Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Zašto plaćaju buyout ako je ugovor ništavan?

• Tužno 1
Posted

Crno-beli su izašli na parket beogradske Arene, a zabrinjavajuća vest je što tamo nije bilo Kevina Pantera.

Kapiten crno-belih se muči sa povredom obe noge, odnosno zadnje lože i lista i nije poznato do kada će biti van terena.

Dobra vest je što je Alen Smailagić trenirao potpuno normalno nakon zdravstvenih problema, ali ipak sve oči su bile uprte u Bruna Kabakloa (interesantno citanje prezimena).

Najnovije pojačanje Partizana iz Venecije je pokazalo kvalitet koji bi Željko Obradović mogao da koristi u velikoj meri.

Kabaklo je pogođao trojke na treningu i tako pokazao da može dodatni da raširi napad Partizana, po čemu je ujedno drugačiji tip igrača od Frenka Kaminskog (koji jelte ne pogadja trojke uopste :D).

Dobre vesti su i da se timskim treninzima vratio Mateuš Ponitka, koji je bio povređen skoro mesec dana.

Poslednji je na treningu ostao Uroš Trifunović, koji je vežbao šut za tri poena, a ubacivao je i po 15-ak trojki u nizu (st znaci opet cigle na tekmi :D)

• Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, booyaka said:

Zašto plaćaju buyout ako je ugovor ništavan?

površno sam pogledao vest, koliko vidim ugovora nema, već predugovora. što svakao nije ista stvar. šta piše u papirima ne znam, pošto mi ih niko nije dostavio. to ne znači da nikakava obaveza ne postoji, a kakva je ta obaveza, čija, u kom iznosu i pod kojim uslovima, za to moram da vidim ugovor/predugovor.

osnovno pravilo kod tumačenja ugovora/predugovora jeste da poseduješ njihov tekst, da je napisan na jezku koji razumeš i da poznaješ propise na koje se poziva ili koji se primenjuju na konkretnu materiju. u slučaju novinarskih i medijskih interpretacija ugovornih obaveza, iskreno sumnjam da je bilo koji od ovih uslova zadovoljen. 

nečije interpretacije ugovora/predugovora, rekla-kazala, reko mi jedan čovek jednu stvar na jednome mestu i tako to, to je sve pouzdano taman koliko i predizborna obećanja. osim ako izvor nije neko ko je vrlo dobro upućen u materiju i sam slučaj i ima uvid u te papire.

Edited by Ted
Posted

neka ga nek odmori koliko treba

• +1 3
Posted (edited)

Dolazi kum da se oduzi za Madara

Edit, koliko smara Tegi junior sa tell us some frst impresns about everything, navijacima pred koje jos nije ni istrcao i pljeskavici koju jos nije ni sazvakao. Pa jel moze samo jednom da prvo pitanju bude makar - kako si jebote, jesi li se naspavao, lepa ti majca

Edited by lord_s
  • +1 1
Posted
5 hours ago, Lord Stef said:

Fener protiv nas bez Pjera, Sanlija, Kalatesa i Gudurica. 

Slucajnos'? Ne bih rek'o :fantom:

Sakula je sve u pravu :fantom:

• Haha 2
Posted

Nadam se da nećemo pljuvati sutra Madara, ali ne verujem da će se većina suzdržati.

• +1 1
Posted

Sto da ne? Ja bih ga opljuno onako, navijacki :dry:

Posted
47 minutes ago, Milošica said:

Nadam se da nećemo pljuvati sutra Madara, ali ne verujem da će se većina suzdržati.

Ja idem samo da bih ga pljunuo

• +1 4
  • Haha 3
Posted
2 minutes ago, ZokiAsov said:

Ja idem samo da bih ga pljunuo

i minimum arafatka

Posted

Nije Madar kriv zato što nije plaćan na vreme pa je mogao da ode.

• +1 2
  • Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...