Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 dobro, jago ionako igra za meso iz morave, biftek plus svinjski pauflek 1
Milošica Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Just now, Eleniko said: dobro, jago ionako igra za meso iz morave, biftek plus svinjski pauflek Gledao Pakita.
Ratamahatta Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ja tesko da mogu da objasnim karijeru Zorana Dragica osim da se dosta puta neko zajebao u 1 slovu
SNARC Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 50 minutes ago, Eleniko said: gde ima tu se i prosipa, taman su mogli i promenu pola da stave u ugovor ako se pojavi potreba Ovo kod nas bese pokriva zdravstveno..moze i za bedza, tako da smo tu reseni. 1
shimpu Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Sad mi je javio jedan ortak da je potpisao Kaboklo
shimpu Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Da li bismo pobedili dream team da je igrao Kaboklo za Jugoslaviju 2
bradilko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 niko ne treba vise. sta ce nam plej? imamo onog malog sto se skidao prosle godine protiv derbija i sad protiv. jugoplastike. samo da ozdrave ponitka i panter i sve sad imamo kako cemo da budemo zajebani.vec smo zajebani ali sad jos par skokova na nasu stranu i to je ro. 3
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 1 hour ago, Eleniko said: evo ergin šilbuje vildozu, jel ostalo kusura u buđelaru lagao bi nam ko budali šamar, kako bi njega žoc izdeljao samo mislim da je kasno u januaru da se pridruži igrač na toj poziciji al srce hoće slovenca 1
Tresko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 2 hours ago, garmonbozia said: ja ga tretiram. Teo je legenda štaviše ovde su grobosi više branili tea nego pojedini zvezdaši, i to ne da bi komšiji crkla krava već iz istinskih ubeđenja Pa u suštini to sam i mislio, niko ga ne tretira loše, čak šta više. U celom tom hejtovanju i čudima, on je potpuno nebitan. Hejt je više koncentrisan na neke druge.
Shaq Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 2 hours ago, smooth.Op said: Ljudi nema šanse da toliko košta EC igrač. Jednostavno nemoguće. za veneciju je potpisao za 800k.. 1 1
Milošica Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Just now, Shaq said: za veneciju je potpisao za 800k.. Dve godine po 400. 1
Ted Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 opet kreće cifrometrija.....po principu.......ko ima pouzdan podatak, ćelava mu keva 1
Profesionalac Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Shaq je na tragu sa ciframa, ali nisu u pitanju obeštećenje i plata, nego menadžerske provizije 2
Recommended Posts