Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Generalno, Kaboklou se svidja Srbija. Kaze da jedva ceka da se otvori brzi put Sabac-Loznica, da od Beograda do Loznice stigne  za sat i po vremena, a mozda i manje. Da se tamo nadise svezeg vazduha

Posted

mogu ja da ga povezem kad god hoće, redovno sam na toj relaciji ;)

Posted (edited)
5 minutes ago, Ted said:

redovno sam na toj relaciji ;)

Pa nije šimpr bezveze napisao to :)

Edited by Milošica
  • Haha 2
Posted
11 hours ago, ZokiAsov said:

Koji vam je omiljeni potez pj-a od sinoc? 

Ono kad je gedraitisa bachio na pod driblingom, asistencija za tenka ili neka treca vragolija?

Meni kad je asistirao Kaminskom pod kos na bazi kurca, a uopste nije bio jednostavan pas ... 

• +1 1
Posted
50 minutes ago, shimpr said:

Kaboklo izjavio da mu valjda u Veneciji smeta vlaga i da zeli da promeni sredinu. Malo je guglao po internetu i naleteo na Partizan i Beograd. Kaze da mu se svidja Beograd, a najvise Kalemegdan, Skadarlija, Knez Mihajlova i Ada Ciganlija. Takodje mu svidjaju Djeram pijaca, Topcider, Delta City, stanica Prokop, Beograd na vodi, obilaznica, Bubanj potok, Mirijevo, Sava, Dunav, Hram Svetog Save, Palata SANU, Avalski toranj, deponija u Vinci, stadion "Rajko Mitic", Obrenovacki put i jeftin gradski prevoz. Kaze da u Veneciji nema nista od ovoga nabrojanog

Sve je to našao na guglu a Partizan nije našao?

Posle ispada da Venecija traži obeštećenje, važi

Posted
14 minutes ago, shimpr said:

Kad je kucao u pretrazivacu "svi prvaci evrope u klupskoj kosarci" iskocilo mu Partizan. Brm brm booyaka, brm brm

Kucao je samo svi prvaci Evrope i našao samo Zvezdu od srpskih klubova 

Posted
1 hour ago, shimpr said:

Kaboklo izjavio da mu valjda u Veneciji smeta vlaga i da zeli da promeni sredinu. Malo je guglao po internetu i naleteo na Partizan i Beograd. Kaze da mu se svidja Beograd, a najvise Kalemegdan, Skadarlija, Knez Mihajlova i Ada Ciganlija. Takodje mu svidjaju Djeram pijaca, Topcider, Delta City, stanica Prokop, Beograd na vodi, obilaznica, Bubanj potok, Mirijevo, Sava, Dunav, Hram Svetog Save, Palata SANU, Avalski toranj, deponija u Vinci, stadion "Rajko Mitic", Obrenovacki put i jeftin gradski prevoz. Kaze da u Veneciji nema nista od ovoga nabrojanog

Posle Venecije najlakše bi se adaptirao na Krnjaču. Eventualno govnara ispod Višnjičke banje.

Posted
9 hours ago, hooyadahoo said:

Dobro da Savić nije prošao pored

Ubio bi ga ko granom

• +1 1
Posted
4 minutes ago, April said:

Posle Venecije najlakše bi se adaptirao na Krnjaču. Eventualno govnara ispod Višnjičke banje.

glasam za favele podno starog železničkog mosta kod sajma

ima i govnara da se upeca ručak, pokazaće mu brača romi iz kraja kako

Posted
21 minutes ago, April said:

Posle Venecije najlakše bi se adaptirao na..

..bara Veneciju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...