booyaka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Zašto plaćaju buyout ako je ugovor ništavan? 1
Jimmy Kowalski Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Crno-beli su izašli na parket beogradske Arene, a zabrinjavajuća vest je što tamo nije bilo Kevina Pantera. Kapiten crno-belih se muči sa povredom obe noge, odnosno zadnje lože i lista i nije poznato do kada će biti van terena. Dobra vest je što je Alen Smailagić trenirao potpuno normalno nakon zdravstvenih problema, ali ipak sve oči su bile uprte u Bruna Kabakloa (interesantno citanje prezimena). Najnovije pojačanje Partizana iz Venecije je pokazalo kvalitet koji bi Željko Obradović mogao da koristi u velikoj meri. Kabaklo je pogođao trojke na treningu i tako pokazao da može dodatni da raširi napad Partizana, po čemu je ujedno drugačiji tip igrača od Frenka Kaminskog (koji jelte ne pogadja trojke uopste ). Dobre vesti su i da se timskim treninzima vratio Mateuš Ponitka, koji je bio povređen skoro mesec dana. Poslednji je na treningu ostao Uroš Trifunović, koji je vežbao šut za tri poena, a ubacivao je i po 15-ak trojki u nizu (st znaci opet cigle na tekmi ) 1
Ted Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) 1 hour ago, booyaka said: Zašto plaćaju buyout ako je ugovor ništavan? površno sam pogledao vest, koliko vidim ugovora nema, već predugovora. što svakao nije ista stvar. šta piše u papirima ne znam, pošto mi ih niko nije dostavio. to ne znači da nikakava obaveza ne postoji, a kakva je ta obaveza, čija, u kom iznosu i pod kojim uslovima, za to moram da vidim ugovor/predugovor. osnovno pravilo kod tumačenja ugovora/predugovora jeste da poseduješ njihov tekst, da je napisan na jezku koji razumeš i da poznaješ propise na koje se poziva ili koji se primenjuju na konkretnu materiju. u slučaju novinarskih i medijskih interpretacija ugovornih obaveza, iskreno sumnjam da je bilo koji od ovih uslova zadovoljen. nečije interpretacije ugovora/predugovora, rekla-kazala, reko mi jedan čovek jednu stvar na jednome mestu i tako to, to je sve pouzdano taman koliko i predizborna obećanja. osim ako izvor nije neko ko je vrlo dobro upućen u materiju i sam slučaj i ima uvid u te papire. Edited November 8, 2023 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Author Posted November 8, 2023 neka ga nek odmori koliko treba 3
lord_s Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) Dolazi kum da se oduzi za Madara Edit, koliko smara Tegi junior sa tell us some frst impresns about everything, navijacima pred koje jos nije ni istrcao i pljeskavici koju jos nije ni sazvakao. Pa jel moze samo jednom da prvo pitanju bude makar - kako si jebote, jesi li se naspavao, lepa ti majca Edited November 8, 2023 by lord_s 1
MiddleClass Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 5 hours ago, Lord Stef said: Fener protiv nas bez Pjera, Sanlija, Kalatesa i Gudurica. Slucajnos'? Ne bih rek'o Sakula je sve u pravu 2
MiddleClass Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 4 hours ago, booyaka said: https://sportklub.n1info.rs/posts/venecija-ne-odustaje-tuzicemo-sve-igraca-menadzera-klub A dobro Madar Kaboklo, potejto potato 1
Milošica Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Nadam se da nećemo pljuvati sutra Madara, ali ne verujem da će se većina suzdržati. 1
ZokiAsov Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 47 minutes ago, Milošica said: Nadam se da nećemo pljuvati sutra Madara, ali ne verujem da će se većina suzdržati. Ja idem samo da bih ga pljunuo 4 3
copkillah Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 2 minutes ago, ZokiAsov said: Ja idem samo da bih ga pljunuo i minimum arafatka
Nikodije Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Nije Madar kriv zato što nije plaćan na vreme pa je mogao da ode. 2 1
Recommended Posts