Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Bubrezi/nogice su bili za Atamana, mojne da se pravite Toše

Edited by booyaka
Posted

Šta mislite, da li će skidati Bruna večeras?

Ja živ nisam na šta će to da ispadne. Generalno, ne večeras samo.. Nadao sam se nekoj dokazanoj sajli iz Severne Amerike, a došao ovaj, anonimus iz Južne...što opet ne mora nužno da bude loše. Neskautiran, željan dokazivanja..

Ja vozim 300+ km samo da gledam uživo. 

Posted (edited)

nije doslovce rekao da neće igrati, ali bih se vrlo iznenadio da se on skine večeras

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

Fy7KqQoX0AE2oz9.jpeg

To je Savicu pokazo kad je odjeban za povisicu... Veci jaramaz od Jaramaza 

Posted
43 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Šta mislite, da li će skidati Bruna večeras?

ja ne verujem da će igrati. a voleo bih da bude kao kad je Bo došao, pa razvalio odmah onu prvu tekmu, dal beše sa Unikahom.

al mi se čini da kod Željka to drugačije fercera i da će da igra samo ako ne bude druge i to vrlo malo.

u pojedinim našim tekmama ja bih tolko popizdeo na klupi, verovatno bih Savića naterao da se skine i uđe. i on bi nešto uhvatio, jebeš mi sve :D

• +1 2
Posted

Ja bih recimo voleo da zaigra..mozda bude faktor iznenadjenja..osetice malo punu Arenu..Mozda se desi taman da nekim cudom protivnik ne bude imao doznamenkast broj ofanzivnih skokova veceras

Posted
13 minutes ago, Ted said:

ja ne verujem da će igrati. a voleo bih da bude kao kad je Bo došao, pa razvalio odmah onu prvu tekmu, dal beše sa Unikahom.

al mi se čini da kod Željka to drugačije fercera i da će da igra samo ako ne bude druge i to vrlo malo.

u pojedinim našim tekmama ja bih tolko popizdeo na klupi, verovatno bih Savića naterao da se skine i uđe. i on bi nešto uhvatio, jebeš mi sve :D

Dule je imao obicaj da odmah baci u vatru tog novog, da bi video dal se zajebao oko izbora jer generalno nije imao pojma koga dovodi (drugi gledali, preporucili). Secam se prve utakmice mog omiljenog stranca Freda Housea, klizao se po parketu, srljao, promasivao, ali videlo se da ima skilla i da je fighter.

Bruno s druge strane je dobro prostudiran, nije nepoznanica, zna se sta moze da donese, postepeno uvodjenje u sistem™ je ocekivano.

Posted
2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dule je imao obicaj da odmah baci u vatru tog novog, da bi video dal se zajebao oko izbora jer generalno nije imao pojma koga dovodi (drugi gledali, preporucili). Secam se prve utakmice mog omiljenog stranca Freda Housea, klizao se po parketu, srljao, promasivao, ali videlo se da ima skilla i da je fighter.

Bruno s druge strane je dobro prostudiran, nije nepoznanica, zna se sta moze da donese, postepeno uvodjenje u sistem™ je ocekivano.

Sad mi dovodjenje Torija Tomasa, Ejsi Loa i Drua Gordona ( drug ordon) dobija novo svetlo..

Posted

Law je dosao za drugu sezonu VJ-a.

A za brata Torija su se iskreno iznenadili koliko je nizak.. :D

Posted

rasprodato

nadam se da će sportski sektor ispratiti kolege iz marketinga

Posted

Valjalo bi da ih dobijemo veceras, lepse je 3-4 nego 2-5

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...