmice. Gotivan mi je Ćomi, ali spreman sam da se svađam oko ovoga. Ako ga neko zna neka ga pozove na PPP. 1
Papovac Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 13 minutes ago, Eleniko said: ko će vam igrati garbiđ tajm u finalu F4 kad budete imali 20 razlike protiv jabuselea, ljulja i deka, zna li se promeni potpis, uvredice se booyaka 3
johan nagel Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Ђуша нам углавном једе џигерицу својим бравурама али синоћ је био добар, везао је оне јако битне поене крајем треће, плус је имао још неколико добрих потеза (украдена, асистенција). Што се тиче задњег напада није баш само Камински ту крив. Опет смо се довели у ситуацију након тајмаута да нам скоро истекне пет секунди на извођењу и онда је наврат нанос Доужер бацио не баш савршен пас који је Камински вероватно требало да ухвати али смо свакако то морали много једноставније да изведемо. Имали смо мало и среће (уз солидну одбрану) да они тих последњих пет секунди изведу у нашем смушеном стилу и да упуте баш лош шут с обзиром на то колико су времена имали на располагању.
Kreator Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 15 minutes ago, johan nagel said: Што се тиче задњег напада није баш само Камински ту крив. Опет смо се довели у ситуацију након тајмаута да нам скоро истекне пет секунди на извођењу и онда је наврат нанос Доужер бацио не баш савршен пас који је Камински вероватно требало да ухвати али смо свакако то морали много једноставније да изведемо. Naši igrači nikako da se naviknu da je Kaminski naš T-Rex (ima kratke ruke). Nikad Frenk ne može takve lopte da uhvati. 1
Profesionalac Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Da, lošiji pas je dao PJ nego što mi se činilo u prvi mah. Mislim pas je bio loš i 90% sportista bi ga uhvatilo, ali ne i naš Frenk 44 minutes ago, goofs said: Pogledao sam sad usporen snimak, Andjusic je trebalo da cuva tog belog igraca, ali je odlucio da udvaja, bila su dva milisekunda kad je mogao da prodje dobar pas - u trenutku kada se lopta daje Dorsiju, a i sam Dorsi je mogao da posalje pas umesto da sutne. Lik bi verovatno imao otvoren ulaz do kosa. No opet, 5 sekundi za napad je premalo bez tajmauta, ovako konfuzne zavrsnice se vidjaju precesto (secamo se nase utakmice na SPu, a imali smo 7 sekundi za napad). Cak bih se usudio reci da je ovaj blickrig Andjusica bila dobra odluka jer Dorsi voli mnogo vise da pripaljuje nego da dodaje, a i bolje ostaviti sut onom Biberovicu nego Dorsiju. Inace je taj pas Vilbekina bio bzvz, dodao si igracu koji je na metar i po od tebe. Kod poslednje odbrane nije Đuša preuzimao nego Naneli (čuvao je u prvoj postavci izvođača). Krenuo je već na centru da udvaja Vilbekina, pa je Danilo ostao između Dorsija i Tarika i napravio je ok odluku da ide na prvi pas na Dorsija. Veća je opasnost bila da Vilbekin pošalje (težak) pas direkt ka Biberoviću u trenutku kada Danilo kreće napred, nego kasnije Dorsi kroz Danila na oko 1.5 s do kraja - što bi bilo vremenski baš knap. 4
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 18 minutes ago, BlackGeorge said: Naši igrači nikako da se naviknu da je Kaminski naš T-Rex (ima kratke ruke). Nikad Frenk ne može takve lopte da uhvati. Bas tako, odgovornost je uvek na onome ko dodaje, njemu mu se onda i pise izgubljena. Pas je dobar kada ide u ruke igracu, a ne ispred, pored. 2
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Author Posted November 10, 2023 ima pj tu osobinu da mu lopte imaju pravolinijsku putanju velike brzine, protivu asvela je imao pas preko pola terena gde je lopta letela kao metak samo još da savlada da frenka mora da gađa podno kupole sve van toga je rizik da je neće uhvatiti ona sinoć lopta je bila baš zajebana, mislim da je moglo to bolje da bude, da ne kažem kao što je anđuša poslao pas ka smajliju 1
smooth.Op Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 @goofs slažem se sa zapažanjima izuzev komentara za Frenka. Ne sumnjam da će se naći postavka gde će biti ubitačan za minute provedene na parketu. Samo mu pokriti slabosti u odbrani, to sam neće moći da popravi. Ostalo će biti bombona. Drago mi je da je malo života pokazao sinoć. Bitno je da ih zavoza ta atmosfera. 2
April Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Smajli juče završio meč sa dve lične. Jedan od onih koji trebaju da urame sv.Žoca. 2
goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bas tako, odgovornost je uvek na onome ko dodaje, njemu mu se onda i pise izgubljena. Pas je dobar kada ide u ruke igracu, a ne ispred, pored. Pa ne, pas treba da te ili gurne u kretnju ili da ti nastavi tvoju prirodnu kretnju, nije svaki pas statičan. Nije ono uopšte loše dodavanje PJa bilo, samo je Kaminski kamila i eksplozivnost mu je misaona imenica. Bilo ko drugi od igrača iz obe ekipe bi ono uhvatio i lagano prikucao. Mislim, ok, greška PJa je što je trebalo da zna kome dodaje loptu, isto kao i Ledej za onaj ali-up. Valjda su sad naučili. 1
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) 8 minutes ago, goofs said: Pa ne, pas treba da te ili gurne u kretnju ili da ti nastavi tvoju prirodnu kretnju, nije svaki pas statičan. Nije ono uopšte loše dodavanje PJa bilo, samo je Kaminski kamila i eksplozivnost mu je misaona imenica. Bilo ko drugi od igrača iz obe ekipe bi ono uhvatio i lagano prikucao. Mislim, ok, greška PJa je što je trebalo da zna kome dodaje loptu, isto kao i Ledej za onaj ali-up. Valjda su sad naučili. Na 7 sekundi pre kraja treba ti siguran pas. Ti vodis, ne moras ni da das kos, samo da imas loptu u svojim rukama. Otvorio se prostor ispred Franka sto je povuklo PJ-a, ali pas prosto nije bio dobar. edit: Setih se onog Djurkovica sa TVCG sa cuvenim komentaroma posle pasa Deje genija "Dje je taj Masaro". Edited November 10, 2023 by Jimmy Kowalski 2
johan nagel Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 На овом клипу се из доброг угла види моменат додавања а и завршница генерално Њивов задњи напад шта знам, може пет секунди преко целог без тајмаута да буде зајебано али делује да су могли боље са се поставе, посебно Дорси који се гузио ту уз Вилбекина беспотребно. Али јбг нису имали тајмаут срећом по нас. 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, Eleniko said: siguran sam da bi se i vi nervirali da ste imali ovakvu realizaciju poslednjeg napada gde su postojale izglednije opcije Jeeeste, baš će Vilbekin i Dorsi da dodaju da neka rendom belčuga odluči tekmu. Ovi bi šutali i preko 3 Mutomba 3 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Author Posted November 10, 2023 pj je bio prebrz ovde, nadam se da će biri kompatibilan u tom segmentu sa brunom to bi bilo genijalno
Recommended Posts