Ted Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Hriste Bože raspeti i sveti, Madar Jam ka tvdome leti tvrdo a dugačko, na vrhu manja glava paklena to je grobarska sprava 1 2
shimpu Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Prosle su 634 godine od kosovskog boja, a sutra nam dolaze turci. Mislim da je sve jasno
shimpu Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Zarko Lausevic najavio dolazak na sutrasnju utakmicu. Turci se usrali 1 1
Lord Stef Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 1 hour ago, MiddleClass said: Sakula je sve u pravu Pa to sam i rek'o. Evo pre neki dan lik nabode Smajlija u grudi, srecom nista teze. Danas neko izazvao saobracajku tako sto je naglo zakocio ispred njega, opet srecom, nista teze. Slucajnos'? 1
MocaVukotic Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Hriste boze raspeti i sveti Jam se madar domu svome vraca Domu kom je okrenuo ledja Sva arena njega ce da vredja Pevace mu palestinske pesme Pa jam protiv partizana ne sme Promasice i dvojku i trojku Na grobarskom on jahace stojku 8
SNARC Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Sreca pa su nasi organizovani navijaci Vuciceve kuckice pa nece smeti da smisle nesto sto bi bocnulo trenutnu napetu situaciju na BI..Ali cenim da je mladi Madar progutao ozbiljnu knedlu kad je cuo da Guduric nece igrati pa ce morati da iznese celu Arenu samo na svojim ledjima
booyaka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Nadam se da će navijači Partizana pokazati minimum kulture i da neće vređati svog bivšeg igrača.
weedman Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 samo da se ne ubacuju svinjski papci na teren, sve ostalo je ok 1
Kreator Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 7 hours ago, lord_s said: Dolazi kum da se oduzi za Madara Edit, koliko smara Tegi junior sa tell us some frst impresns about everything, navijacima pred koje jos nije ni istrcao i pljeskavici koju jos nije ni sazvakao. Pa jel moze samo jednom da prvo pitanju bude makar - kako si jebote, jesi li se naspavao, lepa ti majca Mateus Saldanja mu je drugar.
Kreator Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 3 minutes ago, Godfrey said: Yam Madar, Yara Maz, isti kurac. Yaramaz na turskom znači nevaljao. Inače: Jaramaz je uvek interesantan fanovima i zbog svog neobičnog prezimena, za koje je jednom prilikom objasnio da je ono turskog porekla. – To je turska reč, u bukvalnom prevodu znači "nevaljalac" ili "zlikovac", a koristila se kada su Turci bili na ovim prostorima za drumske razbojnike, hajduke i uskoke, i moji preci su zadržali taj naziv kao prezime – istakao je jednom prilikom košarkaš. On je tada otkrio i da su njegovi preci imali "svakidašnje" prezime pre nekoliko stotina godina. – A inače mi je izvorno prezime Malešević. To je ostalo iz nekog perioda pod Turcima, neki 15. ili 16. vek – otkrio je Jaramaz. Kako je nastalo prezime Jaramaz? Prema legendi, najstarije stanište Jaramaza je selo Miruše, na obali reke Trebišnjice, gde je navodno Luka Vitomirov Malešević posedovao je čamac napravljen iz jednog komada orahovog drveta, koji je koristio za ribolov i prevoz preko reke. Jedne večeri nestao mu je čamac, a ispostavilo se da ga je uzeo trebinjski aga Mujaga Pervanagić. Nakon što je Malešević spazio agu kako peva iz njegovog č amca, zamolio ga je da mu ga vrati, na šta je ovaj odgovorio psovkama. Međutim, Malešević nije prihvatio ovu situaciju, te je udario agu tako da mu je slomio ruku u ramenu i povredio pluća, a Pervanagić je potom u lošem stanju odjurio u selo Čepelica, u kom su živeli Turci. Kada je stigao, pre nego što je izdahnuo, navodno je rekao: – Ubi me Luka Malešević, jaramaz jedan. Od tada su sve članove Lukine porodice zvali jaramazima, te je ovo ostalo kao prezime. 7 1
Godfrey Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 E bravo, sa takvim znanjem se dolazi na sveti KKP topic, a ne kao ja, Yam Madar, Yara Maz, isti kurac.
Recommended Posts