Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Janakopulos je Ćokijev vanbračni sin koji je nastao jedne vrele noći 1973. kad je Vesnu bolela glava u Haniotiju, zbog čega je ostala u apartmanu. Sve što je želeo u životu jeste priznanje, da se bar na dan oseti kao Filip, ali ne...ono je izostalo. Zato se odao kokainu i iz bunta počeo da kontrira svemu crveno-belom u svom gradu. Na kraju je genetika pobedila i on je počeo da plaća nenormalne sume za plejmekere.

Edited by Vasilij Zajcev
  • Haha 6
Posted

Lasno je platiti plejmejkera kad si prodao Meklarena kumu Nikoli

Posted

Ćoki legenda, pričvrljivio neku Grkinju kad je imao 14 godina, ali već tada je imao šarm iskusnog zavodnika iz predgrađa

Posted

Simpre oprosti mi, mislila sam da se zajebavas, ali ne :ziga:

Posted

Ovo leto obećava jedan ekstremno zanimljiv prelazni rok u košarci. Već sad seva vatra sa svih strana. Željko još vreba iz prikrajka sa dve kašikare, jednim C4 i par dinamita. Stay tuned.

Posted

mozzere, Midgeta, Nebojsa i smooth.op oprastam vam zlatiborske zore, mesecinu iznad mora Crne Gore, oprastam vam reke i ravnice, neke druge stvari, al necu sitnice

• Wub 2
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

boze kolko mrzim grcku muziku

Moja gospodja govori grcki..i sad pitao sam je o cemu se govori o njihovim pesmama. 

Kaze, skoro iskljucivo o tuznim i nesrecnim ljubavima..samoci..tugovanju za nekim..

Zali Boze kome je  onakvo more dato

• +1 2
Posted

Ovo nije normalno sa ciframa u kosarci ove godine sto se spominju za plate... a poseta i prihodi bas jadni ... Ali ko so neko rece barem mozemo da odahnemo sto je Slukas otisao, pa i Tompson ako se drzimo te logike naopake ...

p.s. Meni Dimitrios isti :

IMG_5756.jpeg

Posted
4 minutes ago, SNARC said:

Moja gospodja govori grcki..i sad pitao sam je o cemu se govori o njihovim pesmama. 

Kaze, skoro iskljucivo o tuznim i nesrecnim ljubavima..samoci..tugovanju za nekim..

Zali Boze kome je  onakvo more dato

to ti kaem, emo picketine

• Haha 1
Posted
52 minutes ago, Geo said:

Ovo nije normalno sa ciframa u kosarci ove godine sto se spominju za plate... a poseta i prihodi bas jadni ... Ali ko so neko rece barem mozemo da odahnemo sto je Slukas otisao, pa i Tompson ako se drzimo te logike naopake ...

p.s. Meni Dimitrios isti :

IMG_5756.jpeg

Najbolji su mi grci. Kukaju 13 godina kako ih je EU sasjekla i napravila od njih robove a placaju kosarkase 8M€ 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, borris_ said:

Najbolji su mi grci. Kukaju 13 godina kako ih je EU sasjekla i napravila od njih robove a placaju kosarkase 8M€ 

E, kad si već tu, vi u FRA jedini zvanično objavljujete plate igrača. Svaka čast borise.

Posted
2 hours ago, BlackGeorge said:

:laugh:

Tegi je za ove Stenli Kjubrik lično

• Haha 4
Posted
6 minutes ago, Milošica said:

E, kad si već tu, vi u FRA jedini zvanično objavljujete plate igrača. Svaka čast borise.

koliko je imao james u monaku prošle sezone

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...