Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Čitam komšijsku temu i sad moram ovde da pohvalim @Ted-a koji ima kupljen EL pass, ali ne gleda naše utakmice zbog tradicionalnog kontra-jinxa i uravnotežavanja kosmičkih sila koje onda, kroz teoriju struna, vode do Žocove pobede.

Tako se bre navija za Partizan alo! Žrtva za klub.

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted (edited)

@SNARC

ne drži Venciju ništa. koliko sam čitao tone, svake godine po malo

Edited by Ted
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Ted said:

@SNARC

ne drži Venciju ništa. koliko sam čitao tone, saveko godine po malo

Oprosti majko sveta, oprosti

Sto dolazak Kabokla ismevah gresan

Sjebao nas vec Mirotije Bogougodni

I zbog tog moj Partizan deluje smesan

Posted

On nije u Veneciji..Santa Maria della salute jeste :)

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, Ted said:

protivrečne informacije se objavljuju. što će reći niko ništa pouzdano ne zna.

mene interesuje kako je taj završio u Veneciji. posle, kako kažu, sjajne sezone u boljem klubu od Vencije i igara na SP. to kao da je Madar otišao iz Partizana u Turk Telekom.

Potpisao je za veneciju pre sp, a onda kad je tamo odigrao dobro jednostavno je resio da venecija vise nije  za njega i da je vreme za el.

Ja takvog lika ne bi potpisivao, ali da ne lajem previse pa da me zoki savic protiv fenera nasekira ko momu u ledja

• +1 1
Posted
1 minute ago, ZokiAsov said:

Potpisao je za veneciju pre sp, a onda kad je tamo odigrao dobro jednostavno je resio da venecija vise nije  za njega i da je vreme za el.

Ja takvog lika ne bi potpisivao, ali da ne lajem previse pa da me zoki savic protiv fenera nasekira ko momu u ledja

aha, nisam znao kad je potpisao. zapravo nisam znao ni da čovek postoji do pre par dana :D

što se drugog tiče možda je ovo plan lukavog Ostoje i podlog Savića. da nam Zvezda otme ovog i potpiše ga neregularno, pa da ih onda suspenduju ili da ne može da igra pola godine a moraju da ga plaćaju ;)

Posted
6 minutes ago, Ted said:

što se drugog tiče možda je ovo plan lukavog Ostoje i podlog Savića. da nam Zvezda otme ovog i potpiše ga neregularno, pa da ih onda suspenduju ili da ne može da igra pola godine a moraju da ga plaćaju ;)

tede obrnuto, čoov plan je da potpišete brazilca a onda da vam CEO EL lupi neku suspenziju na par meseci ko nama maršal prikman prošle sezone sa fakjundom

i sad ste se uzentali

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

tede obrnuto, čoov plan je da potpišete brazilca a onda da vam CEO EL lupi neku suspenziju na par meseci ko nama maršal prikman prošle sezone sa fakjundom

i sad ste se uzentali

čo da ima neki plan na bi se vi mučili kako Isus na početku sezone i razmišljali o promeni pola rostera posle nepunih mesec dana

čo se najbolje snalazi u okolnostima kad nema konkurencije. tu sažima, igra mala finala među prijateljima pred par svedoka i tako to ;)

• +1 1
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, Ted said:

čo da ima neki plan na bi se vi mučili kako Isus na početku sezone i razmišljali o promeni pola rostera posle nepunih mesec dana

:huh:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
5 hours ago, ZokiAsov said:

Tako je i Ponitka prosle godine potpisao mislim za Redjo Emiliju pre SP, i onda posle SP tutanj u PAO 

Posted

preko kog sajta se sad kupuju karte za partizan?

Posted
5 minutes ago, bradilko said:

preko kog sajta se sad kupuju karte za partizan?

efinity.rs im je ticketing partner

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...