Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Dobili bi đoku da nismo isterali Motlija 5 min pred kraj.

Fener jak kao zemlja-

• +1 6
Posted

Biće još jači kad im se vrati Bjelica. 

• Haha 8
Posted

Meni je samo zao ovih 7 momaka iz fenera, koji su se muski borili, ali ne moze se protiv sudija. Mi uz ovakvo sudjenje mozemo da napadnemo i denver. Jaooo kad bi nam Hordov sudio u evroligi. Jaoooooooo, ali ok nije ni ovako lose. Cestitke sudijama i igracima Partizana

Posted

dobro jutro groblje

Posted

Nama kad se vrati Panter i zaigra Kaboklo, imacemo 17 igraca na raspolaganju. Panter, ledej, naneli, ponitka, kaminski, kaboklo, dozier, jaramaz, avramovic, andjusic, trifunovic, smajli, tristan, koprivica + 3 sudije po sopstvenom izboru

Posted
27 minutes ago, smooth.Op said:

Biće još jači kad im se vrati Bjelica. 

A vi ne znate da je Bjelica u zvezdi?:D

Posted
1 hour ago, booyaka said:

Ja znam, ovi su igrali sa sedam igrača + jedan im je isključen zbog pet ličnih.

Džaba, vi cigani stvarno nikako da naučite šta je to skraćena rotacija :fantom:

• Haha 1
Posted
27 minutes ago, *edited by mod said:

Džaba, vi cigani stvarno nikako da naučite šta je to skraćena rotacija :fantom:

Zato je Itudis naučio 

Posted

Highlight utakmice je bio kada vučemo kontru, jednu od retkih na utakmici u sezoni, i Ledej baca lagan ali-up pas za Kaminskog, a ovaj pravi golmanske bravure ne bi li je uhvatio sa zemlje. Lopta odlazi u aut.

• Haha 2
Posted

panterica se vraća za efes

taman

• +1 1
Posted
2 hours ago, April said:

Dobili bi đoku da nismo isterali Motlija 5 min pred kraj.

Pakao kakva sajla, bukvalno kao da ga je neko crtao za neki nastavak predatora.. Ja sam se letos ložio da će ga Itudis precrtati, pominjao se i neki nesporazum na toj relaciji, ali kad ga vidiš na terenu shvatiš da takvog igrača hoće svaki kršten trener. Strašno koliko učestvuje u svakom skoku..

• +1 1
Posted

Jeste, ali je i mentol. Petu ličnu je pravio 3 puta, treći put je, da'l kaminskom ili smajliju pokušao obe ruke da slomi. 

Posted

ja se nadam da ovaj naš novi Brazilac donekle sliči Motliju.....u smislu ovog doprinosa gore opisanog, bez mentolstva, takođe gore opisanog

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...