Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Mnogo je lose ovo, rezultat je cak i najbolji.

Daleko smo od optimalne forme, ali ni u najboljoj formi mi ovakvi nismo konkurentni za ono sto je najavljivano. Prilicno je jasno da nama i sa Panterom nedostaje malo napadacke klase, ali Zeljkov napad je dovoljno dobar da drzi vodu. Kljucni problemi su cvrstina (pitanje selekcije), koncentracija u odbrani i nedostatal pameti na toj strani terena. Nasa selekcija faulova je jeziva, defanzivni skok sramotan. Cak i game plan nije dobar protiv tima i igraca sa izrazenim manama. Cela Evropa se sklanja ovoj kesi Mekintajeru, jedino ga mi udvajamo 10 metara od kosa i dajemo mu pistu da se zaleti preko celog terena. Kao da hocemo da pokaze u cemu je dobar.

• +1 1
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

trifa najviše skokova

tristan najviše poena

sad sam sve video

:ph34r:

Trifa pogodio otvorenu trojku takođe 

Posted

Mekintajer ima vise skokova pod nasim kosem od Smajlija i Kaminskog zajedno :covid19:

Aleksa uzas, Jare jos gori i bezobrazniji.

Posted

Oni igraju kako se očekuje a mi nikako da se povežemo.

Posted

Jare nije bezobrazan, samo nema kvalitet. Aleksa je u hero modu od pocetka sezone. Zreo je za in your eyes you are good guys tretman.

• +1 1
Posted

Bolno je kolko Aleksa nema pregled igre i ne ume da uposli kad se otvori prilika, a cesto se otvara kad se onako zaleti na ulaz

Posted

Niko da se sastavi, baš loše. I pored toga smo blizu, daj 5 minuta ludila

Posted

Da li ima gluplje mase u bilo kojem takmičenju od Andjušića? Kakva je to beskorisna kesetina.............................

Posted

Just now, *edited by mod said:

Oni igraju kako se očekuje a mi nikako da se povežemo.

To je najcrnje. Ocekivao sam da se oni dignu i odigraju najbolju utakmicu sezone, ali oni su u redovnom izdanju. Nije da je njih nesto krenulo, nego nas biju na cisti hustle i nas pristup i manjak cvrstine. Da smo na potrebnom noivou, rutnirali bismo ih.

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Jare nije bezobrazan, samo nema kvalitet. Aleksa je u hero modu od pocetka sezone. Zreo je za in your eyes you are good guys tretman.

Ma nije uopste, samo uzima step back 3, a ne moze bacanje od pocetka sezone da pogodi.

Posted

Ovo ne bi smelo da bude kos, jer je igrac napravio treci korak pre izbacaja lopte. Glupe sudije

Posted

Sutnuo je jednu losu loptu, mozda prvi put u sezoni i odjednom je bezobrazan. Bilo bi lepo da je bezobrazluk njegov problem.

Posted

Svaki primljen kos u trecoj, polganje. Sreca pa nam ovi bacise par lopti.

Posted

ajmo da igramo odbranu
samo 1 faul smo napravili do sada u trecoj, skoro 6. minut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...