Popular Post shimpu Posted November 10, 2023 Popular Post Posted November 10, 2023 Booyaka i midleclas nakon utakmice 1 1 14
April Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Dobili bi đoku da nismo isterali Motlija 5 min pred kraj. Fener jak kao zemlja- 6
shimpu Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Meni je samo zao ovih 7 momaka iz fenera, koji su se muski borili, ali ne moze se protiv sudija. Mi uz ovakvo sudjenje mozemo da napadnemo i denver. Jaooo kad bi nam Hordov sudio u evroligi. Jaoooooooo, ali ok nije ni ovako lose. Cestitke sudijama i igracima Partizana
shimpu Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Nama kad se vrati Panter i zaigra Kaboklo, imacemo 17 igraca na raspolaganju. Panter, ledej, naneli, ponitka, kaminski, kaboklo, dozier, jaramaz, avramovic, andjusic, trifunovic, smajli, tristan, koprivica + 3 sudije po sopstvenom izboru
Tresko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 27 minutes ago, smooth.Op said: Biće još jači kad im se vrati Bjelica. A vi ne znate da je Bjelica u zvezdi?
*edited by mod Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 1 hour ago, booyaka said: Ja znam, ovi su igrali sa sedam igrača + jedan im je isključen zbog pet ličnih. Džaba, vi cigani stvarno nikako da naučite šta je to skraćena rotacija 1
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 27 minutes ago, *edited by mod said: Džaba, vi cigani stvarno nikako da naučite šta je to skraćena rotacija Zato je Itudis naučio
goofs Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Highlight utakmice je bio kada vučemo kontru, jednu od retkih na utakmici u sezoni, i Ledej baca lagan ali-up pas za Kaminskog, a ovaj pravi golmanske bravure ne bi li je uhvatio sa zemlje. Lopta odlazi u aut. 2
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Author Posted November 10, 2023 panterica se vraća za efes taman 1
Popular Post shimpu Posted November 10, 2023 Popular Post Posted November 10, 2023 7 igraca fenera pobeglo na brest Jedan dobio 5 licnih, ostalo ih 6 6 igraca fenera, pobeglo u svet Jedan promasio trojku, ostalo ih 5 5 igraca fenera, lete ko leptiri Preko jednog zakucao Tristan, ostalo ih 4 4 igraca fenera, bes u njima vri Andjusa pogadja bacanja, a onda i 3 3 igraca fenera, a protiv njih ja Ne moze nam niko nista, tu je sudija Dva igraca fenera, a pogled im ledan Kako igra Trifa, bas je izvanredan Jedan igrac fenera, a zove se Jam Pomisli u sebi: Necu kos da dam 1 1 9 4
Vasilij Zajcev Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 2 hours ago, April said: Dobili bi đoku da nismo isterali Motlija 5 min pred kraj. Pakao kakva sajla, bukvalno kao da ga je neko crtao za neki nastavak predatora.. Ja sam se letos ložio da će ga Itudis precrtati, pominjao se i neki nesporazum na toj relaciji, ali kad ga vidiš na terenu shvatiš da takvog igrača hoće svaki kršten trener. Strašno koliko učestvuje u svakom skoku.. 1
hooyadahoo Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Jeste, ali je i mentol. Petu ličnu je pravio 3 puta, treći put je, da'l kaminskom ili smajliju pokušao obe ruke da slomi.
Ted Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 ja se nadam da ovaj naš novi Brazilac donekle sliči Motliju.....u smislu ovog doprinosa gore opisanog, bez mentolstva, takođe gore opisanog
Recommended Posts