borris_ Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 6 minutes ago, Milošica said: E, kad si već tu, vi u FRA jedini zvanično objavljujete plate igrača. Svaka čast borise. Jesi li siguran za ovo? Vjerovatno to objavljuju novine a ne liga.
Milošica Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) 2 minutes ago, borris_ said: Jesi li siguran za ovo? Vjerovatno to objavljuju novine a ne liga. Siguran sam, zvanična objava. Liga/klub, ne znam ko tačno, ali novine ne. @kud u maglu Simoviću 2 miliona. Edited July 8, 2023 by Milošica 1
napadaj Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 1 hour ago, SNARC said: Moja gospodja govori grcki..i sad pitao sam je o cemu se govori o njihovim pesmama. Kaze, skoro iskljucivo o tuznim i nesrecnim ljubavima..samoci..tugovanju za nekim.. Zali Boze kome je onakvo more dato Pusti joj Rotting Christ i Naer Mataron
SNARC Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 13 minutes ago, napadaj said: Pusti joj Rotting Christ i Naer Mataron To su nam pojacanja na centru i pleju ?
kyrre Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Da li ovi potpisi PAO znace da nece biti mesta za Papu?Cenim da ce on sledece sezone biti na nivou Zagorca, ako i toliko. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk 1
kud u maglu Simoviću Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 ja verujem u janija, prošlu sezonu je celu odigrao u kontraritmu ekipe, bile su i neke idiotske povrede tek da mu ne daju da se vrati u kolosek u narednoj verujem da bi mogao da ponovi min 60% utakmica koje bi bile poput one u kaunasu 3
Kreator Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam šta čekamo Ma taj je zreo za Panatu Pitanje: Papa još uvek ima ugovor sa nama ili mu je istekao ovog leta? Edited July 8, 2023 by BlackGeorge
Azdaja Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Hoće kući Papa avaj. ja bi ga zadržao, ima on dosta košarke u sebi. 4
Geo Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 I ja bih ga zadrzao, cenim da gore od prosle sezone ne moze da odigra a i takav bio je koristan u dobrom broju utakmica .... Nemam pojma sta se dogadja ove godine sa ugovorima, ovo uopste nije normalno, da MIlutona zena nije na rano vrbovala u ovom haosu bi mogao barem jos milionce da namakne ...
Milošica Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 2 hours ago, Geo said: I ja bih ga zadrzao, cenim da gore od prosle sezone ne moze da odigra a i takav bio je koristan u dobrom broju utakmica .... +1
goofs Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ja ga ne bi zadrzavao ako zeli da ide kuci, posto je polovinu prosle sezone delovao kao da ga puskom teraju da igra. Slazem se da sigurno moze bolje i da bi bio koristan, ali to se nece desiti bez voljnog momenta.
Recommended Posts