goofs Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ko ce docekat cetvrtak. Kapiram da je u grdnoj formi jer od SPa nije odigrao utakmicu, ali ni ne mora biti u nekoj formi da bi hvatao skokove i stitio obruc. 1
*edited by mod Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 22 minutes ago, Milošica said: Prema Milošu ne kapiram grobarski hejt, ali prema Ljulju kapiram bilo čiji. Vala baš, zamisli voliš Ljulja a nisi Španac i navijač Reala... Što se tiče pojačanja šteta što nije ranije doveden, mada i sreća što nije došao pre SP... 1
goofs Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 7 minutes ago, Nebojsa said: otkud ponovo ova prica za dragica? izvor? Nema izvora, vlazno mastamo, plus bi nam seo plej, a on je slobodan i kako stvari stoje nece dobiti ugovor u NBA.
*edited by mod Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 18 minutes ago, MocaVukotic said: Alen spreman za fener Idi bre čitam sa pola mozga, već sam ga Madarizovao :( 1
Jimmy Kowalski Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 18 minutes ago, goofs said: Ko ce docekat cetvrtak. Kapiram da je u grdnoj formi jer od SPa nije odigrao utakmicu, ali ni ne mora biti u nekoj formi da bi hvatao skokove i stitio obruc. Trenirao je i igrao za Makabi Rananu..
garmonbozia Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 13 minutes ago, goofs said: Nema izvora, vlazno mastamo, plus bi nam seo plej, a on je slobodan i kako stvari stoje nece dobiti ugovor u NBA. izvor sam ja, plaćate mi pivo ako bude tačno 5
goofs Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Trenirao je i igrao za Makabi Rananu.. Gle stvarno, koji je to rezim bio? Ja sam samo video da je Venecijin igrac i da nije registrovan ni za jedno takmicenje.
Azdaja Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ide gajba ako Dragon prelomi. Kakva bi to bila ekstaza aaaa 1
ZokiAsov Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 29 minutes ago, Nebojsa said: otkud ponovo ova prica za dragica? izvor? Ceka se Porfirije 1 4
garmonbozia Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) 8 minutes ago, garmonbozia said: izvor sam ja, plaćate mi pivo ako bude tačno a ja vam plaćam pivo na nekoj utakmici ako ne dođe do nove godine Edited November 7, 2023 by garmonbozia
garmonbozia Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 1 minute ago, ZokiAsov said: Ceka se Porfirije ipak je goranče pravoslavac
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 46 minutes ago, Lord Stef said: 1M buyout i 1.5M godisnja plata. Verovatno. gde ima tu se i prosipa, taman su mogli i promenu pola da stave u ugovor ako se pojavi potreba
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 14 minutes ago, garmonbozia said: izvor sam ja, plaćate mi pivo ako bude tačno al prvo meni mustuluk za kabokloa, ima 2 meseca kako vam ga je brat cigan najavio ne mora pivo moze 10 sa lukom u somunu 2
Recommended Posts