Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Duh Anđušića ušao u Madara 🤣

A ne znam ko je bio sa brojem 33 u našem dresu 🤣

Kaminski brat sam, a kao za drvo zavezan. Haha, koji momenti, kakva utakmica krv ti jbm. 

Mnogo bolje 3-4 nego 2-5.

Posted

E

Anđušić pogodio bitnu trojku. 

Posted
1 minute ago, garmonbozia said:

E

Anđušić pogodio bitnu trojku. 

Neverovatno. I nije zasrao mnogo večeras, 4-5 puta u odbrani i 3-4 u napadu. Znatno ispod njegovog proseka.

Nunnally je par šuteva promašio neverovatnih za njega, one floatere, LeDay vola nije mogao da ubode.

Posted

giphy.gif?cid=2154d3d753ab1edf49de663ff0

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 6
Posted

Kakva defanzivna klinika ledeja i kakva minijatura zoca sa andjusom u drugom poluvremenu. Ova utakmica će mi ostati u sećanju. 

• +1 2
Posted

С обзиром на околности, слабу форму па одсуство Пантера, изостанак Поњитке, период адаптације Доужера и Каминског и њихове објективно слабије партије у односу на Ексума и Лесора, није ово за сада уопште тако лоше, посебно резултатски.

Реално немамо ниједан озбиљан кикс, на страни смо како стоје ствари једино ми стварно гостовали Макабију, Асвел смо разбили, с Олијем и Басконијом егал текме, могли смо и да изваћаримо једну победу.

Гајби океј Барса нас рутинирала, добили Цзв и ево Фенер.

Сад нам следи можда и нешто лакши распоред и 4/6 текми у арени, уз Поњитку, Кабоклоа и Пантера у неком моменту могло би то да изгледа доста добро.

• +1 7
Posted (edited)
47 minutes ago, johan nagel said:

Сад нам следи можда и нешто лакши распоред и 4/6 текми у арени, уз Поњитку, Кабоклоа и Пантера у неком моменту могло би то да изгледа доста добро.

duplo nemačko kolo, pa efes u konstantinopoljutm

krucijalno je da potvrdimo pobedu u minhenu da bi ova utakmica dobila epitet the game

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 2
Posted

Ne znam kako smo ovo dobili, al drago mi je da jesmo

• +1 1
Posted

Sad sam tek došao kući posle utakmice, to sve govori. Koji je ovo, četvrti put ove sezone da dobijamo ovako? 

Posted

dobili smo zato sto smo bili bolji, a od njih ćemo tek biti bolji kad se vrate odsutni i nama i njima...madar počašćen malo preko mere ali sto neko rece, nakon ovakve njegove završnice - sad smo kvit, uz utisak da je ceo madarov nastup pre, za vreme i posle utakmice bio zaista gospodski... ipak, cini mi se da je vrhunac večeri bilo rajkovo "uterivanje" bjelice nazad u fener sa sve opaskom kako se ovde prica da su bjelicu poslali nazad za istanbul i kako to da itudis ne zna

Posted

to sto je ova budaletina rekla o bjelici je jedan od ozbiljnijih blamova na bilo kojoj kzn

• +1 5
Posted

morali bi u klubu time da se ozbiljnije pozabave npr da novinarske akreditacije za kzn važe samo za novinare sportskih rubrika

ili da se rajku lično uskrati mogućnost prisustvovanja istim

nek prepiše sa tanjuga/bete 

• +1 6
Posted

videh na tw jedan fun fact

u prošloj sezoni smo na ovih istih 7 utakmica imali 0:7, sad 3:4

dižemo obrtaje 

:fantom:

Posted
5 hours ago, ZokiAsov said:

Ne znam kako smo ovo dobili, al drago mi je da jesmo

Ja znam, ovi su igrali sa sedam igrača + jedan im je isključen zbog pet ličnih.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...