Jesper23 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Čestitke komšije, jako bitna pobjeda, neće biti lako dobiti Fener ove godine. Gosti nakon fantastičnog prvog poluvremena u drugom poluvremenu samo 4 asistencije i 9 izgubljenih lopti, ponudili su se, a vi ste uspjeli da se nesamoubijete i ovu utakmicu, iako je je malo falilo. 3 3
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) Meni je najimpresivnije bilo kad je zakucao preko dva igrača, Smailagića i ne sećam se ko je bio drugi, možda Jaramaz Edited November 10, 2023 by booyaka
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 4 hours ago, booyaka said: Ja znam, ovi su igrali sa sedam igrača + jedan im je isključen zbog pet ličnih. Možda je i zbog ovoga. BTW liči na burner account mog omiljenog forumaša 3
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 prodali se za tost i kajganu, e moja evroligo 2
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Author Posted November 10, 2023 (edited) e ^^ Edited November 10, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Kreator Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Izgleda da će Koprivica najmanje da se raduje dolasku Kabokla, barem što se tiče igranja u evroligi. Željko kritikuje Tristana što znači da od njega više očekuje. A realno i talentovaniji je, samo što je jebivetar.
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 39 minutes ago, Eleniko said: prodali se za tost i kajganu, e moja evroligo dosadili im 7 Days kroasani izgleda
Ted Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, Jesper23 said: Čestitke komšije, jako bitna pobjeda, neće biti lako dobiti Fener ove godine. Gosti nakon fantastičnog prvog poluvremena u drugom poluvremenu samo 4 asistencije i 9 izgubljenih lopti, ponudili su se, a vi ste uspjeli da se nesamoubijete i ovu utakmicu, iako je je malo falilo. Željkov komentar je bio da u prvom poluvremenu nismo ni pokušavali da igramo odbranu. Doslovno je to rekao. Meni dovoljno, kao osnovni razlog zašto se utakmica kretala tako kako se kretala. Očigledno smo u drugom poluvremenu zategli odbranu, njima došla na naplatu kraća rotacija, pa su se stekli uslovi da dobijemo nekako ono što se po definiciji gubi.
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 zna li ste gde je bio doručak, gilda ili neko još bednije mesto
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 minute ago, Ted said: Očigledno smo u drugom poluvremenu zategli odbranu, njima došla na naplatu kraća rotacija, pa su se stekli uslovi da dobijemo nekako ono što se po definiciji gubi. U celom drugom poluvremenu su nam dali manje nego što su nam dali u drugoj četvrtini.
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Author Posted November 10, 2023 (edited) balšu je zabetonirao za kraj klupe ono što je do sada jasno da kod željka imaju tri stadijuma za mlade igrače, trening, aba i el. kako ni u abi ne beleži deluje da još nije ispravio greške sa mege Edited November 10, 2023 by kud u maglu Simoviću ⬆️⬆️⬆️⬆️
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 21 minutes ago, Eleniko said: zna li ste gde je bio doručak, gilda ili neko još bednije mesto Kako gde, Franš, tamo je otvoren račun
Jesper23 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 21 minutes ago, Ted said: Željkov komentar je bio da u prvom poluvremenu nismo ni pokušavali da igramo odbranu. Doslovno je to rekao. Meni dovoljno, kao osnovni razlog zašto se utakmica kretala tako kako se kretala. Očigledno smo u drugom poluvremenu zategli odbranu, njima došla na naplatu kraća rotacija, pa su se stekli uslovi da dobijemo nekako ono što se po definiciji gubi. Složio bih se da je kraća rotacija jedan od razloga, jeste KKP izašao motivisanije, ali opet 4 asistencije i 9 izgubljenih, pa to nije ni za amaterski nivo, čak da su igrali protiv Bed Bojs Pistonsa. @Eleniko Mislim da nije bilo dovoljno vremena za pas i šut. Da li se ja dobro sjećam, vi ste ganjali Moneke-a, ovog što sad igra za Baksoniju. Kakav ultra zajeban i neobičan igrač.
Recommended Posts