garmonbozia Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 15 minutes ago, Eleniko said: isteklo bi vreme 3
goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 15 minutes ago, Eleniko said: Nema boga da taj pas prodje i sut za 0.9s. Mozda par kadrova ranije, pre nego je Dorsi dobio loptu. 2
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, BlackGeorge said: Izgleda da će Koprivica najmanje da se raduje dolasku Kabokla, barem što se tiče igranja u evroligi. Željko kritikuje Tristana što znači da od njega više očekuje. A realno i talentovaniji je, samo što je jebivetar. Pitala ga Rada za Tristana, pa je zato govorio o njemu. Isto kao sto je govorio o Balsi na pocetku sezone. Jednog hvali zbog napada, a kritikuje zbog odbrane, drugog obrnuto. Nista kod Zeljka nije zacementirano, kao sto je izvukao Tristana protiv Baskonije a prethodno nije nekoliko utakmice ulazio ni minut. On samo gleda da motivise igrace da se vise trude, to je sve. 2
Ted Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) 28 minutes ago, Jesper23 said: Složio bih se da je kraća rotacija jedan od razloga, jeste KKP izašao motivisanije, ali opet 4 asistencije i 9 izgubljenih, pa to nije ni za amaterski nivo, čak da su igrali protiv Bed Bojs Pistonsa. Da li se ja dobro sjećam, vi ste ganjali Moneke-a, ovog što sad igra za Baksoniju. Kakav ultra zajeban i neobičan igrač. ovo prvo ne mogu da komentarišem baš, pošto nisam gledao utakmicu. ono što primećujem, prema rezultatima, jeste da postoji napredak. ako se izuzmu prve tri utakmice (ubedljiv poraz od Makabija, ubedljiva pobeda protiv A(ba)svela i treća gde nas je Barsa, realno, rutinirala) počeli smo konkurentno da igramo od 4. kola. Olimpijakos, Zvezda, Baskonija i Fener. sve tesno u pičku materinu, produžeci, neizvesne završnice. tu smo napravili 2/4, što je generalno ok, jer ne možeš dobiti svaku neizvesnu završnicu. zato je liga zanimljiva, mogli smo sve 4 da dobijemo i da budemo u vrhu, ali i da izgubimo i budemo na dnu. tanka linija. optimizam daje činjenica da je sve ovo ostvareno u trenutku kada je ekipa daleko od realnog maksimuma, nije ni na nekom optimumu koji bi se očekivao za ovaj deo sezone, igrači dolaze još uvek, neki se uklapaju još uvek, neki bitni igrači su se povredili i propustili sve ili deo ovoga. sad, jbg, to je trka sa vremenom, dal ćeš sve da posložiš na vreme i odeš u gornji dom ili ćeš da izgubiš priključak. Moneke je ovaj što liči na Miki Mausa, mislim da smo ga ganjali. ali su naši progonitelji zakazali u tom periodu, jer su se zapleli u određenu sporednu priču, sa elementima religije i mistike. Edited November 10, 2023 by Ted
shimpu Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, booyaka said: Meni je najimpresivnije bilo kad je zakucao preko dva igrača, Smailagića i ne sećam se ko je bio drugi, možda Jaramaz Meni je najimpresivnije bilo kad je Smajli zakucao preko Tobija uz faul 1
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) 17 minutes ago, garmonbozia said: isteklo bi vreme verovatno bi ali vrlo nesrećno organizovan poslednji napad, lopta nije stigla do 2 igrača u boljoj poziciji za šut od dorsija nije da nisu dobijane EL tekme ovog range i u kraćim napadima. ali dobro nebitno i nevažno, pričamo o detaljima i sitnicama dan kasnije. siguran sam da bi se i vi nervirali da ste imali ovakvu realizaciju poslednjeg napada gde su postojale izglednije opcije. Edited November 10, 2023 by Eleniko
goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Sad onako hladnije glave da izanaliziram, dobili smo ih na teške guzove, isto kao što smo i prosuli u Baskoniji, da su bili kompletni ne bi silazilo ispod 10. Imam utisak da Željko na svakoj utakmici mora da da četvrtinu fore dok vidi koji od naših igrača nisu jeli bunike taj dan. I dalje tvrdim da nam je PJ najveća zaliha, samo da proigra i bude konstantniji. Imam utisak da je preplašen i vrlo nesiguran i nekako usporen. Sa samopuzdanjem i bezobarzlukom koji ima npr. jedan Aleksa bio bi paklen igrač. Nadam se da ćemo to dočekati. Od Kaminskog dižem ruke, mislim da smo videli maksimum koji on može da pruži i to će nas ubijati do kraja sezone. Utisak je da je on sada ludi-Birča tip igrača, da mora da ubaci 15-20 poena da bi bio koristan, inače je minus za ekipu. Malo je popravio defanzivu pa sad pravi faulove na prvom koraku (mada to deluje malo trapavo), a ne na koš-faul situacijama, i generalno je dobar da posprema koševe sa 2-3m, ali nepokretan do bola. Madar mu uzeo ispod koša poluživu loptu (uz faul), u situaciji u kojoj bi je prvi centar bilo koje od ostalih 17 ekipa prikucao u koš, uključujući i dva naša koji sede na klupi, a i ovog trećeg koji tek treba da zaigra. Ono u poslednjem napadu neću ni da komentarišem. Ponitkina rola mi se svidela, mislim da ćemo prodisati kada on i Trifun preuzmu jaku defanzivnu trojku, a Naneli se vrati na dva. Biće i skok bolji. Trifa i Tristan opet dobre partije, kapa dole kako su se podigli iz kanala od pre par nedelja. Mislim da su jedini trenuci kada zaista imamo odbranu obruča ti kada je Tristan u igri. E i da, jeste izvalili kako čudan izbačaj ima, šutira nekako sa čela, čak ispod čela. Super on to ubacuje, ali da podigne šut još malo iznad glave bio bi prezajeban, teško se to brani kod toliko visokih i krakatih ljudi. Anđuša, lebe mekani, ne znam šta reći. Bio je koristan, opet samo jedan ishitren šut u jednom vrlo trapavom napadu, i onako ne-tragičan u odbrani, što je super. A prvi put kad je ušao napravio je faul-koš posle 20 sekundi, mislio sam da će ga Željko izvaditi i zaboraviti do kraja utakmice. Bar ja bih. 4
Milošica Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 minute ago, goofs said: Anđuša, lebe mekani, ne znam šta reći. Bio je koristan, opet samo jedan ishitren šut u jednom vrlo trapavom napadu, i onako ne-tragičan u odbrani, što je super. A prvi put kad je ušao napravio je faul-koš posle 20 sekundi, mislio sam da će ga Željko izvaditi. Bar ja bih. To u maju kad uzmemo EL. 7
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 ko će vam igrati garbiđ tajm u finalu F4 kad budete imali 20 razlike protiv jabuselea, ljulja i deka, zna li se
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 2 minutes ago, goofs said: Od Kaminskog dižem ruke, mislim da smo videli maksimum koji on može da pruži i to će nas ubijati do kraja sezone. Utisak je da je on sada ludi-Birča tip igrača, da mora da ubaci 15-20 poena da bi bio koristan, inače je minus za ekipu. Malo je popravio defanzivu pa sad pravi faulove na prvom koraku (mada to deluje malo trapavo), a ne na koš-faul situacijama, i generalno je dobar da posprema koševe sa 2-3m, ali nepokretan do bola. Madar mu uzeo ispod koša poluživu loptu (uz faul), u situaciji u kojoj bi je prvi centar bilo koje od ostalih 17 ekipa prikucao u koš, uključujući i dva naša koji sede na klupi, a i ovog trećeg koji tek treba da zaigra. Ono u poslednjem napadu neću ni da komentarišem. Da te Mica Beric ne cuje, koliko je samo nahvalio Franka sinoc posle utakmice.
Ted Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) pogledao sam sad ove produžene hajlajtse na ELtv......vrlo pozitivno je ono što sam video od Anđuše, bar što je bilo u ovom snimku. solidna odbrana, važan ofanzivni skok, nekoliko probijanja sa polaganjem, nekoliko asistencija, trojka baš kad treba. stekao sam utisak da se dosta bavio i organizacijom igre. kapiram da pokriva odsustvo Pantera, pa mu je sad prilika da podigne igru na viši nivo. Edited November 10, 2023 by Ted 4
Jimmy Kowalski Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Kad se oporavi Punter, vratice njega Zeljko ponovo u ABA 2..
Milošica Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 6 minutes ago, Eleniko said: ko će vam igrati garbiđ tajm u finalu F4 kad budete imali 20 razlike protiv jabuselea, ljulja i deka, zna li se Pustićemo malo Pantera. 2
goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 11 minutes ago, Eleniko said: verovatno bi ali vrlo nesrećno organizovan poslednji napad, lopta nije stigla do 2 igrača u boljoj poziciji za šut od dorsija nije da nisu dobijane EL tekme ovog range i u kraćim napadima. ali dobro nebitno i nevažno, pričamo o detaljima i sitnicama dan kasnije. siguran sam da bi se i vi nervirali da ste imali ovakvu realizaciju poslednjeg napada gde su postojale izglednije opcije. Pogledao sam sad usporen snimak, Andjusic je trebalo da cuva tog belog igraca, ali je odlucio da udvaja, bila su dva milisekunda kad je mogao da prodje dobar pas - u trenutku kada se lopta daje Dorsiju, a i sam Dorsi je mogao da posalje pas umesto da sutne. Lik bi verovatno imao otvoren ulaz do kosa. No opet, 5 sekundi za napad je premalo bez tajmauta, ovako konfuzne zavrsnice se vidjaju precesto (secamo se nase utakmice na SPu, a imali smo 7 sekundi za napad). Cak bih se usudio reci da je ovaj blickrig Andjusica bila dobra odluka jer Dorsi voli mnogo vise da pripaljuje nego da dodaje, a i bolje ostaviti sut onom Biberovicu nego Dorsiju. Inace je taj pas Vilbekina bio bzvz, dodao si igracu koji je na metar i po od tebe.
Recommended Posts