Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, copkillah said:

Ubiće ih Željko u svlačionici 

Mojne, kao povratnik dobiće strožiju kaznu

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Plissken said:

Ovo je bila jedna od onih utakmica koja je trebala da se dobije, bez obzira na to sto nemamo kompletan tim na raspolaganju.

ovo bi mogla da bude krilatica kluba

no full roster

never full roster

full roster is overrated

full roster is for pussies

the one who jumps is the first to die (lokalno - ko skoči ćelava mu keva)

nek smisli marketnig nešto

Posted

Ali kakav omaž proslom gostovanju, Naneli gađa slobodna tamo gde je promašio za pobedu prosli put, mi vodimo zadnjih 10 sekundi i opet izgubimo.

• +1 2
Posted

Uzimaju 16 ofanzivnih i pobeđuju na jedan takav, ali za Balšu ni sekunda

Možda da opet probamo sa Brodzianskim

• +1 1
Posted
1 hour ago, April said:

I još jednom: hvala ti Zorane Saviću za sva tvoja pojačanja od letos

Pa Filip Čović bi bolje kupovao 

Da je doveo Laprovitolu i Monekea sad bi se baškarili sa 4-2

• +1 2
Posted

Imali smo 12 suteva iz igre i 11 bacanja manje. Pregazeni smo u broju poseda i to sto smo bili na skok od pobede, govori samo u kakvom je kanalu Baskonija.

• +1 2
Posted

makabi 15

asvel 14

barsa 16

oly 18

yvy 8

baskonija 16

ofanzivni skokovi 

jbmlg nemoguće da je samo do nedostatka mesa u reketu, sigurno su nam min 3 skoka uzeli najniži igrači na ovim utakmicama

Posted
3 hours ago, J.R. Cash said:

Andjusic prosto nema telo za ovaj nivo kosarke. Najveca njegova mentlana greska veceras je bila rotacija sa Vanje na mrtvog Mekintajera.

pa onaj pas u noge ispod kosa baskonije a najgore od svega je kad spusti loptu u dribling, nekakvi muceni ulazi..

to vec racunam kao izgubljenu loptu ili neki sut iz ocaja koji ne prilici bilo kome koji je vezao godinu dana kosarkaskog treninga.

u evroligi on moze samo da sutira ali i to je nesto. mnogi su od toga napravili karijere ali on to ne zna, on hice da " kreira" 1 na 1 resava.

najopasniji tip igraca je onaj koji nije skapirao sta moze da radi u odredjenoj konkurenciji a sta ne moze.

jebote vidi se sta nam je najveci problem ( jebeni def skok) pa dovedite nekog da skace. preveliku stetu imamo bez skoka u odbrani. a zarad napada.

tesko je to u napadu nadoknaditi.

Posted

Sa vedrije strane učinak je blago bolji nego prošle sezone

Protiv Makabija smo na istom, dobijamo ih ovde ali vrlo verovatno nedovoljno za bolji međusobni skor.

Protiv Asvela smo ispravili prošlosezonski kiks.

Protiv Olija u gostima malo bolje nego prošle sezone kada smo išli sakati dole. 

Protiv Zvezde na domaćem terenu je ispravljen još jedan uslovno rečeno kiks.

I protiv Baskonije smo upisali malo lošiji rezultat nego prošle sezone.

1-4 vs 2-3

Sad neugodni Split za vidanje rana i Fener sa Madarom i Gudurićem koji će tradicionalno da se raspuca protiv nas i zaradi ovacije domaćih navijača kolo posle.

Posted
6 hours ago, bradilko said:

pa onaj pas u noge ispod kosa baskonije a najgore od svega je kad spusti loptu u dribling, nekakvi muceni ulazi..

to vec racunam kao izgubljenu loptu ili neki sut iz ocaja koji ne prilici bilo kome koji je vezao godinu dana kosarkaskog treninga.

u evroligi on moze samo da sutira ali i to je nesto. mnogi su od toga napravili karijere ali on to ne zna, on hice da " kreira" 1 na 1 resava.

najopasniji tip igraca je onaj koji nije skapirao sta moze da radi u odredjenoj konkurenciji a sta ne moze.

jebote vidi se sta nam je najveci problem ( jebeni def skok) pa dovedite nekog da skace. preveliku stetu imamo bez skoka u odbrani. a zarad napada.

tesko je to u napadu nadoknaditi.

Šta god da ima Andjušić, voleo bih da to ima i nema u nekom drugom klubu pa nek tamo tanji živce, kesa beskorisna.

• +1 3
Posted
6 hours ago, *edited by mod said:

Sa vedrije strane učinak je blago bolji nego prošle sezone

Protiv Makabija smo na istom, dobijamo ih ovde ali vrlo verovatno nedovoljno za bolji međusobni skor.

Protiv Asvela smo ispravili prošlosezonski kiks.

Protiv Olija u gostima malo bolje nego prošle sezone kada smo išli sakati dole. 

Protiv Zvezde na domaćem terenu je ispravljen još jedan uslovno rečeno kiks.

I protiv Baskonije smo upisali malo lošiji rezultat nego prošle sezone.

1-4 vs 2-3

Sad neugodni Split za vidanje rana i Fener sa Madarom i Gudurićem koji će tradicionalno da se raspuca protiv nas i zaradi ovacije domaćih navijača kolo posle.

Sad smo na 2-4,kao i prosle godine posle 6 kola (imali smo 1-4 pa dosli na 4-4)

Dal si zaboravio barsu ili nisam skapirao nesto

Posted

Meni nije više do skora, već kako izgledamo. Nemamo protekciju pod košem niti skok, nebitno je dal igramo EL ili ABA ligu.

Jako ličimo na jesenji Partizan u onoj Evrokup sezoni kad smo takodje igrali bez poštenog centra. U novembru je došao Lesor pa je bilo bolje.

Posted

Željko je previše verovao igračima i tjt. Mi nismo umeli poslednjih pet minuta da spustimo loptu na Kaminskog na kojem su se menjali Marinković, Sedekerskis i onda rotirao Moneke. Jedan razlog je dozvoljen visok intenzitet kontakta inferiornijem igraču u reketu, a drugi to što su Avram i Jare previše neodlučni u tim situacijama. 

I pored svega mi smo imali utakmicu, ali su tri odbrane prosule sve. Anđušić koji skuplja sa Marinkovića, umesto da pusti CMM da šutira. Ne kupimo loptu u odbrani nakon što je Jaramaz blokirao Hauarda. U poslednjoj odbrani je sve bilo pogrešno. Od udvajanja Hauarda, pa dva igrača na Marinkovića izlaze i onda očajno postavljanje Trife kod skoka. Njima nije igrala trojka. A mi smo se zaletali kao da im je to jedino preostalo... Šteta. 

• +1 1
Posted

Sustina je vrlo prosta. Iako je navijacima jedna od omiljenih zanimacija upiranje prstom u dezurne krivce, mi moramo kolektivno da zaigramo bolje, kao sto smo i prosle sezone preokrenuli stvari posle 4-9. A za to je potrebno da malo vise vremena provedemo na treningu i da nas mimiodje duze odsustvovanje igraca. Brunov dolazak ce nam sigurno biti od koristi, ali sam po sebi nece resiti goruce probleme..

• +1 2
Posted

ma sve to ide na dobro. nosimo se dobro bez najboljeg igraca i bez nekog rim protectora ali imam prava kao navijac da neki put popizdim na andjusica ili na neke stvari koje ponavljamo kao resavanje jebenog skoka u odbrani.

to nema veze ni sa atleticizmom vec sa razmisljanjem u toku utakmice. e to me nervira.

kad dodje ovaj brazilero ili neki slican bice to sve mnogo bolje alimogli smo bez ovog poraza ili poraza protiv jebene mege.

sad bi imali dve pobede vise od zvezde i imali bi lepih 3 ili 4 pobede u evroligi. ipak se nismo skupili pre dva meseca.

svidja mi se napredak jaramaza, lepa igra sinoc tristana i trife. naplaticemo sve to tamo kad bude trebalo ali nerviraju stalne greske

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...