Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
On 8. 7. 2023. at 20:27, kud u maglu Simoviću said:

ja verujem u janija, prošlu sezonu je celu odigrao u kontraritmu ekipe, bile su i neke idiotske povrede tek da mu ne daju da se vrati u kolosek

u narednoj verujem da

bi mogao da ponovi min 60% utakmica koje bi bile poput one u kaunasu

mislim da mu se zamera sto nije agresivniji u napadu.

ne koristi mismatch situacije.

exum je zlostavljao evroligu ove sezone na taj nacin. naravno exum je raznovrsniji igrac.

voleo bih i ja da papa ostane kod nas.

sta ce u onu potencijalnu ludnicu

• +1 1
Posted

Грк је био користан ако га посматрамо из улоге и плате некаквог Загорца. Али с обзиром да је примао много више пара и очекивања су била већа тако да је дефинитивно подбацио. Мој утисак је да он некако није ни у потпуности кликнуо с екипом и ако му се већ иде кући не бих га задржавао мало је рећи.

Posted

otrebi li boraniju mirota?

Posted

Ja ne verujem da se Zagorac spominje u istim rečenicama sa Papapetruom. Čovek uđe s klupe, neka tekma pri kraju sezone, spusti se dole, fade away, ubaci 3 puta čoveku koš u lice na isti način. Kad je sam, zvekne i pokoju trojku. Ima masu, ima iskustvo, retko gde je mismeč sa kime god da ostane u odbrani. Znači Rade Zagorac ni vodu ne može da mu nosi. Jeste, možda ima veliku platu za ulogu koju ima, ali stavi Radeta umesto njega, i Partizan ne ulazi u top 8. 

• +1 9
Posted

Ja sam se ohladio od prelaznog roka, flomasterisem f5 taster vec drugi put u dve nedelje

re: cene na trzistu - Koreja, Tajland, Kina povecavaju budzete sa one strane, sa druge strane onaj neki hibrid razvojne lige za mlade igrace vrbuje mlade talente poput onog spanca mvp-ja nekog prvenstva ovog leta, ok, ovo mozda ne znaci puno evropskim (vremesnim) kosarkasima ali spomenuta 'trzista' postaju ozbiljan takmac EL gde mozes (poput Dwighta Howarda) igrati i rekreativnu kosarku za ozbiljan novac. Tako da, konkurencija u smislu dostupnih trzista je povecana i igraci verovatno imaju vise opcija i vise faktora koje razmatraju u odluci nego ranijih godina. Ovo je neko licno zapazanje though, mislim da ce EL ekipe u narednom periodu morati zaista ozbiljan novac da izdvoje (ostavljam 'isplativost' i neprofitabilnost kosarke kao sporta van) da bi privoleli top-tier talent, tj one ekipe koje zele da budu u trci za EL trofej. Jos ako zaista u pricu udju Arapi k'o u fudbalu...

Posted

mislim da njega jebava sad ovo sipanje love u pao i gde bi on bio u tom atamanovom sistemu

igrati kući je plus, a opet mislim da mu se ne aka opet ispočetka sve, on bi u tom novom pao-u bio u kategoriji pomoćnog osobolja

verujem da sad vaga, i da će 1 ☎️ to da reši

Posted

evo sad kazu vraca se jara maz, ja bi volo da je istina :fantom:

Posted

IMG_7222.thumb.jpeg.a8163b026bd4fe355f4a7aeb4489a209.jpeg

• +1 2
Posted
43 minutes ago, lord_s said:

re: cene na trzistu - Koreja, Tajland, Kina povecavaju budzete sa one strane, sa druge strane onaj neki hibrid razvojne lige za mlade igrace vrbuje mlade talente poput onog spanca mvp-ja nekog prvenstva ovog leta, ok, ovo mozda ne znaci puno evropskim (vremesnim) kosarkasima ali spomenuta 'trzista' postaju ozbiljan takmac EL gde mozes (poput Dwighta Howarda) igrati i rekreativnu kosarku za ozbiljan novac. Tako da, konkurencija u smislu dostupnih trzista je povecana i igraci verovatno imaju vise opcija i vise faktora koje razmatraju u odluci nego ranijih godina. Ovo je neko licno zapazanje though, mislim da ce EL ekipe u narednom periodu morati zaista ozbiljan novac da izdvoje (ostavljam 'isplativost' i neprofitabilnost kosarke kao sporta van) da bi privoleli top-tier talent, tj one ekipe koje zele da budu u trci za EL trofej. Jos ako zaista u pricu udju Arapi k'o u fudbalu...

Isti utisak imam, NBA je pocela da uzima sve zivo i nezivo iz Evrope, evo dva poslednja MVPja odose tamo da budu, u najboljem slucaju, igraci rotacije. Centara nema ni u najavi, titulu uzeo najbolji centar u ligi, jedan Lesor se muva oko najbolje postavke sezone, jos par timova ima teske petice, ostatak fura ono sto su nekad bile cetvrtke, grmalji od 203-4cm.

Bas je cudan period dosao, bilo ih je i ranije, ali cini mi se ne u ovoj meri, ne bi se timovi toliko otimali za 30godisnjake. 

Ovo je zapravo idealno doba za onaj Dulov sistem sa klincima. Takodje 1 Dejan Milojevic danas da igra kosarku izgazio bi EL uzdus i popreko.

Posted

Jare:ziga:🖤🖤🖤🖤🤍🤍🤍💣💣💣💣

Posted (edited)
27 minutes ago, lord_s said:

Za siru rotaciju, nadam se.

Da zauzme mesto Andjuse, Andjusa se seli kod Tegija i jednim udarcem resili smo dve muve.. :fantom:

Jaramaz se inace spominjao jos sredinom sezone kao realna mogucnost. On zeli da opravi svoju karijeru, sto znaci da vise od para zeli da igra. Sporadicno igranje i mala minutaza je poslednje sto mu treba. U sustini je isti tip igraca kao Aleksa, koji je u poslednje dve sezone napravio dobar progres.

Madar jos nije siguran, kao ni Nunnaly. Na kraju ne verujem da cemo imati vise igraca na spoljnim pozicijama nego prosle sezone..

Edited by Jimmy Kowalski
  • Hvala 2
Posted

Stvaramo domaću osnovu.

Još Beslac i da zatvaramo roster.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Đurišić, Beslać, Ivišić i cepaj tu Evroligu.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ja ne verujem da se Zagorac spominje u istim rečenicama sa Papapetruom. Čovek uđe s klupe, neka tekma pri kraju sezone, spusti se dole, fade away, ubaci 3 puta čoveku koš u lice na isti način. Kad je sam, zvekne i pokoju trojku. Ima masu, ima iskustvo, retko gde je mismeč sa kime god da ostane u odbrani. Znači Rade Zagorac ni vodu ne može da mu nosi. Jeste, možda ima veliku platu za ulogu koju ima, ali stavi Radeta umesto njega, i Partizan ne ulazi u top 8. 

Спомињао сам их ја рекао бих у прилично јасном контексту.

Навео си пример са једне утакмице пред крај сезоне кад се већ донекле и сабрао а прескочио си огроман део сезоне у којем углавном није знао где удара. А плата је јако битан фактор јер иако смо ми сад некакви пијани милионери и даље немамо тај луксуз да преплаћујемо дефанзивне специјалисте(а и ту се прави мит као да је у питању грчки Скоти Пипен) који ето нису мисмеч у одбрани и погоде понеку тројку кад су сами.
Ни с овим за топ 8 се свакако не бих сложио. Мада би Раде да је остао имао некакву улогу Трифуновића а уместо грчке преваре би нам очи мање крвариле уз неког другог играча евролигашког калибра.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...