goofs Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Čitam komšijsku temu i sad moram ovde da pohvalim @Ted-a koji ima kupljen EL pass, ali ne gleda naše utakmice zbog tradicionalnog kontra-jinxa i uravnotežavanja kosmičkih sila koje onda, kroz teoriju struna, vode do Žocove pobede. Tako se bre navija za Partizan alo! Žrtva za klub. 2 1 3
Ted Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) @SNARC ne drži Venciju ništa. koliko sam čitao tone, svake godine po malo Edited November 2, 2023 by Ted 1
SNARC Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, Ted said: @SNARC ne drži Venciju ništa. koliko sam čitao tone, saveko godine po malo Oprosti majko sveta, oprosti Sto dolazak Kabokla ismevah gresan Sjebao nas vec Mirotije Bogougodni I zbog tog moj Partizan deluje smesan
SNARC Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 On nije u Veneciji..Santa Maria della salute jeste 1
ZokiAsov Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 7 minutes ago, Ted said: protivrečne informacije se objavljuju. što će reći niko ništa pouzdano ne zna. mene interesuje kako je taj završio u Veneciji. posle, kako kažu, sjajne sezone u boljem klubu od Vencije i igara na SP. to kao da je Madar otišao iz Partizana u Turk Telekom. Potpisao je za veneciju pre sp, a onda kad je tamo odigrao dobro jednostavno je resio da venecija vise nije za njega i da je vreme za el. Ja takvog lika ne bi potpisivao, ali da ne lajem previse pa da me zoki savic protiv fenera nasekira ko momu u ledja 1
Ted Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, ZokiAsov said: Potpisao je za veneciju pre sp, a onda kad je tamo odigrao dobro jednostavno je resio da venecija vise nije za njega i da je vreme za el. Ja takvog lika ne bi potpisivao, ali da ne lajem previse pa da me zoki savic protiv fenera nasekira ko momu u ledja aha, nisam znao kad je potpisao. zapravo nisam znao ni da čovek postoji do pre par dana što se drugog tiče možda je ovo plan lukavog Ostoje i podlog Savića. da nam Zvezda otme ovog i potpiše ga neregularno, pa da ih onda suspenduju ili da ne može da igra pola godine a moraju da ga plaćaju
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 6 minutes ago, Ted said: što se drugog tiče možda je ovo plan lukavog Ostoje i podlog Savića. da nam Zvezda otme ovog i potpiše ga neregularno, pa da ih onda suspenduju ili da ne može da igra pola godine a moraju da ga plaćaju tede obrnuto, čoov plan je da potpišete brazilca a onda da vam CEO EL lupi neku suspenziju na par meseci ko nama maršal prikman prošle sezone sa fakjundom i sad ste se uzentali
Ted Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, Eleniko said: tede obrnuto, čoov plan je da potpišete brazilca a onda da vam CEO EL lupi neku suspenziju na par meseci ko nama maršal prikman prošle sezone sa fakjundom i sad ste se uzentali čo da ima neki plan na bi se vi mučili kako Isus na početku sezone i razmišljali o promeni pola rostera posle nepunih mesec dana čo se najbolje snalazi u okolnostima kad nema konkurencije. tu sažima, igra mala finala među prijateljima pred par svedoka i tako to 1 2
copkillah Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 hour ago, Ted said: čo da ima neki plan na bi se vi mučili kako Isus na početku sezone i razmišljali o promeni pola rostera posle nepunih mesec dana 1 2
Ratamahatta Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 5 hours ago, ZokiAsov said: Potpisao je za veneciju pre sp, a onda kad je tamo odigrao dobro jednostavno je resio da venecija vise nije za njega i da je vreme za el. Ja takvog lika ne bi potpisivao, ali da ne lajem previse pa da me zoki savic protiv fenera nasekira ko momu u ledja Tako je i Ponitka prosle godine potpisao mislim za Redjo Emiliju pre SP, i onda posle SP tutanj u PAO
bradilko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 preko kog sajta se sad kupuju karte za partizan?
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2023 Author Posted November 3, 2023 5 minutes ago, bradilko said: preko kog sajta se sad kupuju karte za partizan? efinity.rs im je ticketing partner
Recommended Posts